Cibule, zkus, jestli se nedají letadla do FSX importovat do CSF (dop. CSF II, tam s tím mám nej zkušenosti, trojka trošku blbla). Pak bys musel dodělat zbraně, ale je to v txt souboru, mustr si vem z letadel v CSF. Jen přidáš pár řádků s umístěním, typem, střelivem, ev. podvěsy, apod a podle toho příp. upravíš celk. hmotnost - nebo taky ne
CFS je némlich tentýž prg jako FS, sám jsem těch modelů do něj udělal mraky, i letiště, města... a tím pádem i mise pro kampaně např. nálet na Sweinfurt (musely se dodělat/upravit B17 a udělat Sweinfurt). A taky fiktivní boje na Jesenicku vč. bombení Priessnitzova sanatoria ještě se to možná někde na netu válí...
Edit: Opr. překlep
Upravil/a alfik dne 23-12-2012 13:32
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
no tak pod stromcek to nebude snad aspon niekto s SAS nás prekvapí
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Jasně že je. Je to "combat" CFS je střílecí klon FS. Takže, pokud máš letadlo s kokpitem ve FS, a totéž letadlo (např. koník) je v CFS, tak má i DM a mohlo by se přeondit. Prostě bys kopnul to, co tam není, z toho z addonu do FS. Jde to i naopak, s tím, že když dáš letadlo z CFS do FS, tak nebude fungovat střílení ani DM.
Za zkoušku to stojí, ale budeš si muset na netu najít návod. Já už si to nepamatuju - dyť je to cca deset let. Výhodou je, že jsou to .txt soubory. Přepíšeš to v notesu.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Ale jo, to asi jde, alfíku. CFS i FX bych asi ještě někde našel, ale řekl bych, že už to nestojí za to.
Ke spokojenosti mi nyní stačí CoD a DCS.
Jo, mimochodem, už je nějaký mod, aby v MFS 2012 fungoval TrakIR?
Upravil/a 310_cibule dne 24-12-2012 10:51
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Neviem či sem niekto z TD chodí, ale chcem odkázať, že robíte super prácu. Zároveň mám aj nejaké nápady:
- Zahrnúť oficiálnu podporu pre väčšie rozlíšenia a iné pomery
- Možnosť vybrať z pripojených zariadení to na ktorom má byť aktívna FF (aj keď si nie som istý či je toto už vyriešené, ale tuším nie)
- Pridať možnosť zapnúť nejaký grafický overlay (textové hodnoty by boli plusom) ktorý by počas hry zobrazoval polohu joysticku (mysím, že niečo podobné je tu http://www.youtube.com/watch?v=YbhG5uQJ6cI) - pomohlo by to vyriešiť mnoho problémov pri ladení joysticku a odstránilo nejaké výhovorky na joystick. Ja osobne by som veľmi rád vedel či sa joystick drží presne v strede.
- Možnosť reinicializovať zariadenia počas hry - pretože ak náhodou nejaké omylom odpojím tak už musím reštartovať celú hru. Rovnako ak skočím do winu tak sa mi vypne FF a musím reštartovať hru. Teda ak to s tým niečo má.
Upravil/a nonder dne 28-12-2012 17:29
Pánové, díváme se na zcela nový simulátor. Pánové... ty efekty - rýhy v zemi, exploze... stavba letišť, to nový éro (první kterému tam bouchla nádrž), pánové, já smekám! Povyšte to na 5.0 !
606_hayes napsal:
ide len mne tak pomaly nacitat to video alebo aj ostatnym???pretoze to ide strasne desne pomaly
mne to pre istotu ani nejde
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.