AB1_LEON napsal:
Zajímavý je, jak se střela odrazí od přístrojovky a zraní mě, když na ni vystřelím
Jj, to jsi dopadl ještě dobře. Mě po třetím samovolném výstřelu explodovala nádrž . Stejně to dopadlo i při pokusu poškodit si coltem vlastní motor kvůli vylepšenému efektu cákajícího oleje . Ale sejmout pilota je za letu prakticky nemožné. Mě se to povedlo jen na stojícím kolegovi u předletové přípravy .
tak při dalším letu u mě vše ok
asi chyba u mě (nebo náhoda )
grafiku mám teměř na max
jinak spokojenost (ted jsem teprve naštudoval read me - spokojenost velká)
ty světlice mám když jsem si nekoupil balíček nebo ne ???
(zatím jsem ještě neměl čas studovat žena mě neustále zadává nějaké questy
asi si myslí, že mám velký lvl, bo jsou čímdál tím obtížnější)
Baron napsal:
Teda tie lietajuce stromy a domy su strasne Inak spokojnost, akurat ze svetlice a pistol treba namapovat. Da sa svetlicou zapalit balon?
Tak lítací stromy jsem ještě nepotkal. jinak s tím balonem a světlicí mě to napadlo hned a zkusil jsem to...světlice se nádherně odráží, ale balon ne a ne chytnout. jen teď můžeš trefit sám sebe, což dřív nešlo.........
Merten napsal:
Mě se hlavně zamlouvá ta zmínka o tom že rozšířili tým o nové lidi kteří dělají Halberstadt CL.II copak z toho plyne? logicky to může mít dvě vyústění
No to je přeci uplně jasné .Za A:budou rycheji tvořit nové stroje do RoFka plus mapy atd. nebo B:se třeba konečně vydají i tím směrem o cca dvacet let později .Uvidíme,ale možnost A bych viděl jako pravděpodobnější .
Zkoušeli jste před tou střelbou světlicí nejprve ten balon trochu proděravět kulometem? Třeba nejprve musí odněkud ten plyn unikat, aby bylo co zapalovat
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
TozziFan napsal:
Světlice má každý. Za prachy je jen Colt a možnost vzít si barevnou šálu(v základu je jen bílá) nebo velitelskou pentli(v základu jen modrá).
No já nevím, ale já nemám velitelskou pentli, ale zato mám colt zadara i se čtyřmi zásobníky
Merten napsal:
No to je přeci uplně jasné .Za A:budou rycheji tvořit nové stroje do RoFka plus mapy atd. nebo B:se třeba konečně vydají i tím směrem o cca dvacet let později .Uvidíme,ale možnost A bych viděl jako pravděpodobnější .
Noooo - ta prva moznost by sa mi pacila Ked tak nad tym rozmyslam - vlastne aj ta druha Ale k veci - zeby sme sa konecne dozili i Talianskeho a Ruskeho frontu?
ZVP_ALEX napsal:
TozziFan napsal:
Světlice má každý. Za prachy je jen Colt a možnost vzít si barevnou šálu(v základu je jen bílá) nebo velitelskou pentli(v základu jen modrá).
No já nevím, ale já nemám velitelskou pentli, ale zato mám colt zadara i se čtyřmi zásobníky
Asi tak, jako Ty máš zadara velitelský fáborek jo a soupeře tím zastřelit jde, ale je k tomu třeba z prdele klika
Prostě jsem si stáhl patch, nastavil ovládání zbraně a světlice a funguje to, nevím jak, nevím proč, ale je to tak a ještě mám dojem, že to běží rychleji, ale to může být jen subjektivní pocit
TozziFan napsal:
Dtto. Já to samý. Bez pentle, ale s coltem.
Možná to dávají podle statistik.
Vůdčí typy dostanou pentli. Sebevražedný colt.
Dá se s tím prostřelit noha.
Takže, když člověk plápolá a padá, tak může celou akci urychlit.
Dtto. Já to samý. Bez pentle, ale s coltem.
Možná to dávají podle statistik.
Vůdčí typy dostanou pentli. Sebevražedný colt.
Dá se s tím prostřelit noha.
Takže, když člověk plápolá a padá, tak může celou akci urychlit.
A nebo zkrátit utrpení střelců Upravil/a ZVP_ALEX dne 27-12-2011 06:30
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.