Ve světě simů je to zcela běžné.
[img]http://img.pictureup.cz/26082012/de7c1e3130b6f5ab3415e20a59f572916c61b99c.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/CaK/Pfalz-Oceanic1.jpg[/img] is not a valid Image. YouTube Video
To že je to jejich mod je sice pravda, ale co je za problém aby CLOD vypadal a fungoval lépe i v offline. Abych si zalétal TF 4 tak musím nejdříve koupit CLOD. Takže stejně musím podpořit ty zlé kluky, kteří jim hází klacky pod nohy.
Tak to bude nějaký vylepšení zvedačů si sebevědomí v online,co mám zkušenost z kariéry tak co se mi urvala třeba jedna část spodního křídla s letadlem jsem nic nenadělal.
To že je to jejich mod je sice pravda, ale co je za problém aby CLOD vypadal a fungoval lépe i v offline.
Ziadny problem to nie je -- spravis to teda Ty? Pod a zapoj sa do TF a mozes veselo zacat vyvijat a opravovat offline k plnej spokojnosti celej offline verejnosti!
To že je to jejich mod je sice pravda, ale co je za problém aby CLOD vypadal a fungoval lépe i v offline. Abych si zalétal TF 4 tak musím nejdříve koupit CLOD. Takže stejně musím podpořit ty zlé kluky, kteří jim hází klacky pod nohy.
Kdo tě nutí to létat (tudíž podporovat ty zlé kluky) ?
Kdo nutí offline zoufalce to létat ? Ti ať si přeci políbějí co chtějí a létají si jiné simulátory, máme (a budeme jich tu mít) přeci dosti dosti.
;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Btw co s tím má společného TF? Nějak mi uniká, proč to nepíšete do vlákna nespokojenosti s CloDem. Vlákna nespokojenosti máme pro kde co, aby si každý soudruh mohl vybrat podle svých představ. Krom toho, díky blahosklonnému přístupu různých klonů, má každý možnost založit případné chybějící vlákno nespokojenosti a plnit ho až po okraj.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tomu nemůžeš rozumět, Rumcajsi. Nevíš, jakou slast a pocit naplnění některým skýtá nakopat druhému zadek. Jen tak, z čisté radosti.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Offline používá jinou grafiku? Offline létatelná letadla používají jíný FM než Online. Kdo říká, že musí upravovat offline. Kop Kop Kop
Slovo offline jsi použil ty. A jinak ano, aby si AI piloti zvykli na nový FM, museli by upravit i jejich AI. Ti AI piloti jsou nastaveni na starý FM a podle starého FM řídí svoje rozhodování. Tedy bylo by nutné, aby někdo prošel rozhodování AIček a aktualizoval ho tak, aby AI přemýšlelo o limitech dajvu poněkud jinak. Taková práce může být docela legrace, ne? Stačí umět programovat a rozumět řízení a možná trochu umělé inteligenci. Takových lidí potkáváme denně v metru stovky.
Kdo tě nutí to létat (tudíž podporovat ty zlé kluky) ?
Kdo nutí offline zoufalce to létat ? Ti ať si přeci políbějí co chtějí a létají si jiné simulátory, máme (a budeme jich tu mít) přeci dosti dosti.
Nikdo chtěl jsem si zalétat náročnější bojový WW2 simulátor tak jsem zaplatil.
Kde máte stejně náročné WW2 bojový sim letadel snad né WT a ty další budou za 14 dní.
offline untermensch
A sorry TF příště si lépe přečtu odkazy dělají na tom.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.