October 20 2025 16:20:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 19

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.10 patch
Tajpan
vela veci v LH2 je skvelých. Mrknutí

Lavo
Patch je defacto hotovy , ale pri testovani sa objavili skutocnosti , ktore podla testerov zabranuju terajsiemu jeho vydaniu.Bolo by nezodpovedne vypustit patch v stave v akom sa teraz nachadza....budte prosim trpezlivy....Úsměv

lochness
Kdo si pocka, ten se smeje naposled. Cili jak napsal Fuci, kdyz v soucasne verzi neni nic kritickeho, tak neni treba spechat na ukor kvality. Hlavne aby to pak slo bez problemu rozjet a clovek si moh naplno vychutnat nove ficury.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

311_Tank
Zajimalo by me kuli jaky chujovine cekame na takovy dulezity veci jako je MDS nebo multi throttle support.

ZVP Zdenek
...co ti na té informaci není jasné? sw je ve fázi testování, při kterém se, jako u každého jiného sw, objevují a odstraňují chyby. takto jsem tu zprávu pochopil a nevidím na tom nic závadného. snad leda to že to nenapsali sami od sebe. poslední dobou mám pocit že jsem se nějakým řízením osudu dostal do komunity přechytřelých hospodských kibiců kde každý je odborník - jeden je vývojář, druhý odborník na aerodynamiku, třetí na zbraně .... trochu mi to připomíná jednoho kluka ze základky, co si myslel že je mistr karate, protože měl doma o knihy o karate.....

PS: já sám jsem rád za Daidalos. Jen je provokujte tímto nespokojeným klevetěním dál...
Upravil/a ZVP Zdenek dne 02-07-2010 08:50

1stCL_Fucida
No, ona ale opravdu ta informace, že "je to v podstatě hotové, ale jsou tam chyby" poněkud nešťastně formulovaná. Něco jako kdyby Willi Messerschmitt napsal Hermannovi: "Tak Me 262 je dokončený, ale zatím ještě nedokáže vzlétnout" Úsměv

Ale jinak z mé strany platí to, co jsem už psal. IL-2 je momentálně fit, na patch nespěchám. Naopak, po oznámení fíčurky s motory (poškození následkem přetížení) se hooodně těšim. Konečně věc, kterou v novým patchi opravdu ocením i já osobně Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

ZVP Zdenek
1stCL_Fucida napsal:
No, ona ale opravdu ta informace, že "je to v podstatě hotové, ale jsou tam chyby" poněkud nešťastně formulovaná.

Budiž, pokud si většina myslí že je to formulované nešťastně, nejasně a nevím jak ještě tak to tak asi bude (byť já sám mám opačný názor). IMHO je třeba myslet na to že stav kdy nějaký sw funguje, ale testeři objeví mraky chyb, je přirozená součást jeho vývoje. A může trvat dost dlouho.

V letecké konstrukci se taky provádí úpravy kdečeho na základě poznatků testovacích pilotů. Příkladem je zmiňovaná 262ka a její 2 kolý podvozek u prototypu. Při tehdejší úrovni výcviku v německu by s tímto strojem řadový pilot asi ani neodstartoval a tak musel být podvozek rychle nahrazen tříkolovým podvozkem. Přišlo se na to pokud vím při prvním startu prototypu. Čili s trochou nadsázky se dalo říct že "Tak Me 262 je dokončený, ale zatím ještě nedokáže vzlétnout"
Upravil/a ZVP Zdenek dne 02-07-2010 09:20

WT_Pedropan
A kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan...

Panove kibicove, racte si uvedomit, ze cely DT pracuje s nadsenim pro vec ZADARMO A VE SVEM VOLNEM CASE !!!
A jak se zda, i bez naroku na poplacani po zadech, protoze se vzdy najde dost chytrolinu, kterym i darovana kedlubna smrdi.

Pak ovsem nezbyva, nez zvolat:

"Kibicove vsech zemi sveta, polibte si prdel..."

http://www.wtigers.org/
311_Tank
Stavil sem s testovanim MDS nemalo casu, proto bych ho rad videl uz v ofiko patchi Mrknutí

310_cibule
WT_Pedropan napsal:
A kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan...

Panove kibicove, racte si uvedomit, ze cely DT pracuje s nadsenim pro vec ZADARMO A VE SVEM VOLNEM CASE !!!
A jak se zda, i bez naroku na poplacani po zadech, protoze se vzdy najde dost chytrolinu, kterym i darovana kedlubna smrdi.

Pak ovsem nezbyva, nez zvolat:

"Kibicove vsech zemi sveta, polibte si prdel..."

Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

BP_dFrog
Mě vůbec nevadí, že na tom ještě pracují. Klidně ať na tom makají třeba rok. Co mi ale vadí je, že pokud někdo slíbí pravidelný týdenní update, tak ať svoje slova také splní. A pokud napíše :" Sem pište svoje dotazy a žádosti" tak bych očekával, že se k nim vyjádří. A to se neděje...

1stCL_SaBot
BP_dFrog napsal:
Mě vůbec nevadí, že na tom ještě pracují. Klidně ať na tom makají třeba rok. Co mi ale vadí je, že pokud někdo slíbí pravidelný týdenní update, tak ať svoje slova také splní. A pokud napíše :" Sem pište svoje dotazy a žádosti" tak bych očekával, že se k nim vyjádří. A to se neděje...

...tos to narovnal Šklebící se
ale mas pravdu, vytahni do boje, prece neni mozny aby si nekdo dovolil zadarmo neco vylepsovat a pak si dovolil o tom kazdej tejden neinformovat. Az to vyjde, tak to neinstaluj, to je nauci. Šklebící se

mkubani
1. Cudujem sa, ze sa stazujes prave ty, Frog. Mozno by si tu skor mohol napisat, ze si mi poslal aspon 10 PM sprav na L13 fore, ktore sa takmer vzdy zacinali tym, ze ci planujeme pridat aj Aviu S-199, atd, atd. Potom si poslal zopar podobnych mailov aj na DT email. A myslim, ze na vacsinu tvojich sprav som (sme) ti slusne odpovedali. Takze bud aspon ferovy.

2. Na margo pravidelnych apdejtov. Myslim, ze to bolo viac nez jasne komunikovane z nasej strany:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=12568

Development Update - 2010-03-18

First we would like to communicate 2 things:

1. We are entering the beta phase of the 4.10 patch, so we will reduce the quantity of development updates and focus on the testing of the patch.
2. We are in a time delay and we will inform you about the new patch release date and update the schedule accordingly.

Dalsie info o testovani a progrese boli komunikovane v apdejtoch:

Development Update - 2010-04-22

Development Update - 2010-05-28

Ked budeme mat dalsiu dolezitu informaciu, tak ju zverejnime. Momentalne testujeme a to sme dali jasne vediet dopredu. Nebudeme tu istu informaciu opakovat dokolecka kazdy tyzden, ked to stale plati.

Plus zacala aj uhorkova sezona a cas dovoleniek. Nikto z nas nebude muklovat za pocitacom, ked je cez vikend 32 stupnov.

Dik.

BP_dFrog napsal:

Upravil/a mkubani dne 02-07-2010 15:19

606_Temp
mě osobně je uplněu jedno kdy to vyjde, ale taky bych raději viděl informaci: "Sice jsme to chtěli vydat v květnu a to jsme i napsali... bohužel se to podělalo a nevíme kdy to dáme dokupy. ", než ticho po pěšině.
Ono se stačí podívat jen kolik návštěv má tohle vlákno a každý návštěvník se těší na jakékoliv hloupoučké info o novém patchiMrknutí

"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
olda Olde maly
mkubani napsal:
1. Cudujem sa, ze sa stazujes prave ty, Frog.

No jo, no. Takovej je už náš milej Frog Šklebící se To chce klid Martine Úsměv

mkubani
Ved ja som absolutne kludny. Len som to strucne konstatoval.

BP_dFrog
Ale já jsem si nestěžoval na komunikaci s tebou. Tu naopak oceňuji. Pokud se tedy mám vyjádřit ke konkrétním osobám - ty, Robo., Caspar - maximální vstřícnost.
Maily TD jsem napsal 2 + 1doplňující
Ale na tohle jsem moc odpovědí nedostal.
http://forum.1cpu...count=1368
Pouze na první 3 body z 18. Pokud nepočítám odpověď "No comment".
Tak k čemu ten topic QUESTION and REQUESTS je ? Máme všichni mlčet, čekat a pak jásat podle plánu ?

OK s Avií otravuju, to jo.

ringlett
Když tak koukám že vypadl server s fórem Letky 13, říkám si zda se tu něchystá nějaké čištění a třeba i upráznění místa pro něco co by se odtud stahovalo ...

clone9cz
Asi tohle vlákno zarazím, protože tu každěj s dalším postem netrpělivě očekává, že to bude zpráva o vydánání 4.10 a ono nic, jenom žvanění. Držte hubu a krok !

http://www.wwii-illusion.net
XXX_Dazz
Klone přeně tak nemazli se s tím Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,317,404 návštěv