October 25 2025 19:33:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Letečtní stíhači v boji nc ČT1
WT_Pedropan
313_123 napsal:
tak jsem včera prubnul další díl ...

Treba proto, ze puvodni serial se skladal z kratsich useku, ktere nase rezie pospojovala. Alespon me to napadlo, kdyz se to objevilo poprve. A nakonec i ty reklamy jsou soucasti dnesniho sveta...

A vseobecne:
Trochu nechapu nektera stanoviska. Neni to tak dlouho, co se zde vedly sahodlouhe fundovane debaty, jak zpropagovat Sturma, aby jako pribylo pilotu, rozsirila se komunita a tak.
Ted nam amici soupnou v hlavnim vysilacim case neco, co zcela evidentne, predevsim diky zdarilym animacim, zvedne zajem o simulator, ktery podobnou taskarici nabizi a uz se zase mudruje.

Tak si kibicove trhnete nohou...
Netyka se tech, kteri kibicuji o tom, ze B-17 nevykrouti Zero...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
WT_Horrido
Ale je to zajimavé srovnání jak se připisovaly sestřely. US boban sestřelí hafo Japancu a nemá svědka, nemá dopady, nemá foto... a jeste dostane kongresový "ritterkreuz." Tohle kdyby udělal Němec tak se novodobí ověřovači sestřelů poserou. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

veikso
...bud mě maj v tý televizi za upnýho blba (netvrdím, že nejsem)
, ale aby mě všechno opakovali dvakrát hned po sobě
to zas nemusej
přepnuto po cca 10 min.

Někde jsem slyšel že v USA jdou reklamy co 6 minut. No a jestli trvá víc než dalších 6 minut tak se v tom amík ztratí a neví co je hlavní program a co reklama. Možná ty reklamy pak taky začínají slovy: Máme tady jeden nový čistící prostředek a přesilu 12 špinavých hrnců. Prostředek je tady - hrnce jsou zde...
Mimochodem, kam se dá v úterý večer přepnout? Ono ještě vysílá OK3?
Upravil/a veikso dne 28-01-2009 08:35

Strangy
No já bych ten seriál tolik nepomlouval. Jasný je to typicky americký, ale na druhý straně ti dědové v tý válce opravdu byli a kdo jinej by to moh vylíčit líp? My, co sedíme u compů? ...těžko. Občas to je sice přitažený za vlasy, ale je to už nějakej ten pátek a dědům se paměť trochu zkreslí, ale beru to tak, že to byly vyjmečný okamžiky některých pilotů, co měli jeden den štěstí na sestřely a pak do konce války už moc nic.....

Hoper
Strangy napsal:
No já bych ten seriál tolik nepomlouval. Jasný je to typicky americký, ale na druhý straně ti dědové v tý válce opravdu byli a kdo jinej by to moh vylíčit líp? My, co sedíme u compů? ...těžko. Občas to je sice přitažený za vlasy, ale je to už nějakej ten pátek a dědům se paměť trochu zkreslí, ale beru to tak, že to byly vyjmečný okamžiky některých pilotů, co měli jeden den štěstí na sestřely a pak do konce války už moc nic.....

nedávno tu v tomhle vlákně Horri postnul link na pořad s Historychanelu, který pojednával o něčom "podobnom"
zde ale promluvily OBĚ strany...
bylo to tuším z Koreje, ale i např pár Japíků, co ještě pamatujou WWII, se najde. Jenže to pak ten seriál bude patrně o něco dražší
a nebude už tak "vlastenecký"

ale jinak nic proti tvému názoru, já se na to snažím dívat nějak podobně
občas (ehm, krom těch Tygrů vlastně oba první díly :)) ) mi to dělá problém, ale ...
a tendle poslední jsem prošvihnul :(
tak doufám, že ten link, co se tu objevil bude odpo ještě funkční :)

aspoň mne to možná namotivuje si taky zajít na Zeke ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_PETRAS
Pedropan :
Trochu nechapu nektera stanoviska. Neni to tak dlouho, co se zde vedly sahodlouhe fundovane debaty, jak zpropagovat Sturma, aby jako pribylo pilotu, rozsirila se komunita a tak.

No a proč ČT nejebne do každé mezery ve filmu mikroreklamu na IL2 šturmastík Šklebící se
To by bylo nadávek...zkurvený reklamy Šklebící se

Ale efekt prodejnosti nebo "sosání" simu by se asi dostavil...Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Jirka napsal:
Po přečtení tohodle vlákna mám pocit, že se na to lidi dívají jenom proto, aby se pak měli jít kam opakovaně hlasitě vyblít. Šklebící se
No možná tomu nebudeš věřit, ale ani jeden díl sem v TV neviděl a nehodlám to do budoucna změnit, ale kdykoli tomu velmi rád přidám svůj díl kritiky.Šklebící se
Takovým machrům jako sem já, stačí těch celkem cca 8 min. sestřihů všech možných dílů zhlédnutých na youtube, aby zcela jasně věděli co je špatného a že to nestojí za marnění času u bedny, kde můžou moji drazí dále bez mé přítomnosti raději sledovat telenovely.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 28-01-2009 10:01

310_cibule
WT_Pedropan napsal:
[Trochu nechapu nektera stanoviska. Neni to tak dlouho, co se zde vedly sahodlouhe fundovane debaty, jak zpropagovat Sturma, aby jako pribylo pilotu, rozsirila se komunita a tak.

Pedro, nech je. Jsou mladí, neklidní, nesmiřitelní a nekompromisní Úsměv

A Ty jsi starý, konformní a "buržoasně maloměšťácký". Tobě se taky líbí každá blbost Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Pedropan
No jo. To mas vlastne pravdu.

Jsem se trochu zapomnel...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
1stCL_SaBot
veikso napsal:
Možná ty reklamy pak taky začínají slovy: Máme tady jeden nový čistící prostředek a přesilu 12 špinavých hrnců. Prostředek je tady - hrnce jsou zde...

Šklebící se
sem sel pod stul

Uzin
Článek k věci:
http://www.blisty...45010.htmlCool

310_cibule
Uzin napsal:
Článek k věci:

Pedro, Schmouddle, Hori, to si dejte. To je fakt dobrý Mrknutí
Upravil/a 310_cibule dne 28-01-2009 11:48
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Už jsem si dal, řeknu to obrázkem

[img]http://www.wtigers.org/extra/wtfspock.gif[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Nedam sem podruhe stejny obrazek jako Horri, ale otazkou mam stejnou...

Jp-
310_cibule napsal:
Uzin napsal:
Článek k věci:

Pedro, Schmouddle, Hori, to si dejte. To je fakt dobrý Mrknutí

jaj ten to má srovnaný Šklebící se chocholoušek má o pacienta víc Šklebící se

310_cibule
Vám se ten článek nelíbí, nebo co? Mně tedy moc.

Naposledy jsem se tuším takhle bavil, kdy jsem četl Ryanovu Jak jsem vyhrál válku. A když si to ještě propojíte s vysíláním diskutovaného dokumentu na ČT 1, je zážitek naprosto dokonalý Cool

EDIT: P.S. No, aspoň že džejpímu se to líbí. Eště pošlu link opičákovi ;-)
Upravil/a 310_cibule dne 28-01-2009 13:06

WT_Peci
Uzin napsal:
Článek k věci:

Buď autor hulí hodně, nebo já chlastám málo... Třetí možnost není Šklebící se

Panek
Já to neviděl! Stálo to za to? Nebo jsem udělal dobře, že jsem se věnoval přítelkyni?

Panek
WT_Horrido napsal:
Ale je to zajimavé srovnání jak se připisovaly sestřely. US boban sestřelí hafo Japancu a nemá svědka, nemá dopady, nemá foto... a jeste dostane kongresový "ritterkreuz." Tohle kdyby udělal Němec tak se novodobí ověřovači sestřelů poserou. Úsměv

Hlavně by se posral ten Němec, protože záznam o sestřelu byla (v Německu) administrativa srovnatelná s dnešním hypotečním úvěrem. Ten tiskopis má 21 položek. Včetně toho kolik spotřeboval munice a jaké.

WT_Horrido
Těžko odpovědět, neznám tvoji přítelkyni, zkus ji nějak přiblížit, připadně zapůjčit na zkoušku by bylo možno... Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,375,883 návštěv