|
Black Shark preview
|
| MaP |
Přidané 23-12-2009 02:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 190
Založený: 07.09.09
|
311_Tank napsal:
Mam problem vtom ze u me ten FF uplne neustane jen mirne povoli a to jen v pripade ze ho hodne pretlacuju. Pri mirnejch zmenach vubec nepovoluje a ten tlak tam je.
Co se tyce trimu funguje mi jako antitrim.
Mam vyresetovanej trim pri pusteny pace vrtulnik pomalu couva. Potlacim abych to srovnal a dostal se do visu.
Zmaknu trim. Dam paku do centralni polohy a div mi to neudela lopas.
Problém je, že si asi nikdy nepilotoval skutečné letadlo a jenom létáš ve šturmu.
Vyvažovaní ve šturmu s ff joystickem je na hov.. - vyvážení tam nepracuje jako skutečné vyvážení, ale jako další knipl - pomocí vyvážení vlastně přidáváš řídícím plochám další výchylku. Tenhle způsob je kvůli ne FF joyům, ale s FF je to jako pěstí do zubů. Já si na to pořád nemůžu zvyknout a strašně dlouho lovím (a většinou nevylovím ) to správné vyvážení.
V BS funguje trim (s FF) jako ve skutečném letadle - kniplem si nastavím požadovanou polohu letadla a pomocí vyvážení upravím síly v kniplu na nulu. Teď klidně můžu knipl pustit a on setrvává pořád ve stejné poloze. Vlastně se nastaví rovnovážná poloha na nové místo. Tvoje chyba je, že nakonec dáš joy do středu - tím vlastně prudce přitáhneš. |
| |
|
|
| LesniHU |
Přidané 23-12-2009 09:42
|

Stařešina

Příspěvek: 6247
Založený: 30.09.05
|
losik napsal:
Mám menší problémek, nemůžu přiřadit plynovou páku od X 52 k ovládání kolektivu. Win XP. Neví tady někdo jak to udělat? Mam to tak a nemam s tim problem. Zkontroluj, jestli prirazujes akci ve spravnem sloupci (k X52) a jestli to prirazujes k analogove ose kolektivu, ne k tlacitkum pridat/ubrat a podobne. |
| |
|
|
| losik |
Přidané 23-12-2009 12:47
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 261
Založený: 06.02.06
|
Už jsem to s pomocí páně Pisonova vyřešil, ale stejně s tím neumím. To je tak složitý, že to nemůže ani být ruský. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 23-12-2009 17:31
|

Moderátor

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
losiku... letěl jsem s tím i já
dokonce ve formaci (tedy jako první ale letěl :)) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Merten |
Přidané 23-12-2009 18:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
To ještě nic nedokazuje Losík má recht .Ale pomalinku se do toho dostávám teda až na ty zbraně atd. |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 23-12-2009 19:19
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
No jo Mertene,ale Hopřík stím letěl ve formaci napoprvé hned po tom co to ve Zbýšově nainstalil. Ne že už stím konečně letěl ve formaci.   |
| |
|
|
| caba |
Přidané 24-12-2009 04:13
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 126
Založený: 22.10.05
|
Mám DVD verzi, patch 1.0.1. a po chvíli hraní hra spadne a hodí to tuhle hlášku:
---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
---------------------------
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\stable\dcs.exe
abnormal program termination
Nevíte někdo co s tim? Na DCS fórum to taky řešili, ale řeší to v ruštině...tam se nechytám.
|
| |
|
|
| L382_Conan |
Přidané 30-12-2009 21:30
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 165
Založený: 16.04.08
|
-MOR-Neo napsal:
Už jsem to rozjel, trošku jsem si pohrál s nastavením a jede to
Chci se zeptat, kdy, kde a jak lítáte? Tento sim mě totálně uchvátil (samozřejmě vše na nejtěžší), je to nádhera.... Není to jak ostatní simy, kde si člověk sedne do kokpitu, nakopne motor, dá plnej a letí letí a pak si přistane atd.... bez cviku... tady je to vážně hardcore..... tolikrát jsem utrhl rotor z přetížení nebo tak, že by se to nedalo spočítat..... dynamiku letu cítíte až do křesla v obýváku
Ale stejně, chtěl bych to zkusit po MP, ale na druhou stranu - nic moc neumím  Spíš to nic než moc... Potřeboval bych nějaké školení či manuál..... a vzhledem k tomu, že rusky ani anglicky neumím, nabízí se otázka - existuje vůbec český manuál? A pakliže ano, může ho dát někdo k dispozici, pokud tomu už tak nebylo v minulosti? Byl bych velice vděčný.... V opačném případě - nechce někdo zkušený dělat výcvik? Domluví se třeba 5 pilotů a budou se učit "za běhu" základní věci a na to nabalovat další a další až po čase budou ostřílená letka....
Jsem zkrátka z tohoto simu nadšen, nádhera
Mohl bys prosím tě trošku upřesnit, s čím sis pohrál? Zatím se mi to zdá trošku neřešitelné. Přenastavení funkce Pause/Break nepomohlo (na klávesnici, na Joy). Na co se zaměřit?
Čau, dík. |
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 31-12-2009 10:29
|

Nováček

Příspěvek: 46
Založený: 19.11.09
|
Tak pánové zdravím, po delší době jsem objevil tento simulátor. Moje srdce zaplesalo ... miluji vrtulníky ;-) ... Takže hned jsem to stáhnul, nainstaloval a jásal, že to funguje.
Když zapojím joystick ... nějak to jede, ale stejně jako u Lock On, mám na každém ovladači (joy, plyn, pedály) v podstatě všechny základní funkce ... tzn V,S,K,M ... jsem skoro vždy schopný ovládat je čímkoliv z těchto tří - musím odmazat některé funkce. U Lock On to šlo docela bez problémů, když jsem kliknul na axis. Ovšem tady u BS mám axis tlačítko neaktivní ... nejsem za boha schopný někam přiřadit osy ... můžu jen tlačítka, což je trošku k ničemu.
A druhá věc je, že Profiler, který je dodáván k Logitechu - nespustí spouštěcí exe hry ... vlastně ani já sám to nespustím, když na něj v adresáři kliknu. Jediná ikonka, která to spustí úspěšně je ta ve start menu. To je taky "divná" věc ...
Máte někdo zkušenost, radu? Děkuji ;-).
EDIT:
Snažím se to rochodit na Windows 7, 64 bit ... je to verze cracknutá z webu (právě abych otestoval, jestli má cenu kupovat, jestli nebudou problémy ...).
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 31-12-2009 14:33
|
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 13-03-2010 12:42
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
http://bonusweb.i...pc_osk.idn
http://lockon.co....&end_pos=3
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 13-03-2010 12:43
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 13-03-2010 14:58
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Hm. Takže jen rádoby patch na starej lock on. To si můžou strčit někam. |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 13-03-2010 17:02
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
|
Áááá pán je zřejmě velký gurmán! |
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 13-03-2010 19:02
|

Uživatel

|
Sem si bláhově myslel, že se hoši budou víc snažit, a udělaj novej simulátor. Tohle bude jen "repase" deset let starý hry. Flanker 2, 2.5, Lock on, FC, a ted FC2. Není nad to, když je člověk originální. |
| |
|
|
| 311_Tank |
Přidané 13-03-2010 22:26
|

Uživatel

Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Koukam ze nekteri uzivatele sou bud neskutecne hloupi nebo naivni. |
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 13-03-2010 23:49
|

Uživatel

|
Já spíš koukám, že soudruzi z eagle dynamics jsou geniální podnikatelé. Když dokážou deset let prodávat jednu a tu samou hru jen v jinym kabátě. Pak jsou hloupí ti, kteří si jí pořád a znovu kupují.=) |
| |
|
|
| MK_KaiN |
Přidané 14-03-2010 09:54
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
|
No jo, pak jsou ale hlupáci všichni pažouti z svk, kteří si koupili 4 x nebo 5 x sturma. Chceš je urazit či co?
Mužský rod slova trubka je trubec?
Upravil/a MK_KaiN dne 14-03-2010 10:02
|
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 14-03-2010 13:44
|

Uživatel

|
U šturma se další díly vydávali formou datadisků za sníženou cenu.
Frajeři od DCS si neberou servítky. U svý jediný hry jen trochu předělaj menu, zvýšej rozlišení textur a pod novym názvem to vydaj opět za plnou cenu.
To je jak kdyby se u BI studia vykašlali na vývoj. Splácli by novou kampaň k operaci flashpoint a prezentovali to jako armu, potažmo armu2. To by je uživatelé asi brzy nakopali do pr****. |
| |
|
|
| 311_Tank |
Přidané 14-03-2010 15:24
|

Uživatel

Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Hmm nebaj bejt nahodou FC2.0 v MP kompatibilni s BS ? Jinak sem si nevsim ze by nekde prohlasovali ze je to zbrusu novej sim naopak. |
| |
|
|
| Apo |
Přidané 14-03-2010 17:31
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 288
Založený: 06.10.09
|
http://dcs.nightl... - zde naleznete všechny informace o "datadisku" FC2 včetně screenshotů, videí a hlavně informací ohledně toho, co vlastně můžete a nemusíte v datadisku očekávat a proč vlastně vychází v tom "potuněném" kabátu atp.....
Jinak souhlasím s 311_Tank - nikde nikdo nemluví o "nové" hře s revolučním enginem. Navíc FC2 se prezentuje jako datadisk. Čerpat info z X měsíců starých zdrojů (viz. linky výše) mi přijde zavádějící, nicméně datadisk by měl stát cca 15 dolarů = přibližně 280kč..... Takže stejně tak je zavádějící a velice scestné tvrdit něco o "datadiscích šturma", které se prodávaly za sníženou cenu..... pokud některý z nich stál po vydání 280kč, tak asi sežeru přebal DCSka s kečupem.....
PS: To "asi" je tam záměrně, mohu se mýlit  |
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 14-03-2010 17:43
|

Uživatel

|
Pokud vim, tak celej koncept DCS byl původně prezentovanej jako novej simulátor moderních stihaček a vrtulníků. Ale potom co jsem viděl BS, sem se zhrozil toho, že vidim opět starej známej flanker.
Ale koukám, že si to hoši ruský taky uvědomili a raději další díl přejmenovali na FC2 a prezentujou ho jen jako datadisk. |
| |
|