November 23 2024 00:18:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
magot
ale co když jenom oni měli pravdu!! a nastane pak apokalypsa Šklebící se

Pepe
Cassius Chaerea napsal:

Rusové se k problému postavili čelem a konečně ty náboženské fanatiky zakázali. Už žádní extrémističtí magoři nikoho nebudou terorizovat zvoněním na dveře a kecáním nesmyslů o transfúzích krve a celosvětovém míru. Hned se člověk cítí bezpečněji když ví, že ti náboženští fanatikové budou selektování od normální společnosti a když se nevzdají své víry a pokusí se jí dále šířit skončí za mřížemi.

Tak jak se ty díváš na fungování a řízení RF je veliký omyl všech co nazírají na Ruskou Federaci podobně. Ne všichni stojí za Putinem ( ďáblem ). Nemohou se dočkat až to rozprodají a budou žít jako západní elity. Jim nezáleží co bude potom. Některá ministerstva a oligarchové dělají vše možné na sesazení Putina a vytvářejí potíže ve společnosti, viz sportovci, nebo letecký průmysl atd. Totiž, na západě nikdo dopink nebere. Atd atd atd.

Paulus
A kdo ti to nakukal, že se na západě dopig nebere?Úsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

CSW_Cassius Chaerea
Pepe napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Rusové se k problému postavili čelem a konečně ty náboženské fanatiky zakázali. Už žádní extrémističtí magoři nikoho nebudou terorizovat zvoněním na dveře a kecáním nesmyslů o transfúzích krve a celosvětovém míru. Hned se člověk cítí bezpečněji když ví, že ti náboženští fanatikové budou selektování od normální společnosti a když se nevzdají své víry a pokusí se jí dále šířit skončí za mřížemi.

Tak jak se ty díváš na fungování a řízení RF je veliký omyl všech co nazírají na Ruskou Federaci podobně.
Takže je to omyl, to je škoda. Myslel jsem že těm pobožným pacifistům udělali čáru přes rozpočet, tak díky za opravu. Ještě že máš lepší informace, co by jsme si zde počali, kdybych tady komunitu uváděl v omyl.

Rumcajs
A co přesně je to ta "potíž ve společnosti"? To je jako když někdo Putina podporuje? Nebo když ho nepodporuje? V tomhle pojmu se úplně ztrácím.
Non est specifica

Pepe
Cassius Chaerea napsal:

Pepe napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Tak jak se ty díváš na fungování a řízení RF je veliký omyl všech co nazírají na Ruskou Federaci podobně.
Takže je to omyl, to je škoda. Myslel jsem že těm pobožným pacifistům udělali čáru přes rozpočet, tak díky za opravu. Ještě že máš lepší informace, co by jsme si zde počali, kdybych tady komunitu uváděl v omyl.

Omyl v tom, že si myslíte (obrazně) že Putin má telefén růžový a tím udílí rozkazy všem a za vše nese zodpovědnost, pomalu i za to že praskne žárovka. Tak to bylo myšleno.
Lepší informace? Já tady zažil informace to by jsi koukal, co se týče tisíckrát ohlodaných Benešových kostí. Až mi lezly oči z důlků. To bylo vědění a to si lze opatřit v knihovně a Wikipedii. To má malou cenu. To je k hovnu. Ale mám radost, že se tu vyskytli chlapci, kteří mají svůj názor a pohled na věc a použili svou hlavu, ne vyčteninky.

Pepe
Rumcajs napsal:

A co přesně je to ta "potíž ve společnosti"? To je jako když někdo Putina podporuje? Nebo když ho nepodporuje? V tomhle pojmu se úplně ztrácím.

Rumcajsi, víš o tom že jsme měli nějaké loďstvo, nebo flotilu a na suchozemce docela dobrý. A víš jak to skončilo? Dostal je za babku Kožený a ten to prodal. Můžem poděkovat Klausovy. Na to se těší ti kokoti jako Kožený a Klausové až to rozprodaj jako vše u nás a za Jelcina. Jsou tam ale lidé, kteří nechtějí rozprodávat zemi nadnárodním spolkům, ani vodu jako my, ani pozemyky církvi jako my. Živí je jenom rabování. Co mi víme komu je mohou pronajmout a nebo prodat. Už jsem ti psal, že se některým lidem daří v tomto protektorátu jako jiným za okupace.

Pepe
Paulus napsal:

A kdo ti to nakukal, že se na západě dopig nebere?Úsměv

Pavle, ruští sportovci nemohli na olypiadu v Riu. Jedině pod cizí vlajkou Jako jediní na planetě zobali. Odnesli to hvězdy jako Insibajevová a jiné, kterých se netýkalo braní podpůrných prostředků-kolektivní vina. (Tak se vyvolává nepokoj, že to ten Putin špatně vede) To je takový tlak na všech frontách. Ostatní soutěžit mohli a tak mi z toho vychází že brali pouze Rusové. Ostatní sportovci si oddychli, že se zbavili konkurence. Je to neskutečnej byznys.

saldy
1984 první barevný laptop

YouTube Video

ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSW_Cassius Chaerea
Pepe napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Pepe napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Omyl v tom, že si myslíte (obrazně) že Putin má telefén růžový a tím udílí rozkazy všem a za vše nese zodpovědnost, pomalu i za to že praskne žárovka. Tak to bylo myšleno.
Lepší informace? Já tady zažil informace to by jsi koukal, co se týče tisíckrát ohlodaných Benešových kostí. Až mi lezly oči z důlků. To bylo vědění a to si lze opatřit v knihovně a Wikipedii. To má malou cenu. To je k hovnu. Ale mám radost, že se tu vyskytli chlapci, kteří mají svůj názor a pohled na věc a použili svou hlavu, ne vyčteninky.
Jo tak ty vlastně nevíš a jen kecáš, tak to jo. Nepadlo tu jediné slovo o tvém milovaném Putinovi ani v článku a ty tu o něm píšeš oslavné básně. "Sorry jako", že ti realita bourá tvé vzdušné zámky a cejtíš se dotčený, že jsem tady dal článek, kvůli kterému z nějakého pošahaného důvodu musíš řešit můj vztah k Rusku a tvému miláčkovi.

Je ten článek reálný? Ano ne? Ano je. A že se ti to nelibí, je mi u zadnice. Neboj stejně za to můžou židozednáři, nebo tak něco a hlavně měj svojí hlavu. Věř nedoložitelným internetovým nesmyslům a hlavně si nic neověřuj, nebo by si mohl furt plácat nějaký kraviny.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 22-04-2017 08:33

magot
saldy napsal:
1984 první barevný laptop

Díky Saldy, o existenci tohohle stroje jsem neměl ani páru a to jsem skalní příznivec commodore Úsměv
Vypadá to spíš jako osciloskop ...
tady to soudruzi ze západního německa ještě nastartovali
YouTube Video

Upravil/a magot dne 22-04-2017 10:28

Uzin
Ta klávesnice se světlešedými klávesami je božíííí !

Ne jako ty dnešní - celé černé - s bílými znaky,
které nemají trvanlivost těch dřívějších černých na světle čedém pozadí.
Během čtvrt století mi prošlo rukama mnoho světle šedých klávesnic,
žádná se nesmazala, na rozdíl od současných černých.
Nevíte někdo, kde nějakou současnou světle šedou klávesnici sehnat?
Nebo aspoň světle šedé klávesy, které by šly vyměnit ?

BenKenobi
Pepe napsal:
Pavle, ruští sportovci nemohli na olypiadu v Riu. Jedině pod cizí vlajkou Jako jediní na planetě zobali. Odnesli to hvězdy jako Insibajevová a jiné, kterých se netýkalo braní podpůrných prostředků-kolektivní vina. (Tak se vyvolává nepokoj, že to ten Putin špatně vede) To je takový tlak na všech frontách. Ostatní soutěžit mohli a tak mi z toho vychází že brali pouze Rusové. Ostatní sportovci si oddychli, že se zbavili konkurence. Je to neskutečnej byznys.

Nešlo primárně o to, že dopovali, ale o to, že to stát včetně rozvědky aktivně kryl. Potrestáno bylo Rusko, o individuálních atletech to není. Že v konečném důsledku někteří ruští atleti byli nespravedlivě biti je sice smutný, ale ať si to vyřídí se státem, kterej jim to způsobil. Ale jasně, všichni to dělaj jen proto, že Rusům nepřejí.

310_cibule
Jo, jenže v Americe zase bijou černochy.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
to jsou ještě zbytky konfederace ..

alfik
Pche, v Americe už je to naopak - černoši bijou všecky ostatní! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Uzin
Kde se dá stáhnout Dassault Mystére IV ?
i734.photobucket.com/albums/ww341/Uzin_2009/Mystere%20IV_zpsptq9ulos.jpg
https://www.youtu...qBw0YPJ8fs

pacheco
Tak nam Iran prispel do rodiny stealthu take svoji troskou do mlyna.

[img]https://img.mf.cz/627/732/4-profimedia_0153090446.jpg[/img] is not a valid Image.
Na videu to umi pojizdet, na prvni let si ale jeste asi pockame Úsměv
podrobnosti tady:

http://www.euro.cz/light/iran-predstavil-neviditelnou-stihacku-expertum-je-k-smichu-1343614
Upravil/a pacheco dne 24-04-2017 18:16

magot
Forsáže v noci (Red flag 2016)
[img]https://theaviationist.com/wp-content/uploads/2014/08/Red-Flag-at-night.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://theaviationist.com/wp-content/uploads/2014/08/Red-Flag-at-night-2.jpg[/img] is not a valid Image.
toto je něco z F-15tky
[img]https://theaviationist.com/wp-content/uploads/2014/08/Red-Flag-at-night-3.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
pacheco napsal:
Tak nam Iran prispel do rodiny stealthu take svoji troskou do mlyna.

Tomu sám snad nevěříš ne? To není žádný stíhač, to je špatně splácanej papundekl ... to vidí i slepej .. ten "stealth" z ČVUT vypadá 100x lépe
Irán má ty převrtaný F-5tky (Saeqeh) to mu stačí a F-14ctky za horizontem ..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,699 návštěv