Ad ta výzbrojJe to zajímavé na jednu stranu mi příjdou ty 0,5 taky nějaky slabý. Je ovšem fakt jak píšou kluci, že na guncamech není vidět celej souboj.
Horrido ale tvůj argument se mi ale nezdá co bylo řečeno se týkalo zaměření v konvergenci, kde vzdálenost dvou kulometů od sebe nemá smysl uvažovat, ale je fakt, že budeme li se bavit o střelbě na vzdálenost+-50m od konvergence, tak ty mg maj daleko větší výhodu.
Co se týče toho jak to bylo v reálu, málokdy jsem se v knihách setkal s tím že někdo sundal na jeden průlet éro (Teda u spojenců, nevím jak tomu bylo u LW) většinou hlášení končilo pouštěl dým a pikoval, nešbo tak podobně.
No plkám tady ale co chci říct je to že stejně nevyřešíme jak to bylo v reálu, teorii by nám mohl vysvětlit spíš gryzly, ale ačkoliv mě mrzí nítká účinnost 0,5, tak prostě berme to tak že je to pouze hra(tedy simulátor) a hotovo
Já to vyřeším pánové !
zvolil jsem si osvěčenou a léty prověřenou metodu :
Provedu rozbor zkoumaného problému pomocí manganistanové lázně a následné filtrace přez živočišné uhlí
Věda vyřeší vše !! Upravil/a ZVP_Hekite dne 27-10-2010 12:53
Jak to že, ještě nikdo nevytáhl kolejnici a tabulku složení železničních svršků Říšských drah 1943-1944?
Na západní frontě je P-47 + Extra ammo ultimátní zbraň, něco jako Ilovské BFG, naprosto srovnatelná s artilerií Tempestu. Jen musí lítat asi nad 20000 feet a výše.
Hispano sucks, Browning rulezzz!
Žádám o pomoc s výpočty a daty
potřeboval bych zjistit :
1) počet vlasů Olega
2) průměrnou konvergenci spojeneckých letců
3) tloušťku skla zaměřovače p 47 a p 51
4)průměrnou pracovníh plochu PC stolu
5)koeficient vyleštění překrytu kabiny
Ad vymazaný tank - nebyl to spíš Javelin než Hellfire?
Ad .50 BMG
s dvojčetem ve střelecké věži proti befku - kein problem, hoří jak origami planes trefit se s Thunderboltem, se klidně přiznám, to pro mě docela problém je. Ale stejně nadávám jak špaček, že když kotláři mohli rozstřílet ocelový kotel, tak já přece nemůžu mít problém s pár metrákama hliníku
Il2 a Youtube - aneb jak jsem prvně stříhal . Každý s tím už koketoval, mě by zajímal váš názor a kritika.
Co se týče obsahu - měl jsem štěstí na totální nepozornost pilotů, ale vypadá to efektně . YouTube Video
Jestli to je z tracku, tak tomu příště trošku polaď grafickou stránku. Té ošklivé vody je škoda. To je lepší pro video dát menší dohlednost a vyšší efekty.
Jo a to sundání Typhoonů se mi samozřejmě nelíbí. To se nedělá
Upravil/a 606_Temp dne 06-03-2012 18:44
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
ja teda nevim vo co go, ale! registroval sem se tu leta pane nejakyho, jako Pip a po prijeti do MU 310 jsem se sam prejmenoval na 310_Pip, aniz bych zaznamenal nejaky potiz...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.