Mechan napsal:
Záleží jestli máš aktuální verzi. Chystá se v blízké době verze DCS:World 1.2.3 Ale bude asi spíše o úpravách raket a SU-27 a Mig-29 radaruB)
tzn to co je ve FC3...
Včera jsem si na rychlovku projížděl objekty v DCS a koukal jsem, že tam je ještě pár věcí, co má hodně starý model. Pomíjím civilní auta (busy, Lady atd), tam se počítá s tím, že holt za války nebudou jezdit po silnici :)
Ale takové Tu-160, Tu-22 a pár dalších by omlazovací kůru potřebovaly. Snad se toho časem dočkáme :)
Koukal jsem se proto, že jsem viděl práci nějakého Tomcatze, který hodně opravoval Kuzňu. Vypadal suprově, zahlédl jsem tam i cosi o rozšíření funkčnosti (ale nevím čeho všeho - výtahy ??)
Jenže v DCS je Kuzňa zatím ten starý :(
Ale pokud to někoho zajímá, měl by být dostupný pro FC2 v JetPack2.
A Mechane, ty to tu propaguj daleko víc, je tam už dost novinek ;)
Když jsem viděl videjko z toho "pozemního simu" jak se brání letiště, vypadalo to celkem slušně.
Pozemní technika je sice bez "kokpitů", ale nevypadalo to zle.
Byl to mix relatime strategie a střílečky z vlastního pohledu :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ne ne - ty sem hezky házej linky, klidně na to UVP :)
Fajn správa. Ale dať odhadom 80 USD za DVE lietadlá sa mi zdá trochu veľa. Radšej si predplatím BoS - a všetky ďalšie mašiny, bojiská a módy, ktoré budú (ak budú).
...a až bude P-51D a Fw-190 v akcii na Steame za 10 € potom si ich určo kúpim
Upravil/a Baron dne 17-01-2013 14:19
WT_Horrido napsal:
Protože vypadá dobře, je výkonné, je radost ho pilotovat a je legendární stejně jako Mustang a Spitfire?
Je to krám a je až příliž rychlý podél podélné osy.
Koty, nekdy mlceti zlato ... Nez neco priste posles, prosim zamysli se, pridava to neco smysluplneho do diskuze? U tohodle prispevku o tom jde uspesne pochybovat.
K tematu:
To video me docela zaujalo, obzvlast Combined Arms. Spoustu veci jsem nevedel ze maji az tak promakane. Zatim mam jen zdarmovy Su-25 a i u toho je tolik obsahu ze mi to vystaci do pristich vanoc. Skoda ze tutorialy k tomu nejsou interaktivni. Podarilo se mi jen dotahnout videa do hry a to je na prd. Ty zbranove systemy jsou uz trochu slozitejsi nez ve sturmovi.
Stve me ale ze je multiplayer aspon pro me pekelne nestabilni, ze serveru me to nahodne kope a se zakladanim jsme narazili taky jen na problemy. Vam funguje sitova cast v pohode?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.