4.10 patch
|
Tajpan |
Přidané 30-06-2010 11:28
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
vela veci v LH2 je skvelých.  |
|
|
|
Lavo |
Přidané 01-07-2010 11:14
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 437
Založený: 30.09.05
|
Patch je defacto hotovy , ale pri testovani sa objavili skutocnosti , ktore podla testerov zabranuju terajsiemu jeho vydaniu.Bolo by nezodpovedne vypustit patch v stave v akom sa teraz nachadza....budte prosim trpezlivy.... |
|
|
|
lochness |
Přidané 01-07-2010 19:41
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
Kdo si pocka, ten se smeje naposled. Cili jak napsal Fuci, kdyz v soucasne verzi neni nic kritickeho, tak neni treba spechat na ukor kvality. Hlavne aby to pak slo bez problemu rozjet a clovek si moh naplno vychutnat nove ficury.
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 02-07-2010 01:10
|

Uživatel

Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Zajimalo by me kuli jaky chujovine cekame na takovy dulezity veci jako je MDS nebo multi throttle support. |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 02-07-2010 08:49
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
...co ti na té informaci není jasné? sw je ve fázi testování, při kterém se, jako u každého jiného sw, objevují a odstraňují chyby. takto jsem tu zprávu pochopil a nevidím na tom nic závadného. snad leda to že to nenapsali sami od sebe. poslední dobou mám pocit že jsem se nějakým řízením osudu dostal do komunity přechytřelých hospodských kibiců kde každý je odborník - jeden je vývojář, druhý odborník na aerodynamiku, třetí na zbraně .... trochu mi to připomíná jednoho kluka ze základky, co si myslel že je mistr karate, protože měl doma o knihy o karate.....
PS: já sám jsem rád za Daidalos. Jen je provokujte tímto nespokojeným klevetěním dál...
Upravil/a ZVP Zdenek dne 02-07-2010 08:50
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 02-07-2010 08:54
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
No, ona ale opravdu ta informace, že "je to v podstatě hotové, ale jsou tam chyby" poněkud nešťastně formulovaná. Něco jako kdyby Willi Messerschmitt napsal Hermannovi: "Tak Me 262 je dokončený, ale zatím ještě nedokáže vzlétnout" 
Ale jinak z mé strany platí to, co jsem už psal. IL-2 je momentálně fit, na patch nespěchám. Naopak, po oznámení fíčurky s motory (poškození následkem přetížení) se hooodně těšim. Konečně věc, kterou v novým patchi opravdu ocením i já osobně
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 02-07-2010 09:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
1stCL_Fucida napsal:
No, ona ale opravdu ta informace, že "je to v podstatě hotové, ale jsou tam chyby" poněkud nešťastně formulovaná.
Budiž, pokud si většina myslí že je to formulované nešťastně, nejasně a nevím jak ještě tak to tak asi bude (byť já sám mám opačný názor). IMHO je třeba myslet na to že stav kdy nějaký sw funguje, ale testeři objeví mraky chyb, je přirozená součást jeho vývoje. A může trvat dost dlouho.
V letecké konstrukci se taky provádí úpravy kdečeho na základě poznatků testovacích pilotů. Příkladem je zmiňovaná 262ka a její 2 kolý podvozek u prototypu. Při tehdejší úrovni výcviku v německu by s tímto strojem řadový pilot asi ani neodstartoval a tak musel být podvozek rychle nahrazen tříkolovým podvozkem. Přišlo se na to pokud vím při prvním startu prototypu. Čili s trochou nadsázky se dalo říct že "Tak Me 262 je dokončený, ale zatím ještě nedokáže vzlétnout"
Upravil/a ZVP Zdenek dne 02-07-2010 09:20
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 02-07-2010 09:38
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
A kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan...
Panove kibicove, racte si uvedomit, ze cely DT pracuje s nadsenim pro vec ZADARMO A VE SVEM VOLNEM CASE !!!
A jak se zda, i bez naroku na poplacani po zadech, protoze se vzdy najde dost chytrolinu, kterym i darovana kedlubna smrdi.
Pak ovsem nezbyva, nez zvolat:
"Kibicove vsech zemi sveta, polibte si prdel..." |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 02-07-2010 10:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Stavil sem s testovanim MDS nemalo casu, proto bych ho rad videl uz v ofiko patchi  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-07-2010 10:51
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
WT_Pedropan napsal:
A kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan...
Panove kibicove, racte si uvedomit, ze cely DT pracuje s nadsenim pro vec ZADARMO A VE SVEM VOLNEM CASE !!!
A jak se zda, i bez naroku na poplacani po zadech, protoze se vzdy najde dost chytrolinu, kterym i darovana kedlubna smrdi.
Pak ovsem nezbyva, nez zvolat:
"Kibicove vsech zemi sveta, polibte si prdel..."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
BP_dFrog |
Přidané 02-07-2010 14:03
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 326
Založený: 20.01.08
|
Mě vůbec nevadí, že na tom ještě pracují. Klidně ať na tom makají třeba rok. Co mi ale vadí je, že pokud někdo slíbí pravidelný týdenní update, tak ať svoje slova také splní. A pokud napíše :" Sem pište svoje dotazy a žádosti" tak bych očekával, že se k nim vyjádří. A to se neděje... |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 02-07-2010 14:23
|

Uživatel

Příspěvek: 787
|
BP_dFrog napsal:
Mě vůbec nevadí, že na tom ještě pracují. Klidně ať na tom makají třeba rok. Co mi ale vadí je, že pokud někdo slíbí pravidelný týdenní update, tak ať svoje slova také splní. A pokud napíše :" Sem pište svoje dotazy a žádosti" tak bych očekával, že se k nim vyjádří. A to se neděje...
...tos to narovnal 
ale mas pravdu, vytahni do boje, prece neni mozny aby si nekdo dovolil zadarmo neco vylepsovat a pak si dovolil o tom kazdej tejden neinformovat. Az to vyjde, tak to neinstaluj, to je nauci.  |
|
|
|
mkubani |
Přidané 02-07-2010 15:15
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
1. Cudujem sa, ze sa stazujes prave ty, Frog. Mozno by si tu skor mohol napisat, ze si mi poslal aspon 10 PM sprav na L13 fore, ktore sa takmer vzdy zacinali tym, ze ci planujeme pridat aj Aviu S-199, atd, atd. Potom si poslal zopar podobnych mailov aj na DT email. A myslim, ze na vacsinu tvojich sprav som (sme) ti slusne odpovedali. Takze bud aspon ferovy.
2. Na margo pravidelnych apdejtov. Myslim, ze to bolo viac nez jasne komunikovane z nasej strany:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=12568
Development Update - 2010-03-18
First we would like to communicate 2 things:
1. We are entering the beta phase of the 4.10 patch, so we will reduce the quantity of development updates and focus on the testing of the patch.
2. We are in a time delay and we will inform you about the new patch release date and update the schedule accordingly.
Dalsie info o testovani a progrese boli komunikovane v apdejtoch:
Development Update - 2010-04-22
Development Update - 2010-05-28
Ked budeme mat dalsiu dolezitu informaciu, tak ju zverejnime. Momentalne testujeme a to sme dali jasne vediet dopredu. Nebudeme tu istu informaciu opakovat dokolecka kazdy tyzden, ked to stale plati.
Plus zacala aj uhorkova sezona a cas dovoleniek. Nikto z nas nebude muklovat za pocitacom, ked je cez vikend 32 stupnov.
Dik.
BP_dFrog napsal:
Mě vůbec nevadí, že na tom ještě pracují. Klidně ať na tom makají třeba rok. Co mi ale vadí je, že pokud někdo slíbí pravidelný týdenní update, tak ať svoje slova také splní. A pokud napíše :" Sem pište svoje dotazy a žádosti" tak bych očekával, že se k nim vyjádří. A to se neděje...
Upravil/a mkubani dne 02-07-2010 15:19
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 02-07-2010 15:15
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
mě osobně je uplněu jedno kdy to vyjde, ale taky bych raději viděl informaci: "Sice jsme to chtěli vydat v květnu a to jsme i napsali... bohužel se to podělalo a nevíme kdy to dáme dokupy. ", než ticho po pěšině.
Ono se stačí podívat jen kolik návštěv má tohle vlákno a každý návštěvník se těší na jakékoliv hloupoučké info o novém patchi
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 02-07-2010 15:53
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
mkubani napsal:
1. Cudujem sa, ze sa stazujes prave ty, Frog.
No jo, no. Takovej je už náš milej Frog To chce klid Martine  |
|
|
|
mkubani |
Přidané 02-07-2010 16:04
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
Ved ja som absolutne kludny. Len som to strucne konstatoval. |
|
|
|
BP_dFrog |
Přidané 02-07-2010 16:34
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 326
Založený: 20.01.08
|
Ale já jsem si nestěžoval na komunikaci s tebou. Tu naopak oceňuji. Pokud se tedy mám vyjádřit ke konkrétním osobám - ty, Robo., Caspar - maximální vstřícnost.
Maily TD jsem napsal 2 + 1doplňující
Ale na tohle jsem moc odpovědí nedostal.
http://forum.1cpu...count=1368
Pouze na první 3 body z 18. Pokud nepočítám odpověď "No comment".
Tak k čemu ten topic QUESTION and REQUESTS je ? Máme všichni mlčet, čekat a pak jásat podle plánu ?
OK s Avií otravuju, to jo. |
|
|
|
ringlett |
Přidané 06-07-2010 13:18
|

Diskutující

Příspěvek: 2142
Založený: 23.10.09
|
Když tak koukám že vypadl server s fórem Letky 13, říkám si zda se tu něchystá nějaké čištění a třeba i upráznění místa pro něco co by se odtud stahovalo ... |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 06-07-2010 18:16
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Asi tohle vlákno zarazím, protože tu každěj s dalším postem netrpělivě očekává, že to bude zpráva o vydánání 4.10 a ono nic, jenom žvanění. Držte hubu a krok !
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 07-07-2010 22:22
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
|
Klone přeně tak nemazli se s tím  |