September 21 2025 17:24:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Vilik
26.03.2012 15:31 Vilik napsal:....Mimochodem.... Počítáte doufám s tim, že FM a DM bude totožný s wings of prey?

26.03.2012 16:57 Baron napsal:
Ano.

Baron
Vilik napsal:
26.03.2012 15:31 Vilik napsal:....Mimochodem.... Počítáte doufám s tim, že FM a DM bude totožný s wings of prey?

26.03.2012 16:57 Baron napsal:
Ano.

A čo to má spoločné s pripojením sa na server? Cool Radšej zopakujem ešte raz otázku Úsměv

Baron napsal:Pokiaľ to nespadá pod nejakú kolónku TOP SECRET v Betateste, mohli by ste sem dať napr. info o multiplayeri. Nepýtam sa teraz na mapy, planeset a podobne, ale zaujíma ma, ako sa pripája na servery, či je to stále cez yuplay, koľko hráčov je na serveroch, či sú tam nejaké online módy atď.

Hals - und Beinbruch!

Vilik
Já odpovídal na první část tvého příspěvku.
Jinak online je tam uplně jinej než u wings of prey. Žádný yuplay. Při spuštění hry tě to přihlásí na jejich server, kde ted bejvá online cca 400 hráčů. Dáš random bitku a počkáš až se sejde 32 hráčů. Ping mám cca 40.
V betě se ladí hlavně konektivita, takže FM a DM je z wings of prey.

LEON
Baron napsal:
Nepatrím síce medzi tých, čo to testujú (i keď som si žiadosť dal a áno, vlastním aj Wings of Prey ), ale podľa toho čo píšete, tak to bude Wings of Prey v novej grafike. No a z toho nemám nejakú veľkú radosť... Z tých klipov, čo som mal možnosť vidieť z Betatestu, ma znechutilo hlavne arkádovité poňatie streľby (také isté - čiže na prd - bolo aj vo Wings of Prey, a bolo jedno aká obriažnosť bola nastavená), o tom, že je možnosť pozerať sa na lietadlo z vonkajšej strany a je tam zapnutý nejaký podivný zameriavač ani nehovorím. Tiež predpokladám, že vypnutie kokpitu je asi zachované.

Pokiaľ to nespadá pod nejakú kolónku TOP SECRET v Betateste, mohli by ste sem dať napr. info o multiplayeri. Nepýtam sa teraz na mapy, planeset a podobne, ale zaujíma ma, ako sa pripája na servery, či je to stále cez yuplay, koľko hráčov je na serveroch, či sú tam nejaké online módy atď.

Barone, externí pohledy, střelecké asistenty apod. jsou atributy ARCADE nastavení obtížnosti, na kterou se teď jede betatest, to se tu už psalo několikrát. Stejně tak si můžeš zapnout možnost používání externího pohledu i v IL-2 1946, IL-2 COD nebo v Rise of Flight a taky se o nich kvůli tomu nedá říct, že by to byly arkádové hry...
Upravil/a LEON dne 25-05-2012 16:47
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Vilik
YouTube Video

Ajvn
Takhle když na to člvěk kouká tk to nevypadá věru vubec špatně.Úsměv
Jestli budeš mít sem tam náladu tak sem zas něco šoupni.

WT_Horrido
Pěkné.

Skoro nextgen. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
To je moc pěkný. Co to je ? Bude to konečně něco, co bude k lítání a nebo je to jen nějaká arkáda ?

Mám absťák.

313_Paegas
Vilik napsal:
...FM a DM je z wings of prey.

...proč tady píšeš takové bludy. Lítal jsi vůbec WoP?
Mimochodem porušuješ NDA.

606_Temp
Těším se na novou krev do rodiny letounů WWII. Jen mi modely letounů přijdou takové hračkovité. Spíš jak kdyby to byla RC.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
XXX_Dazz
Hele Viliku, počítá se s open beta testem ???

Vilik
Ve WoP jsem lítal hlavně multiplayer. Tady mi to přijde víceméně podobný. Ale věřim, že po ladění konektivity se pustěj i do tohodle.
S open betou bohužel neposloužim. Porušuju NDA.

Baron
LEON napsal: Barone, externí pohledy, střelecké asistenty apod. jsou atributy ARCADE nastavení obtížnosti, na kterou se teď jede betatest, to se tu už psalo několikrát. Stejně tak si můžeš zapnout možnost používání externího pohledu i v IL-2 1946, IL-2 COD nebo v Rise of Flight a taky se o nich kvůli tomu nedá říct, že by to byly arkádové hry...

Ano ale v tych hrach co si menoval nemam PRED lietadlom z vonkajsieho pohladu ten hnusny zameriavac. Toto som myslel, vonkajsie pohlady ako take mi az tak velmi nevadia. Co sa tyka strelby, mal som na mysli znicenie nepriatelskeho litadla VELMI kratkou davkou (videne na klipe). No nic, zatial je priskoro komentovat WoP, ved je iba vo faze testovania - pockam na finalnu verziu alebo aspon na verejny test.

Pre Vilika: tak s tym, ze sa nepripaja cez yuplay si ma potesil. Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

LEON
No ale zkoušel jsi s tím zadním pohledem něco sestřelit? Jakmile hnu hlavou, tak mi FreeTrack ten pohled úplně rozhodí a netrefím z něj vůbec nic. Pro mě je to úplně nepoužitelný.
Mimochodem znám člověka (i na SVK tu je), co létá Šturmovika pouze ze zadního pohledu a má tečku uprostřed monitoru fixem na hrubé míření a jak si to pochvaluje Šklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Baron
LEON napsal:
No ale zkoušel jsi s tím zadním pohledem něco sestřelit? Jakmile hnu hlavou, tak mi FreeTrack ten pohled úplně rozhodí a netrefím z něj vůbec nic. Pro mě je to úplně nepoužitelný.

Neskúšal, pretože nemám World of Planes Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Letecz
Nevim jestli to mají povolené, ale jeden ruský server si dovolil zveřejnit video z betatestu kde je vidět menu, ui a akce s arkádovým ovládáním a externím pohledem. Ten samozřejmě nebude možný všude.
YouTube Video

Mimochodem, kdyby tu nešlo udělat to skryté vlákno pro betatestery, můžu udělat na VF fóru.

http://www.onlinesimulatory.cz
Vilik
Jak to může na tom gamepadu hrát. To nechápu. I když u těch čtyř dvacítek stačej dva zásahy.Šklebící se

DatavCZ
Ježiši další blbina bez realitySmutný jen střílej a zapomen

Vilik
Vlez si ve šturmu na nějakej dogfight server, kde jsou povolený ikonky a letiště blízko sebe a bude to uplně stejný.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Merten
Víte někdo kde se nachází uložený nastavení ovládání?Ukázkově se mi povedlo si to komplet rozhodit a potřeboval bych říct kde to najdu Úsměv máte někdo ahnung?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,071,022 návštěv