November 21 2024 20:17:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Windows 10
zebra-k27
Hoper napsal:

Mě na nich štve to jejich rozdrbaný ... Úsměv

Preto som začal používať Total Commander a hľadám radšej cez neho alt+F7.

Ajvn
Rumcajs.
Umíš ve Win-10 otuvřít conf ?
Nebo je tady někdo kdo by uměl v desítkách otevřít konfigurák ?

Aces_Wild
Otevřu start menu, začnu psát co hledám a... je to tam. Úsměv

57_OTU ajvn napsal:
Nebo je tady někdo kdo by uměl v desítkách otevřít konfigurák ?

Myslíš .conf nebo něco konkrétnějšího?

Ajvn
Myslím úplně obyčejnýÚsměv conf např v IL-2 1946 . Vylepšení grafiky.

Aces_Wild
57_OTU ajvn napsal:

Myslím úplně obyčejnýÚsměv conf např v IL-2 1946 . Vylepšení grafiky.

Tak to je zrovna .ini soubor. Dvojklik a měl by se otevřít "Poznámkový blok" (Notepad). Pokud ne, vypadne na tebe nabídka, kde si ho vybereš.

Ajvn
Dík. 10ku zatím nemám. Jedině jestli SC pojedou na facku12

Mira
Tak jsem si říkal, vyhnu se W10..nainstaloval jsem nejnovější ovladače na moji 1060, smazal aktualizaci KBxyxyxyxyxy a světe div se..CloD jede jak blesk, bez padání a grafikýho bugu..tak spokojen, že si ještě vystačím s W7 včera zalehnu a dnes jdu na WOL se nechat zbít v LaGG3..a šok..BoSko se mi nespustilo, právě kvuli smazané aktualizaci Šklebící se tož to je hoodně zamotaný kruh..dá se říct takový milostný trojúhelník, který prostě nefunguje..takže se tomu nakonec stejně nevyhnu.
Ale co mi vrtá hlavou, proč mi zas nejede bez te aktualizace to BoS..to má něco společnéso s tím updatem na Dirext11 ?

ukulele
Mě valí všechno v pohodě na Windows 7. Aktualizace mám nainstalované všechny. Kromě těch co mě tlačily do Windows 10

petsild
Mira napsal:

Tak jsem si říkal, vyhnu se W10..nainstaloval jsem nejnovější ovladače na moji 1060, smazal aktualizaci KBxyxyxyxyxy a světe div se..CloD jede jak blesk, bez padání a grafikýho bugu..tak spokojen, že si ještě vystačím s W7 včera zalehnu a dnes jdu na WOL se nechat zbít v LaGG3..a šok..BoSko se mi nespustilo, právě kvuli smazané aktualizaci Šklebící se tož to je hoodně zamotaný kruh..dá se říct takový milostný trojúhelník, který prostě nefunguje..takže se tomu nakonec stejně nevyhnu.
Ale co mi vrtá hlavou, proč mi zas nejede bez te aktualizace to BoS..to má něco společnéso s tím updatem na Dirext11 ?

To horší tě teprve čeká, ta pro tebe ošemetná aktualizace je součástí W10.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
ve windows není nic horší, vše je jen lepší

Fiks
Míro,když jsem si pořídil GTX 980,tak na Win 7 jsem nemohl lítat Bosko.Zaručeně padlo do pěti minut.Za dvacet minut několikrát.
Pomáhalo akorát to,že jsem podtaktoval grafárnu.Jinak hra padla pro chybu ovladače.Trvalo rok,než se to nějakým způsobem urovnalo.
Jinak všechny ostatní hry běžely bez problémů.Po přechodu na Win 10 běhá bez problémů i Boska,ale mě to tak votrávilo,že na ni prdím.
U tebe asi nesedí kombinace Win 7 a 1060.Nový železo na starým systému.Takže jak někde zmiňoval Loupežník-reinstal Win 7 stím že to snad bude fungovat a nebo Win 10 Šklebící se.

Hoper
Aces_Wild napsal:

Otevřu start menu, začnu psát co hledám a... je to tam. :)

Ano, to dělám. Když vím, jak se aplikace jmenuje.
Ale jestli jsi si všiml, psal jsem "podapku", která nemá stejný název jako hlavní aplikace. A který já tudíž neznám.
A jestli sis nevšiml, tak W10 stále neumí najít Draw ale jen Corel Draw.... (aspoň ale už není nutné vypisovat celý název "notepad", ale už ho najde po napsání "note". Celkem slušný na desátou třídu :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Mira
Si prostě budu muset počkat na Spita do BoK..ale to je na jiné téma..

Mira
A tady je zakopaný pes..

i.imgur.com/UnzNjER.jpg

Ajvn
No to jsem měl taky. A ještě jeden borec zdejší.
Service pack 1 jsem tam měl, chyběla jen ta malá aktualizace.
Mi to zase pro změnu zase pomohlo v CoD. Už tam nemám dvě překrývající se mapy a stromy ve vodě a moře v Londýně.Šklebící seŠklebící se

Mira
No však přesně..když ji nemám, můžu lítat CloD..ale ne BoS.Když ji mám, můžu lítat BoS, ale ne CloD, protože mi crashuje..
Musím si vybrat..

ukulele
tak ji budeš odinstalovávat a naopak... podle chuti co budeš zrovna lítat Úsměv

LEON
Nebude praktičtější spíš mít dva Windowsy přes nějakej multi-boot a v každým mít jeden simulátor?

https://www.rcfree.eu
1stCL_Punkey
Včera jsem se snažil z flash disku nabootovat Win10 a přejít na ně z WinXP, ale bez úspěchu. Ofiko se píše že by to jít nemělo, ale není nějaký mazaný způsob?

Díky

AJaromir
To asi nepude. Navíc upgrade na W10 již byl naprosto ukončen a není způsobu, jak nyní získat W10 legálně zdarma.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,414 návštěv