Jo mise to byla super. Mě strčili s němcema do G2. Měl jsem tedy celkem autentický zážitek z východní fronty. Na TSku doprovod s německým přízvukem. Proti nám lítala Polská švadrona. Určitě znáte jména jako Nebulus, Ludojad, Banzai a další výtečnící ještě známí z ROFka. Takže to byla řež od devíti do půl dvanácté. Startoval jsem celkem 4x. Sestřelil jsem 2 letadla, další 3 poškodil. Zahnal 2 P40tky od našich lodí. Snad jsme ubránili letiště Surovikino před hordama nájezdníků. Celkem to bylo dvě a půl hodiny nefalšované zábavy, napětí, nadšení ze sestřelu, přistání s těžkým poškozením, jednoho výskoku na padáku ... No zkrátka super večer a výborná atmosféra. S klukama Polákama jsme si nedarovali nic. Na závěr se pak Banzai stavil za náma na TSku, abychom si popřáli dobrou noc a vzájemně si poplácali po ramenou k sestřelům a slíbili si, že se příště zase pobijeme.
Oldo, tyhle Bomber Nights jsou pro normální lidi (chci říct pro dědky jako jsem já a baron). Třeba u nás ve skupině byl i pilot, kterej ani neměl TIR a rozhlížel se kloboučkem. Nepotkáš tam známý ruský esa jako letku FB a jiné, co na DF serverech předváděj všechny ty neskutečné manévry. Můžeš potkat slušné piloty, ale rozhodně ne ty magické střelce, co nikdy neminou cíl. Takže při troše štěstí se ti povede lecjaká taškařice.
Jj Rumcajs ma pravdu. Ked sme branili Suky, proti nam boli letky NN a LaL + nejaky nezavisly pilot. Normandia Nemen nie su ziadni novacikovia a LaL uz tiez nejaki ten piatok lietaju - lietali dobre, velmi dobre, ovsem zazracne zasahy alebo manevre ako predvadzaju trebars Archangel alebo Said sa tu jednoducho nekonaju. O to vacsia zabava to ale je.
Oldo, raz si to vyskusaj a uvidis, ze nebudes lutovat Upravil/a Baron dne 14-11-2015 17:23
je to spatne videt, ale na stejny cil utocil z protismeru dalsi sturm, takze se srazili
Aaha, a já myslel že to přehnal s klesáním a pak ve snaze vybrat měl příliš vysoké AOA a po ztrátě vztlaku na jednom z křídel jej to otočilo a fláklo s ním o zem.
Což se mi stalo ixkrát a nejspíš se to stávalo i reálným pilotům... někdy je holt lepší tohle než po návratu vysvětlovat politrukovi proč jsem neodbombil
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Ty videa jsou z nějaký alfa verze ? Ze 111 jak když vypadne chlápek v balóňáku a ani ta srážka se štukou nevypadá uvěřitelně
ta srazka se stukou me pripadala jako "poznamenana" lagem. Normalne crashe vypadaji jinak, ale cert vi, jestli se to takto nekdy chova podle kodu "spravne"
Ale chlapem v balonaku fakt nevim co myslis. Padaji normalne vypadajici pumy, v pumovnici umistene svisle, prevalujice se po opusteni letounu spickouo k zemi.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.