Správně. A takových zoufalců je víc. Jakkoli má BOSko svoje mouchy, obdivuju Jásoně, páčto on je jediný manažer, který plní sliby. Ostatní jsou tlučhubobé, kteří netuší zbla nic o své vlastní práci.
Schválně, kdo zde má co do činění s řízením projektů a nejlépe s řízením SW projektů? Jestli je tu někdo takový, ať se vyjádří. Samo sebou nečekám, že by se vyjadřovali neználci. Neználků máme plné nádvoří, těch fakt málo není. Neználků je víc jak dost.
Tam šlo spíš o to že ten stuttering v DCS je ve VR zcela nepoužitelný. Teoreticky by se tím dala nastartovat epilepsie zdravému člověku ..
Tak i CloD má antiepiliptický filtr. Člověk s náběhem na epilepsii by asi vůbec neměl hrát počítačové hry. Podobně by se jim měl vyvarovat člověk s dispozicí k infarktu, vysokému tlaku, nízkému tlaku, rozčilení a psotníku, moralista, nemorální osoba, idiot a jinak postižený a tak podobně. Pak ovšem přichází otázka, kdo vlastně financuje tuten business s hrami?
Dotaz na Barona. Dříve jsem si všiml, že se připsalo poničený letadlo už za letu a tím pádem vyžírka mohl střílet dál, ale nijak si tím nepomohl. Dneska je to tak, že ho borec opráší a má sestřel on jako poslední. Proč to je tak blbě, když to vlasně řešilo to co asi vždycky sralo každýho? Tedy vyžírání.
To co píšeš s tím už jen souvisí. Příklad: Dostal jsem naloženo, letadlo na padrť a server i přesto že jsem stroj řídil vypsal hlášku, že jsem byl sestřelen pilotem xy. (v chatu) Tím pádem další snaha vyžírků byla pro ně zbytečná. Tak to fungovalo dřív. Teď připisuje ten, kdo střílel poslední a tihle volové to hojně využívaj. Ptám se proč když to fugvalo dobře, se to odstranilo?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.