AH_Eagle napsal:
Omlouvám se,že asi otravuju s blbostí,ale rád bych věděl,jak při létání po netu dáváte ostatním najevo,že nechcete bojovat a třeba jen trénujete starty,přistání a tak,pokud nejdou zapnout poziční světla,nebo potřebujete nouzově přistát,protože vám prostřelili nádrž a už nemáte palivo...
Je tam několik adres, kde není nikdo a nebo jeden až dva piloti. Tam můžeš lítat neobtěžován
AH_Eagle napsal:
Omlouvám se,že asi otravuju s blbostí,ale rád bych věděl,jak při létání po netu dáváte ostatním najevo,že nechcete bojovat a třeba jen trénujete starty,přistání a tak,pokud nejdou zapnout poziční světla,nebo potřebujete nouzově přistát,protože vám prostřelili nádrž a už nemáte palivo...
Na ATAG a podobných serverech Tě nikdo šetřit nebude, zuří tam válka Ale zase je to ten nejlepší server se vším všudy, i na zátěžové testování. Takže si můžeš vzít letadlo, přelétnout s ním na letiště někam víc do vnitrozemí a tam testovat podle libosti (občas to tak dělám s bombardéry).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
AH_Eagle napsal:
Ahoj.
Přeju všem nádherný den.....Nevím,jak je to teď,protože jsem strašně dlouho nelétal,ale bylo zvykem,že když byl někdo na tréningovém serveru na Asfaltových holubech a svítil,tak to znamenalo,že nechce bojovat a jen se proletět,nebo trénovat a podobně......Také platilo,že pokud byl někdo na bojovém serveru a rozsvítil před přistáním,ostatní mu uvolnili dráhu,protože většinou potřeboval rychle přistát.....Stáhl jsem si včera ten poslední zabalený patch a dneska jsem se ho pokusil zkopírovat do hry,ale zřejmě jsem někde udělal chybu,protože jsem si hru kopnul....Mám ten rozbalený patch zkopírovat do kmenového adresáře v dokumentech....???Nikde jinde jsem adresář hry nenašel...???Ani v C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover....Předem děkuju za pomoc.....Tu cache jsem před kopírováním vymazal....
AH_Eagle napsal:
Ahoj.
Přeju všem nádherný den.....Nevím,jak je to teď,protože jsem strašně dlouho nelétal,ale bylo zvykem,že když byl někdo na tréningovém serveru na Asfaltových holubech a svítil,tak to znamenalo,že nechce bojovat a jen se proletět,nebo trénovat a podobně......Také platilo,že pokud byl někdo na bojovém serveru a rozsvítil před přistáním,ostatní mu uvolnili dráhu,protože většinou potřeboval rychle přistát.....Stáhl jsem si včera ten poslední zabalený patch a dneska jsem se ho pokusil zkopírovat do hry,ale zřejmě jsem někde udělal chybu,protože jsem si hru kopnul....Mám ten rozbalený patch zkopírovat do kmenového adresáře v dokumentech....???Nikde jinde jsem adresář hry nenašel...???Ani v C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover....Předem děkuju za pomoc.....Tu cache jsem před kopírováním vymazal....
na sviceni a podobny veci, mam takovy pocit, se uz dlouho nehraje, vetsinou to spis dotycneho rozdrazdi a pujde po tobe o to vic... drzel bych se toho co radil Pepe a Cibule
a ted k tomu hlavnimu: urcite ne do dokumentu, tam mas pouze svuj profil, cache a configy apod.
hlavni hra se defaultne instaluje pod steam, pokud nemas urceno jinak... takze pokud nemuzes najit kde to mas nainstalovany a vubec to ted mas nejak nakoply, tak to radeji cely odinstaluj a nainstaluj znova, hra by se automaticky mela opatchovat na posledni ofiko patch a pak tam na ni vraz ten posledni beta patch 1.09.20111 Upravil/a 310_Pip dne 30-09-2012 16:46
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
AH_Eagle napsal:
Také platilo,že pokud byl někdo na bojovém serveru a rozsvítil před přistáním, ostatní mu uvolnili dráhu, protože většinou potřeboval rychle přistát.....
Tomu nevěř. Kdo ti tohle napovídal?
Doby gentlemanských dohod jsou dávno pryč. Neříkám, že pro určitou část neplatí, ale když se na serverech střílí po vlstních, tak kdo ti má ještě zaručit, že po tobě nebude střílet nepřítel a světla nerozvěcíš jen proto, že je to na pohled hezké. Rychle přistát nepotřebuješ.
No,říkám dlouho jsem nelítal,ale zažíval jsem to na vlastní oči,někdo se třeba domluvil na masomlejnku a ti co nechtěli bojovat svítili,aby se do toho nepřimíchali.....Ale bylo to na tréningovém serveru asfalťáků a na bojových servrech krátké rozsvícení před přistáním nevadilo,bylo to jen upozornění jsem v nouzi........Teď je pro mne důležitější zjistit,kde vlastně mám kořenový adresář hry,abych tam mohl zkopírovat ten patch......Při instalaci hry se mne to neptalo,kam ji chci uložit a v Program Files jsem ve složce Common Files našel Steam a v ní Steam Service.....
Chcem sa poďakovať SepioviX a Fiksovi za skvelý včerajší let na Atag-u. Najprv sme išli bombardovať lode zo 110kami, ale aj keď sme potopili lode, proti cca 8 Spitfirom a Hurricanom sme veľa šancí nemali, i keď nás odvážne kryl Fiks na Bf-109. Do toho ešte flak z pobrežia, horiace a potápajúce sa lode + plus priletávajúce ďalšie Spity od Doveru.
Na ďalšej misii už to bolo lepšie - vzali sme Bf-109E4, a celí žeraví sme sa išli pomstiť Fiks mal smolu, nefungovala mu automatika na vrtuli (machanik má mesiac latríny), tak sme leteli iba so Sepiom. Nabrali sme kurz na miesto popravy našich predchádzajúcich Bf-110 - a voilá nad loďami sa mydlia naši s Lordami. Zapájame sa do boja, Sepia hlási útok na Spitfira, kryjem mu šestku. Spiťák uťahuje a snaží sa uletieť nízko nad hladinou nad Engeland. Mal smolu, nad pobrežím sme už zaním, na flak sme zapli "ignore on" (ale ten flak bol kuwa hustý), a v umeleckej spolupráci sme poslali Spiťáka k zemi. Vraciam sa nad lode, kde už zdiaľky vidíme dogfight. Vešiam sa za Spitfire ktory nepríjemne oblažuje poškodenú 109ku. Mám už iba guľomety, strieľam, vidím ako strely trhajú trup a krídlo. Indián spraví prudkú pravú zatáčku,lietať s tým teda vie, to sa musí uznať. Lenže letí rovno pred hlavne Sepiovi, ktorý mu nezištne odovzdá časť svojej zásoby munície. Prudko otočí doľava - a letí mi rovno pred guľomety. Dávka - a ide k zemi. Teda presnejšie k vode. Gute arbet mein freund! Vraciame sa na základňu kde bezpečne pristávame.
Veľká škoda, že sme z toho nerobili video...
Upravil/a Baron dne 01-10-2012 08:27
"The situation sucks. I see no reason to sugarcoat it with bull. I don't want to go make empty promises or try to prove that black is white. We released a faulty game. We did more than even seemed possible to fix its faults and add improvements, but in the end it was not enough. There has to come a point where we begin to focus on the future, and Cliffs of Dover just becomes something we can all learn from."
Jestli jsem to dobře pochopil tak Cliffs of Dover se stává beta testovací hrou a mi budeme neplacení betatesteři…, pro další hru.
Konečně přiznali, že je to zmetek…
takže za 6let znovu nový pokus ?
myslel jsem, že se učili už na Pacifiku...
ale potenciál to má, né že ne ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"The situation sucks. I see no reason to sugarcoat it with bull. I don't want to go make empty promises or try to prove that black is white. We released a faulty game. We did more than even seemed possible to fix its faults and add improvements, but in the end it was not enough. There has to come a point where we begin to focus on the future, and Cliffs of Dover just becomes something we can all learn from."
Ano, je to škoda.
Horri, daj link na no Luthierovo vyjadrenie prosim.
Upravil/a Baron dne 01-10-2012 10:31
EDIT: Dávam sem link na celé vlákno, nie iba na jednu vytiahnutú odpoveď. Zaujímavé čítanie, to len tak na okraj: http://forum.1cpu...hp?t=34680Upravil/a Baron dne 01-10-2012 11:39
First of all, I disagree with it being “below standard”. Your definition of single-player standard is probably different from mine. If you expect Mass Effect or Skyrim, you’re barking up the wrong tree.
Cliffs of Dover was intended to be a sandbox game more than anything, expansive, open, giving complete freedom to the players. If you’ll remember, the original Il-2 owed much of its success to user-made content. We aimed for the same with Cliffs of Dover. Instead of building complex single-player content in-house, we gave the tools to the community. Cliffs of Dover has a much better mission builder with scripting support, supports complex moddable briefings and debriefings, and so on.
Unfortunately 3rd party support never materialized the way we hoped it would, and we ourselves cannot at this point go back and redo single player.
Still, I strongly disagree with your criticism of the single-player. The two campaigns, quick mission builder, and the full mission builder offer a lot in terms of single-player. Standard? I’ve played plenty of AAA games where the entire single-player content is under 20 hours with 0 replay value, and I didn’t even feel like finishing the entire thing. At the same time I’ve logged way more than 20 hours in quick mission builder alone. What does that say about industry standards?
Barone já děkuji, byl to opravdu super polet ani usnout jsem nemohl:-) Tolik letadel v jednom fightu jsem nikdy neviděl (slide show se nekonala)Těch spitů co jsme polaskali bylo tuším vícero Opravdu škoda té Fixovy automatiky, technik by zasloužil ale pokud si dobře vzpomínám mělo to dobrý konec a Fix to dal domů včetně přistání.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.