November 23 2024 00:53:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX 7
magot
Sunday 23rd February:-

Small revision to triggers to correct a compatibility error with the carrier takeoff mod.

Also small modification to the way that probability is randomized in relation to the probability of appearance. (probability variable in the case of ai only flights triggering them.)

Tiny code update.

re-run the Auto-Updater to get the changes.

( -al--- , noted your post and will take another look at the Ju52 speed some point very soon.)
------------------------------------------------------------

Tuesday 25th February.

Tiny code Update to correct the ai landing behaviour of a few seaplanes. (242Sqn_Cat)

Re-run the Auto-Updater. (version number remains the same)
------------------------------------------------------------

To znamená ZNOVU stáhnout patch 7.02 (pozor toto není verzované)

TozziFan
Jak znovu 7.0.2 ? Updater to nezvládá ?

310_Pip
Taky jsem poněkud zmaten, co tím chtěl básník (Magot) říci Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
TozziFan
Neřešim už. Odinstalace HSFX, kopie 4.12. a nainstalování HSFX je v plném proudu.

saldy
Já to chápu jen jako reinstal

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
ringlett
stačí jen znovu spustit autoupdater ...

magot
Jde o to že 7.02 měl celkem 4 revize, toto jsou poslední dvě.
Není to verzované jako např. (7.02.1 - 7.02.4) takže to může být trochu matoucí.

310_Pip
magot napsal:

Jde o to že 7.02 měl celkem 4 revize, toto jsou poslední dvě.
Není to verzované jako např. (7.02.1 - 7.02.4) takže to může být trochu matoucí.

Magote dík za odpověď, ale tohle sem zrovna pochopil, jen mi nebylo jasný co mám udělat k nápravě, zdali stačí autoupdejtovat, na což odpověděl Ringlett (tudíž díky i jemu Mrknutí )
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
frantak
Chci se zeptat mám HSFX 7.2 v jsgm mám aktivován Tiger flyby´ s. Při průletu je zvuk jednou normální a podruhé velmi slabí. Mám něco špatně zapnuté.? Pozoroval jsem to na HSFX 6 na HSFX 7.1 to šlapalo perfektně.
Dík

1stCL_Fucida
Tigrozvuky myslím někdo na HSFX nějak probíral, že s nimi měl problémy. Ale detaily si nepamatuju. Hledal jsem teď v rychlosti na fóru HSFX, ale nenašel jsem to. Jestli máš místo, zkus to celé přeinstalovat načisto, nebo nejdřív ještě zkus ještě jednou pustit aktualizaci přes Autoupdater. Ale možná se to nevyřeší...

Osobně ty zvuky nepoužívám, tak nedokážu moc poradit.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Tiger sound mod, není ze strany HSFX podporován. Byl přiložen pouze jako alternativní možnost via v JSGME.
Ano, je částečně zabugován. Všeobecně stock HSFX používá relativně solidní zvuky.

frantak
magot napsal:

Tiger sound mod, není ze strany HSFX podporován. Byl přiložen pouze jako alternativní možnost via v JSGME.
Ano, je částečně zabugován. Všeobecně stock HSFX používá relativně solidní zvuky.

Já to zkoušel a není to problém Tiger, dělá to i samotný HSFX 7.2. Tak nevím kde je chyba.

Koty
606_JuLB napsal:

Akože ťa prekvapuje fakt, že podstatným (150%+) prekročením max. otáčok sa dá na počkanie zrušiť motor?
Úsměv

Nevěděl jsem, že tadle fičura už je zabudovaná Úsměv A je to bezva Šklebící se

Teď ještě měnit limit v závislosti na teplotě motoru/oleje a bude to dokonalý Úsměv

Pak teplotu na sytosti směsi (chudší směs - vyšší teplota...) a bude to ještě lepší Pff Pak už si rozmyslíte útoky z tří kilometrů na nulu na plný otáčky Šklebící se.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Mira
Zdravím.
Nechci to tady spamovat kvůli své neschopnosti, ale má zoufalost dosahuje bodu varu. O co jde? O instalaci. Celé toto vlákno znám už pomalu nazpamět, ale stále nic.
Takže popořádku :
1. instalace až po 4.12.1
2. poté HSFX7.0 - v adresáři Ubisoft/Il2 Sturmovik/ se mi vytvoří složka HSFX V7 Tools @ Read me
3. plácnu 4.12.2 - s touto verzí se normálně připojím na server
4. Stáhnu z uložto Autoupdater a rozbalím do složky HSFX V7...
5. V souboru .ini upravím cestu a spustím exe. - naskočí chybová hláška, odkliknu a po 3s se mi začne sosat cca 97mb dat , po stažení na mne vybafne hláška - Failed to execute application
6. v JSGM zapnu HSFX, po zapnutí hry naskočí obrazovka s 4.12.1 + HSFX 7.0 a po 2s hra spadne, stejně dopadnu i při použití taktéž výše zmíněného autoupdateru vel. 5MB

Naštvaný HELP
Upravil/a Mira dne 26-04-2014 16:57

TozziFan
Špatně:

- opatchuj až na 4.12.2m a vyzkoušej
- instaluj HSFX 7 do koř. adresáře
- zkontroluj, že v JSGME není žádný mod aktivován
- instaluj Updater do kořen. adresáře a spusť
- po updatu se sám otevře JSGME a aktivuj History mod a vykoušej

Mira
Děkuji.
Ale..
Všechno šlo hladce, po updatu se otevřel JSGME (což předtím ne, první závan radosti..) aktivoval jsem mod, uvodní obrazovka byla v pořádku 4.12.2.m + HSFX 7.02 ( druhý závan radosti )
bohužel po načtení 5% hra spadne..
Fňuk..Smutný

TozziFan
Máš špatně stažený nějaký soubor. 4.12.2m čistá ti funguje? Pokud ano, tak je HSFX stažený špatně. Zkus znova stáhnout. Mě se osvědčilo stahovat přes torrent.

TozziFan
Máš špatně stažený nějaký soubor. 4.12.2m čistá ti funguje? Pokud ano, tak je HSFX stažený špatně. Zkus znova stáhnout. Mě se osvědčilo stahovat přes torrent.

Mira
Zadařilo se.
V HSFX, který jsem měl na DVD od kamaráda byl vadný soubor, v porovnání se staženým přes torrent mu chybělo cca 150MB.
Děkuji...

Joe Tempest
Chlapi, jak to je. Jaká je poslední verze HSFX, kterou můžu hodit přes aktuální patch 4.12.2?
Na množství nehleďte!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,998 návštěv