No nevím, mě se zdál dost veselej. Už jsem viděl jeho méně veselé videa.
Mch kde prodávají tu arkádu co hrála slečna na konci? Že bych si ji kupil a přeskinovával si tam lidi co mě naserou
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Už je to přibližně rok od spuštění kickstarterové kampaně (22. 1. 2014). Za tu dobu jsme se dočkali mnoha videí a článků, které nám ukazovaly, jak bude vypadat hra a venku je demo. Během tý doby se také podařilo vybrat téměř 55 milionů korun od cca 45t přispěvatelů.
Ad datum vydání, stále drží oficiální 4Q 2015, ale už jim někde ulítlo 2Q 2016, tak myslím že nás příznivce leteckých simů něco takového přece nemůže rozházet.
Je to bezpochyby velké sousto. Když jsem se tuhle díval na tu přednášku o tom, s čím zápasí herní designéři, bylo mi jich až trochu líto. Oni se snaží udělat něco, co tu ještě nebylo. Nebo alespoň ne v té míře a formě, o kterou se pokoušejí. Taková snaha je sympatická, ale je to prostě hrozně trnitá cesta a není záruka, že ta cesta někam vede. Půl roku zpoždění bych neviděl jako nic hrozného. ... No jen z tý prezentace je dost jasné, že to číslo zpoždění bude spíš odhadnuté, než že by to bylo nějak smysluplně určitelné. Nezbývá než držet palce.
Mám za to, že je to stále alfa, ne ?
Mně to v první alfě jelo tiptop - bylo to hratelné, ale ne vždy fps 60+.
i7 860, 8RAM, GTX670
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo tak to nevím, jen vím, že Cibul mi musí říkat "pane" :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper-Tak už máš dalšího zbrojnoše do armády.Podpořil jsem středověkou křápačku na úrovni barona.Jede mi to na plné detaily v pohodě.
Upravil/a beermajkl dne 13-06-2015 10:19
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.