v 9:17
$150,251
2,382 bláznů a důvěřivců (taky slušný počet nenapravitelně optimistických; krom cibulí i šlechticů z Prahy a šedivců ze z Plzně)
a ještě stále přibývá
Ilja povídal cosi o dělání nějakého závěrečného videa, tak jen doufám, že to nebude video někde na karibské pláži... :))
a malá statistika záporňáků:
Ilya Shevchenko about 7 hours ago
A bit of statistics.
Canceled pledges
Sept 26: 6
Sept 27: 4
Sept 28: 1
Sept 29: 5
Sept 30: 9
Oct 1: 4
Oct 2: 8
Oct 3: 4
Oct 4: 9
And we're only at 4 PM.
We've had a couple $1,000 cancelations in the past.
My point is, if you can afford to keep your pledge, please don't cancel it just because it may seem like it's not needed.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jinak osobně bych raději viděl mapu Evropy než Švalbe (nebo aspoň Kanálu s jihem Anglie a severozápadem Francie, podklady k tomu Ilja má, že...), protože na té se už dá stavět dlouhodobější bojiště.
A "jen" do toho sázet letadla.
Ale s tím jaksi nic neudělám(e).
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
Jinak osobně bych raději viděl mapu Evropy než Švalbe (nebo aspoň Kanálu s jihem Anglie a severozápadem Francie, podklady k tomu Ilja má, že...), ..
Ale s tím jaksi nic neudělám(e).
Omyl. Taku mapu si mozes kludne spravit sam (ak si prispel), alebo nejaky tym nadcencov z komunity, kedze map SDK bolo spristupnene.
Takze o mapy by som sa (ani do buducna) nebal...
Upravil/a falkon dne 05-10-2013 10:37
A nemyslíš, že je daleko rychlejší, pokud již ty podklady Ilja má, udělat mapu s větší rozlohou, než jedno pidi bojiště, do kterého pak budu postupně dodělávat letadla ?
Pokud udělá Me262 na Ardeny, tak ta se ani nestačí pořádně rozletět...
O jejím zastavování velkých svazů B-17 ani nemluvě.
A když budu já dělat mapu Evropy, bude to trvat deset let. Leda bys mi pomohl ;)
zbývají dvě hodiny
a čtyři lidi do 2500 (stačí přispět i jen jeden dolar... :)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hoper napsal: ...bláznů a důvěřivců (.... šedivců ze z Plzně)
Ano, i já jsem se nechal pobláznit a poslal jsem svých poctivě vydělaných 50 dolarků na tento projekt... co mě zlomilo, byla ukázka velmi hezky zpracovaného kokpitu Bf-109K-4. Tak jsem si řekl, že podzim a zimu strávím nad Stalingradem (na to se těším uplně nejvíc, skoro jako blázen) a jaro se kouknu jak to vypadá na Normandií
Hoper napsal:
A nemyslíš, že je daleko rychlejší, pokud již ty podklady Ilja má, udělat mapu s větší rozlohou, než jedno pidi bojiště, do kterého pak budu postupně dodělávat letadla ?
Ale ved to predsa nie je o rychlosti, Hopere. Ty chces velku mapu kanalu, a to je v poriadku. Oni chcu nejaku mapu Normandie, a to je tiez v poriadku. Oni urobia svoj ciel - mapu Normandie, a zaroven ti dali nastroje aby si si Ty spravil tu svoju "vysnivanu" mapu kanalu. A to je v poriadku.
Já se na Ilju dívám skrze sám sebe. Jsa programátor (tedy nejen to) a maje za sebou sbírku projektů a především vlastní dílo, který jsem musel vydřít skoro bych řekl "proti všem", vidím v tom to, co lidi bez obdobné zkušenosti prostě nemohou vidět. Jednotlivec, jakkoli talentovaný a pilný, jen velmi těžko může konkurovat korporacím. Prostě jeden Hartmann válku nevyhrává. A proto je mi jeho, byť poněkud amatérská snaha, sympatická. A ruku na srdce kritici, kdo z vás dokázal byť jen zlomek toho, co Ilja? Já vám odpovím, nikdo a nic. Jste nuly.
Kdo z vás by dokázal dovést softwarovou firmu ke krachu? Nikdo? Jste nuly!
To z tebe promluvila neinformovanost. Jednak pravděpodobně nevíš nic moc o okolnostech a pak, zjevně ti uniká, že firmy vznikají a zanikají stejně nevyhnutelně, jako se člověk rodí a umírá. Je smrt člověka vina lékaře? Někdy. A stejně jen dočasně. Hele míra Ilji se dá přeměřit tím Kick Starterem. No a to je míra absolutní, protože on nesl kůži na trh a uspěl. Zatímco zdejší kecálkové a mudrlanti nesou na trh svůj bezcenný nick a nic víc. Je to úplně jednoduché, kdo z hňupů dokázal přesvědčit svět, aby mu dal 150 000$ na projekt? Ano, Ilja se teď tlučhubům směje. On, na něčem, o čem snil, maká, zatímco oni tlučou práznou slámu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.