September 20 2025 23:53:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 21

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
TozziFan
AB1_LEON napsal:
Zajímavý je, jak se střela odrazí od přístrojovky a zraní mě, když na ni vystřelím Šklebící se

Jj, to jsi dopadl ještě dobře. Mě po třetím samovolném Šklebící se výstřelu explodovala nádrž Pff. Stejně to dopadlo i při pokusu poškodit si coltem vlastní motor kvůli vylepšenému efektu cákajícího oleje Pff. Ale sejmout pilota je za letu prakticky nemožné. Mě se to povedlo jen na stojícím kolegovi u předletové přípravy Vyděšený.

313_123
tak při dalším letu u mě vše ok
asi chyba u mě (nebo náhoda Šklebící se)

grafiku mám teměř na max Mrknutí

jinak spokojenost (ted jsem teprve naštudoval read me - spokojenost velká)

ty světlice mám když jsem si nekoupil balíček nebo ne ???
(zatím jsem ještě neměl čas studovat žena mě neustále zadává nějaké questy
asi si myslí, že mám velký lvl, bo jsou čímdál tím obtížnější)

TozziFan
Světlice má každý. Za prachy je jen Colt a možnost vzít si barevnou šálu(v základu je jen bílá) nebo velitelskou pentli(v základu jen modrá).

Baron
Teda tie lietajuce stromy a domy su strasne Smutný Inak spokojnost, akurat ze svetlice a pistol treba namapovat. Da sa svetlicou zapalit balon?
Hals - und Beinbruch!

Merten
Mě se hlavně zamlouvá ta zmínka o tom že rozšířili tým o nové lidi kteří dělají Halberstadt CL.II copak z toho plyne?Úsměv logicky to může mít dvě vyústění Vyděšený

313_123
tak jsem zas udělal jeden let v kar. za frantíky s nově namodelovanou 11
nádhera na těch šálách/stuhách ulítávám Mrknutí
jdu dělat vinnou klobásu
[img]http://img820.imageshack.us/img820/8803/20111225101837.jpg[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us
[img]http://img265.imageshack.us/img265/6665/20111225102139.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img52.imageshack.us/img52/3807/20111225103151.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img64.imageshack.us/img64/2430/2011122510347.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img862.imageshack.us/img862/840/20111225103041.jpg[/img] is not a valid Image.

ZVP_Iceman
Baron napsal:
Teda tie lietajuce stromy a domy su strasne Smutný Inak spokojnost, akurat ze svetlice a pistol treba namapovat. Da sa svetlicou zapalit balon?

Tak lítací stromy jsem ještě nepotkal. jinak s tím balonem a světlicí mě to napadlo hned a zkusil jsem to...světlice se nádherně odráží, ale balon ne a ne chytnout. jen teď můžeš trefit sám sebe, což dřív nešlo.........

Baron
Merten napsal:
Mě se hlavně zamlouvá ta zmínka o tom že rozšířili tým o nové lidi kteří dělají Halberstadt CL.II copak z toho plyne?Úsměv logicky to může mít dvě vyústění Vyděšený

Mertene - ake dve logicke vyustenia myslis? Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Merten
No to je přeci uplně jasné Šklebící se.Za A:budou rycheji tvořit nové stroje do RoFka plus mapy atd. nebo B:se třeba konečně vydají i tím směrem o cca dvacet let později Úsměv.Uvidíme,ale možnost A bych viděl jako pravděpodobnější Úsměv.

LEON
Zkoušeli jste před tou střelbou světlicí nejprve ten balon trochu proděravět kulometem? Třeba nejprve musí odněkud ten plyn unikat, aby bylo co zapalovat Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
ZVP_ALEX
TozziFan napsal:
Světlice má každý. Za prachy je jen Colt a možnost vzít si barevnou šálu(v základu je jen bílá) nebo velitelskou pentli(v základu jen modrá).

No já nevím, ale já nemám velitelskou pentli, ale zato mám colt zadara i se čtyřmi zásobníky Šklebící se

Baron
Merten napsal:
No to je přeci uplně jasné Šklebící se.Za A:budou rycheji tvořit nové stroje do RoFka plus mapy atd. nebo B:se třeba konečně vydají i tím směrem o cca dvacet let později Úsměv.Uvidíme,ale možnost A bych viděl jako pravděpodobnější Úsměv.

Noooo - ta prva moznost by sa mi pacila Mrknutí Ked tak nad tym rozmyslam - vlastne aj ta druha Cool Ale k veci - zeby sme sa konecne dozili i Talianskeho a Ruskeho frontu? Úsměv

ZVP_ALEX napsal:
TozziFan napsal:

No já nevím, ale já nemám velitelskou pentli, ale zato mám colt zadara i se čtyřmi zásobníky Šklebící se

Kua ako mozes mat zadara Colt? Zamračený
Hals - und Beinbruch!

Merten
Dej jim čas Úsměv.

ZVP_ALEX
Baron napsal:

Kua ako mozes mat zadara Colt? Zamračený

Asi tak, jako Ty máš zadara velitelský fáborek Šklebící se jo a soupeře tím zastřelit jde, ale je k tomu třeba z prdele klika Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Prostě jsem si stáhl patch, nastavil ovládání zbraně a světlice a funguje to, nevím jak, nevím proč, ale je to tak a ještě mám dojem, že to běží rychleji, ale to může být jen subjektivní pocit Mrknutí

TozziFan
Uloupeno z fora letky 13
YouTube Video

Baron
Chaaachaaa to je teda skurviak CoolCoolCool
Hals - und Beinbruch!

1stCL_pbarry
lol, taková poprava :-D

Já mam jen bílou šálu a fléry, zbytek za pěňauze Úsměv
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 25-12-2011 22:15
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
BP_Tyrl
ZVP_ALEX napsal:
TozziFan napsal:

Dtto. Já to samý. Bez pentle, ale s coltem.
Možná to dávají podle statistik.
Vůdčí typy dostanou pentli. Sebevražedný colt.
Dá se s tím prostřelit noha.
Takže, když člověk plápolá a padá, tak může celou akci urychlit.

ZVP_ALEX
BP_Tyrl napsal:

Dtto. Já to samý. Bez pentle, ale s coltem.
Možná to dávají podle statistik.
Vůdčí typy dostanou pentli. Sebevražedný colt.
Dá se s tím prostřelit noha.
Takže, když člověk plápolá a padá, tak může celou akci urychlit.

A nebo zkrátit utrpení střelců Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a ZVP_ALEX dne 27-12-2011 06:30

1stCL_Novotny
Já si Myslím že v tom maj bordel, stejně jako po vydání téhle aktualizace byl odejmut R.E.8 a následně urychleně navrácen. Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,062,161 návštěv