Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
MK_KaiN |
Přidané 27-07-2009 20:40
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
WT_Flan napsal:
Co to je za zkurvenou sajtnu ! Z tech primych downloadu tam nejde stahnout ani 1.6b ani 1.7 !
Jo, jsem tam registrovanej a prihlasenej kdyz se pokousim o cokoliv.
A na ty linky na torrenty, megauploudy apod. kaslu. Jeden pokus plnej broken files mi stacil.
Vsechny linky jsou tam funkcni, zkousel jsem to. Registrovanej tam nikde nejsem. Mas to rozbity. 
Jestli teda mluvite o tomle sem to vcera sosnul
http://il2ultrapa...d,7.0.html
Upravil/a MK_KaiN dne 27-07-2009 20:45
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 27-07-2009 22:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
To neni ono. A samo ze to pojede i bez reg., kdyz to nestahujes od nich.
( Btw., z tech filefrontu jsem mel ty broken files, coz ale asi nebude chyba zdroje )
Nejedou mi downloads primo od nich ze stranek.
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 02:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Takže jsem právě uspěšně nasadil 1,7 FULL na 1,6b - všem konfliktním souborum jsem dal přemazat - yes to all. Era se na první kouk nechovaj ruzně. Zajímavost pro těžký hochy..už si nehrajem na macra a scripty co nám na tlačítko otevřou a odhodí..hezky i pan HE111 musí napřed dvojkou odevřít bombs door a teprve pak náslduje odhoz standart tlačidlem.
Ohledně letovýho modelu vám mužu říct jediný..žádná prdel a je to stejná změna jako když přišel revoluční gyro efekt od Olega.- mezi náma se učim znovu lítat..a kroucení je skoro nemožný bez dosažení té správné rychlosti...kdo byl zvyklej přiletět s yakem nebo spitem na rychlosti a vzít za to co to jde..tak se nedožije ani dvou vteřin..ero jančí, urvává se a celkově jde do negace proti manevru. I při klidným rovným letu ste porád v mikroškubech a rozhodně nedoporučuju šahat prudce do směrovky nebo vejškovky. Poprvé vidím reálně zpracovaný chování negativního potlačení a popravdě kdo má pedály bude králem oblohy.
Ero má setrvačnost v manevru jako prase - takže zapomente na arkadu typu pustim knipl do nuly a ero je stabilní...uklidnit i klidase Huriho byl pomalu velkej výkon...konečně někdo nasimuloval že ta svine co v ni sedime má někdy i několik tun.
Kdo sedne do bombru a hrábne do ocasu aby se otočil na plynu..bude rotovat až do vánoc když to přepískne.
munice a trajektorie je mírně řečeno na hovno a je jedno jestli si dáte navíc realistic weapon mod..budete nadávat, budete proklínat a nic netrefíte - učinný dosah patron je cca 300 metru max...1,6 je fakt arkáda proti tomuto. No a o AAA ani nemluvě. Tím nemayslím, že by nefungovaly, ale rostě s nima netrefite ty mrchy lítaj každá jinam.
Trochu huře vidím doty, ale to muže být chyba nastavení z defaultu...i když bych to neviděl tak jednoduše...určitě tam bude hafo chyb...jako u všech modu...ale vzhledem k tomu, že je tam i Mig 15 např a nebo Sabre..a taky korean marking mod..a pacifik kill mod..tak se dá fakt zaletět i Korea.
Ohledně zapnutí modu mám vlastně jen 3 Full mod, effectsv1 a Pacific kills mark.. zbytek jsou sračičky na extra akce. Ale například takový 128 Coop mod a 64 Coop mod mi dost zvedl náladu pro další specky s AI. Umíte si představit noční nálet na Frankfurt ve 128 lidech.  
Stay tuned. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 28-07-2009 07:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
Mě se taky každý autíčko, co jsem dostal od Ježíška k Vánocům zdálo první tři dny úplně božský.   |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 28-07-2009 07:50
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Lekku a jsi si tak jistý, že ten FM co máš teď od UP, kdy se letadlo ovládá takto špatně je opravdu tím správným?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 28-07-2009 08:18
|

Uživatel

|
606_Tempik napsal:
Lekku a jsi si tak jistý, že ten FM co máš teď od UP, kdy se letadlo ovládá takto špatně je opravdu tím správným?
No to je právě to. Mám doma kilometr knih, kde druhováleční piloti popisují jak jim to lítalo a o podobném chování se tam nedočteš. Čili ta ultra je zase jenom x-tý soukromý názor na realitu dle nějakýho patláka.
Upravil/a Jirka dne 28-07-2009 08:19
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 08:29
|

Uživatel

|
Zkus to..uvidíš sám. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 28-07-2009 08:44
|

Uživatel

|
Odstup, Satane
Upravil/a Jirka dne 28-07-2009 08:44
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 28-07-2009 09:31
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
[img][img]http://img188.imageshack.us/img188/2312/il2fb2009072809085114.png[/img] is not a valid Image. [img]http://img188.imageshack.us/img188/il2fb2009072809085114.png/1/w1280.png[/img] is not a valid Image.[/img]
Super vec u ULTRY, ktorá u OLEGA nebola možná, alebo až za 14 dní. 
Nové tanky M3 , plus pohybujúca sa pechota plus rozšírené počty jednotiek v jednej skupine. napr 1x12M4
v pravo je velká US brigadny mech. prapor : a stačilo len jeden krát kliknút.
Upravil/a Tajpan dne 28-07-2009 09:36
|
|
|
|
mkubani |
Přidané 28-07-2009 10:01
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
Tajpan, ja ti to zhrniem takto: 
IL-2 fans = unlimited wants
Oleg and MG = limited resources
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 28-07-2009 10:07
|

Stařešina

Příspěvek: 6205
|
VGR_Lekk napsal:
Ohledně letovýho modelu vám mužu říct jediný..žádná prdel a je to stejná změna jako když přišel revoluční gyro efekt od Olega.- mezi náma se učim znovu lítat..a kroucení je skoro nemožný bez dosažení té správné rychlosti...kdo byl zvyklej přiletět s yakem nebo spitem na rychlosti a vzít za to co to jde..tak se nedožije ani dvou vteřin..ero jančí, urvává se a celkově jde do negace proti manevru. I při klidným rovným letu ste porád v mikroškubech a rozhodně nedoporučuju šahat prudce do směrovky nebo vejškovky. Poprvé vidím reálně zpracovaný chování negativního potlačení a popravdě kdo má pedály bude králem oblohy.
Ero má setrvačnost v manevru jako prase - takže zapomente na arkadu typu pustim knipl do nuly a ero je stabilní...uklidnit i klidase Huriho byl pomalu velkej výkon...konečně někdo nasimuloval že ta svine co v ni sedime má někdy i několik tun. 
Kdo sedne do bombru a hrábne do ocasu aby se otočil na plynu..bude rotovat až do vánoc když to přepískne. Aha, takze pouze zvetsene momenty setrvacnosti. Revoluce . |
|
|
|
Paulus |
Přidané 28-07-2009 10:20
|

Diskutující

Příspěvek: 2339
Založený: 26.03.08
|
VGR_Lekk napsal:
Zkus to..uvidíš sám. 
ZKUSIL!
A líbí se mi to.
Určitě je to zas o něco realističtější. Přesto si myslím, že je to už přehnaný. V určitých výškách a při přeletu nad pobřežím či horami - souhlasím - Jinde by to mělo být klidnější. Tedy něco mezi "Ubfield Instaler" a "Ultr@Pack"
Taková kacířská myšlenka…, kdyby někdo vymyslel, aby se dala míra vlivu turbulencí ovládat… |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 28-07-2009 10:22
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Tezko soudit, jeste se mi to nepodarilo sosnout, natoz v tom letet, ale jsem k takovemu chovani letadel ponekud skepticky. To co si zatim jen predstavuji, dle toho co pises, ...nabyvam dojmu, ze pilot misto valky s cizim letadlem vede valku s letadlem vlastnim...
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 11:49
|

Uživatel

|
von Pavel napsal:
Taková kacířská myšlenka…, kdyby někdo vymyslel, aby se dala míra vlivu turbulencí ovládat… 
No a to je právě to užasný - jsou tam klavesy na potlačování či navyšování tohoto...nevim jestli to nemusí být podporováno na serveru ale je to řiditelné..zda jen DF nebo COOP nbeo obojí jsem nezkoumal,..zatim.
Hmm no nechci vám brát iluze, ale taky jsem pár věcí načetl o chování letadel..určitě ne tolik jako vy, ale stejně..rozhodně je Ultra realističtější nežli AAA - uznávám že asi díky zásahu do FM, ale stejně. Nebo si snad myslíte, že po dajvu brutálně parknout bez problemů za erem je naprosto normální? Pouze za cenu sledování hranice blackoutu?
Popravdě silně uvažuju o pořízení FF joye, protože cítit ty síly za letu na kniplu by byla uplně nejlepší zážitek. Síly setrvačnosti asi nikdy nedokážeme posoudit podle history. Ale něco na tom bude, že se manevrový boj moc často neuplatnoval (jako si mužeme ted dovolit v IL2)..a ted nemluvim jenom o duvodech pro tělesnou odolnost, ale hlavně proto, že jakmile se manevr nepovedl ero ztratilo možnost nepřítele dohnat a udržet s ním kontakt. V Ultře se každá chyba hrubě vymstí na ečku a následná ztráta mnohdy znamená konec souboje...protože nepřítel má možnost se odpoutat - což platí pro obě strany!!!
No rozhodně to je vyšší stupen simulace - a troufám se i odhadnout proč toto nebylo distribuováno samotným nejvyšším O - protože by to neprodal i nováčkum. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 11:58
|

Uživatel

|
606_Tempik napsal:
Ano jsem si určitě jistý, že když začnu v 600 km/hod dělat kraviny, že se mi muže ero rozpadnout, nebo něco urvat, nebo to urvat...a plná výchylka/manevr je ve špatný čas katastrofální. Jestli je to skutečně jako to bylo asi nezjistim nikde, ale provádět takové kraviny manevru na rychlosti co mi ted AAA a 4:08 dovoluje není určitě reálné..nebo blíže realite.
Jak říkám zkuste a uvidíte sami...a popravdě kdo by nechtěl Grifona a tu další kupu nových letadel.
Jo a samozřejmě si mužete kdykioliv všechny mody vypnout..takže letíte na vanilla 4.08m...ale sám nevim jestli tam zustává aspon nějaká grafická libustka na texturách...Kdybyste viděli mapu Bastogne a stím špinavým Ardenským sněhem a bahnem...mnam. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 12:14
|

Uživatel

|
Tajpane tys už na to jukal ve FMB..co to ještě umí?..já včera lítal do tři do rána testil možný a nemožný. na dnešek mám na pořadu dne spity a lavičky, proti fokynám. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 28-07-2009 13:07
|

Uživatel

Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Lekku,můžeš si zaletět do jů es ej,zaplatit si několik desítek tisíc zelených a proletět se v mustangu..za samotné svezení dáš "jen" pár tisíc..pak můžeš srovnat svůj zážitek se zážitkem z ultra MODovaného ILa a porovnat jestli se ta letadla skutečně tak mají chovat..  |
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 28-07-2009 14:04
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 158
Založený: 22.07.07
|
Ty letadla z Ultrapacku sjou v podstatě jen pro on-line létání, že jo? Nebo jsou implementovaný i do off-line kampaní, takže si teď s Ultrou můžu off-line zalítat kampaň s Griffon Spitfiry? |
|
|
|
Paulus |
Přidané 28-07-2009 16:50
|

Diskutující

Příspěvek: 2339
Založený: 26.03.08
|
[quote]VGR_Lekk napsal:
No a to je právě to užasný - jsou tam klavesy na potlačování či navyšování tohoto...nevim jestli to nemusí být podporováno na serveru ale je to řiditelné..zda jen DF nebo COOP nbeo obojí jsem nezkoumal,..zatim.
Prosím tě kde a jaké jsou to klávesy!!!
To jsem přehlídl? |
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 19:14
|

Uživatel

|
Tak tady se snad povedlo zprovoznit Ultru 1,7 FULL ke stažení:
jsou to tři části a musíte sosat do stejné složky - otevírá se pak první...zbytek by měl jet sám.
enjoy...bude to tady měsíc pak to stahnem at se nám nezahlcuje ftp.
http://www.virtua....exe.0.tar
http://www.virtua....exe.1.tar
http://www.virtua....exe.2.tar
Upravil/a Lekk dne 28-07-2009 19:15
|
|
|