KURLAND 1944
|
3IAP_Jacques |
Přidané 17-05-2008 12:14
|
Nováček
Příspěvek: 49
Založený: 01.03.07
|
Súhlasím jeden veľký trapas, fiasko celej akcie.
Myslím že nebolo lavočky ktorú by nevykoplo, niektorých aj dvakrát trikrát...A to je na riť ak sa to roztrhá. Napríklad prvý let na Tukkum z našej 4-člennej skupiny La-5FN - ešte pri cestovaní vykoplo Válca, ostávame traja. Narazíme na nepriateľa modrá smrť Nordom. Ostávam sám so Šakalom, ale zachvíľu som spadol aj ja. Šakal tam ostal sám, poškodili ho ale prežil. Medzitým tam pricestoval čerstvý Válec a bol tam sám s modrými. Ja s Nordomom sme sa po novom štarte zgrupili a letíme k cieľu. Potom však pri boji s fokmi Nordom vypadol a ja som si našiel Válca. Spojili sme sa a po cvíli vypadol zasa Válec. Ostal som sám... uplne na p*ču ten Tukkum. Prvá štvorka asi podobne.
Následne rovnako nevydarený let na Libau, avšak po reštarete a zredukovaní ľudí cca na 45 to už išlo a útok na Libau zachránil povesť toho večera.
*-a lagy, mal som problémy vôbec odštartovať |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 17-05-2008 12:35
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
no ja sa musim smiat z tych reportov |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-05-2008 12:46
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
He111
1.let. lagovačka,20 minut meškanie. po vzlete let do cielovej oblasti. let v pohode, pri poslednej obrátka, velitel Kurtis vykopnutý. podarilo sa nám ustáliť ale nad cielom prili nečakané lagy a warpy a roztrhaná formácia. Bojová uloha bola splnená. Po odlete prebral velenie Hiltoš ale nie na dlho, vykopnutý zo servera. Preberám velenie, pomocou Kurtisa, Hiltoša a ostatných pilotov He111, sme sa dokázali sformovať a dostať nad pristávaciu zonu. S! a ..... obrazovka mi zatuhla.
SKINY HE111 sa za celý čas NIKOMU nenačítali!!!!!
2.let, po prestávke a sa pripájame na server. niektorí piloti He111 sa nemôžu pripojiť na server, tak čakáme. Respawn pozícií uprostred domov, stojanov a maskovacích sietí, bolo ťažké sa odtial vymotať. Vdaka týmto okolnostiam sme sa zdržali a stali obetou utoku Il2. S!
Zázračný a nedrvy drásajúci vzlet medzi domami do protismeru strielajucich il2-jok. Neprajem to nikomu zažiť. Poškodený vídím masaker He111, nasratý točím na ily , že si to s nimi vybavím po chlapsky , ale hlásenie Kurtisa že to tiež zázrakom prežil ma odrádza od zámeru. Mimo letiska sa stretávame a pokračujeme v pôvodnom pláne. Poškodenie He111 sa mi podarí pomocou francuzskeho klúča odstrániť. Po 15 minutach letu, zatahujem podvozok. Pristátie v pristávacej zone.
3.let Nočný He111. Let len s Kurtisom na ciel. let bez problémov , ciel lokalizovaný , hlásim dva-tri zásahy. návrat bez problémov. Musím vyzdvihnut Hiltošovu skupinu , lebo leteli z iného letiska, v horšej pozície ako my a podarilo sa im udržať v zostave a všetkým napadnuť ciel letu.
Inak ale tento tretí let bol dobrý ale trochu organizačne nedotiahnutý.
Bral by som , ak by tam boli nejaké stíhačky ruskej PVO plus svetlomety a nejaké flaky. Aj keby sme tam neprežili. škoda, na tento nočný let som sa tešil.
Skiny HE111 sa nikomu za ani jeden let nenačítali!!!!
neviem , ale odporučal by som vypnut skiny.
a na dnešné pokračovanie sa teším.
|
|
|
|
Noram |
Přidané 17-05-2008 12:53
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 30.09.05
|
VGR_mha napsal:
... za chvili i Noram, parada, diky tomu jsme se kompletne roztrhali...
asi si myslel Nordoma ,ja letěl v P51D s Lekkem
Za USAAF :
Mustangy startuji na čas,ale velcí bratři se zdrželi asi nad Berlínem(čekalo se asi na 2 B17 co měly error a nemohli se připojit),asi po 10 minutách tedy letime a stoupáme,pak to postupně 3 B17 a 2 P51D(Mrtvola + Ajvn) pošle nové rozkazy atd ,za celou dobu jsme nepotkali žádného nepřítele jen nás nad cílem pozdravila AAA někde v 9Km, párkrát kolem mě proletěl nějaký FF ,
po doprovodu B17 za frontu necháváme P51C u B17 a já+Lekk letíme v P51D vtříc druhé vlně bombrů, kteří byli vyhozeni a vytvořili druhý sled.
Největší vzrůšo bylo těsně před kontaktem s druhou vlnou bombrů,když si Lekk všiml kontaktu za námi ,takže každý děláme otočku o 360 a zařazujeme se za ty FF* ,z nichž se nakonec vyklubaly "naše" klony,které letěly vtříc B17 ,které už se mezitím taky stačily naklonovat ze 3 na 5
No takže zase sme odvedly B17 k odbombení a pak let v klidu až někam do O7 tuším kde sem celá USAAF udělala fotku svazu a byl konec
Nebýt technických problémů (AH nebo OLEG,to asi nezjístíme) tak by to bylo supr
*FF - foo fighter
Upravil/a Noram dne 17-05-2008 12:53
|
|
|
|
haluz paja |
Přidané 17-05-2008 12:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 155
Založený: 15.10.05
|
add Lagy. Za cely vecer sem zaznamenal jen jeden,a ten trval asi 3 vteriny. Nevim v cem je problem.
Jinak dobrej poznavaci vylet po mape
Za cely vecer sem potkal jen jedno befko,ktery se zdekovalo nekam do hlubin.
Savana veget,prst v nose
Uvidime dneska... |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-05-2008 12:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
311_Tank napsal:
Tak mighty Laggwaffe nas dostala vsechny !
Tenhle terminus technicus mě dostal |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 17-05-2008 12:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
K nastavení skinů, pokud to někdo neví. Pokud se narodíte a zjistíte v nastavení sítě že máte skindownload vypnutý(páčka dole), zapnete ho(páčka nahoře) tak pokud celého šturmovika nerestartujete, skiny se vám nenačtou ani za 100 let... |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 17-05-2008 13:07
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Tajpan napsal:
Tajpane doufám že je to jen blbej fór. Nikomu se neměli žádný skiny načítat, skiny si měl mít stáhnutý ze skinpacku, nebo si je měl mít vyplé už před tím než ses přihlásil na server!!! |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 17-05-2008 13:08
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Všichni si prosím nastavte jako připojení "ISDN", možná by vám to mohlo pomoci.
Náš Schwarm měl štěstí, krom jedné modré smrti Wedge při startu k noční misi nikdo nevykopnut a nikdo - a to je dost zvláštní - neměl potíže s většími lagy (samozřejmě při letu, na startu mise to bylo slabší..).
Report zašlu až po skončení dnešní akce.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 17-05-2008 13:10
|
Uživatel
Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Tajpan napsal:
Tajpane doufám že je to jen blbej fór. Nikomu se neměli žádný skiny načítat, skiny si měl mít stáhnutý ze skinpacku, nebo si je měl mít vyplé už před tím než ses přihlásil na server!!!
hele do dneska nikdo nedokazal ze to pomaha stahnout si skiny. Mozna je to jen blazniva fáma někoho kdo to vymyslel pred lety.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
Noram |
Přidané 17-05-2008 13:15
|
Uživatel
Příspěvek: 591
|
no já viděl všechny skiny b17 i mustangu hned po startu,takže u mě to funguje |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-05-2008 13:26
|
Diskutující
|
Tajpan napsal:
Tajpane doufám že je to jen blbej fór. Nikomu se neměli žádný skiny načítat, skiny si měl mít stáhnutý ze skinpacku, nebo si je měl mít vyplé už před tím než ses přihlásil na server!!!
den predtým sme mali tréning, skiny načítané v pohode.
všetko som ešte pred štatom skontroloval, v setupe i v hre.
hlásenie všetkých bolo rovnaké. vidím svoj skin , na ktorom sme sa dohodli ale ostatný maju default. |
|
|
|
3IAP_Jacques |
Přidané 17-05-2008 13:29
|
Nováček
Příspěvek: 49
Založený: 01.03.07
|
1stCL_Fucida napsal:
Všichni si prosím nastavte jako připojení "ISDN", možná by vám to mohlo pomoci.
Mal som ISDN...a nepomohlo teda |
|
|
|
Hoper |
Přidané 17-05-2008 13:30
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
nepomohlo by o něco málo plynulejšímu startu to, že bysme byli všichni narození x minut před vlastním startem ?
U ilů bude jedna velká banda, tam se můžeme už narodit všichni najednou...
"opozdilcům" se dopostahují skiny... ;)
a snad se vychytají i respawnpointy
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 17-05-2008 13:55
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
GC3_Messik napsal:
hele do dneska nikdo nedokazal ze to pomaha stahnout si skiny. Mozna je to jen blazniva fáma někoho kdo to vymyslel pred lety. Když si stáhneš skiny, tak se ti objeví okamžitě, bez toho aniž by si je ve hře stahoval a tudíž neúměrně zatěžoval net. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-05-2008 13:57
|
Diskutující
|
k skinom.
včera som počuval debriefing velmi dlho do rána a asi bude na tom čo tvrdí Vogon a Clone, je niečo pravdy.
lebo ten tretí let nočný som si nahrával a skiny su načítané!!!!
takže od Vogon -Clone :ako som to pochopil.
1.multiplayer k IL2 bol pôvodne napísaný pre len 16 hráčov.
2.potom prepísaný na 32 hráčov.
3. a ostalo to tak.
4. takže ak je viac ako 32 hráčov vzniknu problémy s posielaním dat
5. nestačí mať skinpak ale treba aby sa dostal do cache pod nejakým blbým číslom.
takže. podla mna niektorí hráči nemali skinpack a stahovali z DF.
Sám mám skusenost z jednej onnline war, že stačí jeden čo ho nemá ( stiahol ho ale zle nakopíroval) a i cca 16 hráčov na coopke to bude lagovať minimálne 20-25 minut , než sa mu to načíta.
takže doporučoval by som , dnes!!!! pripojiť sa na server , ale bez výzbroje a Fučida nechal by vonkajšie pohlady a budeme na istom že kto má či nemá skiny. I ked si myslím , že po včerajšku už každy kto letel bude mať skin v cache, tak by to nemalo tak lagovať ako včera.
inak sa tu budeme dohadovať donekonečne a dalšie špeciálky čo budu nasledovať dopadnu podobne.
Upravil/a Tajpan dne 17-05-2008 13:58
|
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 17-05-2008 14:04
|
Uživatel
Příspěvek: 956
|
GC3_Messik napsal:
hele do dneska nikdo nedokazal ze to pomaha stahnout si skiny. Mozna je to jen blazniva fáma někoho kdo to vymyslel pred lety. Když si stáhneš skiny, tak se ti objeví okamžitě, bez toho aniž by si je ve hře stahoval a tudíž neúměrně zatěžoval net.
hmm tak proc to nejelo u he111? Jinak teorii toho jak by to melo fungovat vím, řešilo se to tu už dávno, nemusíš mě poučovat
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 17-05-2008 14:05
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
GC3_Messik napsal:
Tajpan napsal:
hele do dneska nikdo nedokazal ze to pomaha stahnout si skiny. Mozna je to jen blazniva fáma někoho kdo to vymyslel pred lety.
Ano dokázat to nemohu, ale myslím, že to funguje, skiny ve šturmovi mám promazané úplně na minimum (klasicky mám void a vlastní skin, naproti tomu ve složce NetCache mažu jen prázdné soubory) na tuhle akci jsem si stáhnul a "nainstalil" skinpack a hned na startu jsem viděl všechny skiny ze skinpacku + pár defaultů u lidí co měli skiny vyplé a i to samé jsem pak viděl i čebrených na tracku.
Letěl jsem až druhou a noční akci a druhá akce byla úplně bez lagů, na té noční akci jsem měl pár "warpů" a pak 3 drsné lagy při 3 útocích na letiště, vždy ve chvíli těsně před odhozem (díky tomu se mi povedlo odhodit až na třetí pokus, kdy jsem odhodil dříve než mi to laglo )
PS: Na nějakém serveru jsem viděl skinpack tvořený skiny právě z NetCache?
Upravil/a Safrik dne 17-05-2008 14:08
|
|
|
|
313_Macher |
Přidané 17-05-2008 14:11
|
Nováček
Příspěvek: 40
Založený: 30.01.06
|
VGR_cardas napsal:
prosim pana machera o zastoupeni ....a omlouvam se za neucast na dnesnim druhem poletu, ale bohuzel musim pryc a z5 budu az po startu
jako náhradník sem rdy,sednu do čehokoliv |
|
|
|
Panek |
Přidané 17-05-2008 14:14
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Lagy? Já jen viděl rejdit střílejcí Ily ocasem v zemi. Super je, že jsem nalétával na cíl, a ten sám odsebe bouchnul. A si ho zrovna trefil Il, kterýho jsem viděl couvat do kosmu. |
|
|