Jsem si to byl dnes zalítat a měl jsem z toho divné pocity. Ty nářky nad nemožností Bf 109 na foru ignoruju, říkal jsem si, to je kravina. Ale nevedlo se mi. I LaGG3 se mnou byly schopný držet krok a Jaky 1 byly prostě lepší. Už jsem z toho byl docela špatnej, ale pak jsem si všiml drobné záhady. Tedy páčto nebylo místo na expert serveru, šel jsem na normal. Tedy s ikonam a s zobrazením rychlosti a dalších parametrů v levém dolním rohu. No a tam mi to psalo při plném plynu jen 95%. A co víc, ono se to samo od sebe měnilo, tedy padalo to i pod 70%. No a plynová páka v kabině se opravdu sama od sebe sem tam posunula dozadu. No je jasný že na 70% plynu ničemu neuletím. Zkusil jsem nastavit dead zony, páčto to trochu jiskří. No ale 30% v tom není. Po nastavení dead zones jsem konečně mohl dát plný plyn. Ale stejně to záhy po startu samo od sebe ubralo. Vím, že jak nemaj hotový CEM, nějak to řešej zjednodušeně. Ale mě se to stávalo do 30s po startu. A především i když jsem hned ubral, abych ho nehonil naplno a šetřil si plyn na souboj, jakmile jsem dal plnej, 100% naskočilo na dvě tři vteřiny a pak se to samo stáhlo dolu. Tak záhada slabého výkonu Bfka byla vyřešena, jen nevím, co přesně mám dělat líp či jinak. Ani chladiče ani vrtule se vlastně nedá ovládat ručně. Motor poškozenej nebyl. Tedy nekouřil a šel normálně. Netušíte někdo, co by to mohlo být? Jo a v offline to nic takového nedělalo.
To co spomina Rumcajs je problem iba u niektorych plynovych pak.Je to bug.Na mojej letitej Seitek Cyborg Evo pake moja plynovka funguje vpohode.Nikdy som s tym nemal problem.Prave som skoncil onlajn polet.Neviem na com si letel Rumcajs,ci Fridrich alebo Gustav.Ja som vzal Gustava a drzal sa od startu az po pristatie pekne na 1.3 Ata bez vykyvov vo vykone.Vletel som do formacie troch jakov zo 4km a vpohode jedneho rozstrielal pri prvom prelete.Kym sa ostatni spamatali,pekne som si odstupal.Pristal som vporiadku naspat na nemeckom letisku.
Druha moznost je,kedze spominas ze si letel na Normal servri,nie Expert, jednoducho nastavenia obtiaznosti na Normal, ktore okrem ineho obsahuju tieto veci:
1.throttle auto limit
2.engine auto control
3.radiator assist
Preto na Normal nelietam,iba na Expert.Vyhrada svedomia
Upravil/a Brano dne 24-05-2014 13:27
Summer, the last season that divides us from the release date is coming really soon. And the remaining 3 months are going to give all the early access owners a chance to try almost every one of the game’s feature before the launch later in September.
Chcem sa spytat early accessakov, vyraz "try almost every one of the game’s feature" zahrna aj vyskusanie SP kampane, alebo SP kampan je prave ta cast nezahrnuta v almost every feature a nechavaju si ju az na lunch v septemberi?
Chvíli jsem si myslel, že přeháníš, ale ten popis kampaně je vážně absurdní. Něco podobného jsem viděl v nějakém prastarém Air Warioru možná před 15 roky, ve kterém ale recenzent dodal, že tam kampaň vlastně není.
Já bych počkal na výsledek. Ono něco popisovat slovy je vždy ošemetné. Velmi často se stává, že čitatel má pak dojem úplně jiný, než bylo cílem a než je pak reálný zážitek. Navíc jsou to rusové a s tou angličtinou sem tam válčí jak koza se smrtí. Nedělejte účet bez hostinského.
Za sebe můžu říct, že mě kampaň víceméně nezajímá. Jsem skoro čistokrevný onlajnista. Ale offlajnům naprosto přeju, aby tam pro ně něco bylo. A když to nedodá 777, určitě se časem najdou komunitní autoři.
Jo mám tu něco opravdu hezkého. Někdo si dal tu práci a otestoval FM Bf 109 v BOSu netradičně. V zásadě zakázal pohyb křidélek a směrovky a jen prudce potlačil. No a výsledek je k vidění na youtube. YouTube Video
Jak se stále bráním onomu tunelovému vidění, že tu 109 przněj schválně, tak ... prostě se podívejte a zkuste to samé ve VVS aeroplánu .... Zatím CloD vede o délku transsibiřské magistrály.
Vsechno slo dobre, jenom proto, aby to totalne posrali ??? To se mi snad zda...
Esence toho jak to dle meho absolutne nema byt. Jak udelat spis zase nejake dalsi bezobsazne, nebo jen masomlejnove technodemo o strojich ?
Thus it will not be a single player campaign about a pilot or a squadron.
Krucinal presne obracene to ma byt : o pilotovi !
Rof co vypada, ze nekdo snad pochopil, ze to nema byt jen o dokonalem PC letadle ....a do BoS prask, presne obracene ?
Ja neverim vlastnim ocim. Ja do toho hodim vidle, nebo co...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Video jedneho pacienta z ofiko fora co sa nazyva Mustang.Aby dokazal,jak je befko uplne zle (a urcite naschval,ze?) urobene co sa tyka FM,tak vytvoril tento pseudotest.Aby celemu svetu dokazal pravdu.Ide o to,ze vyskovka je teraz na befku dost citliva a silno zabera.To znamena ze ak das paku prudko dopredu,dostanes sa do negativneho G a AoA,co skonci vyvrtkou.Tu citlivost vyskovky bude treba asi korigovat.Nie je to nic,co by branilo cloveku lietat na Gustavovi ci Fridrichovi.Staci jemnejsie s pakou narabat smerom dopredu.Na sovietskych strojoch to nejde urobit,autorita vyskovky nie je taka silna.Osobne som takto pakou kmasal (ako za hajzlovy zvon) ked som zacinal s lietanim.
Mne sa lieta dobre na vsetkych strojoch.Tak isto zostrelim Gustava na La5 ako La5 na Gustavovi.
Brano to bych rozhodně pseudotestem nenazval. A očividně chyba bude v letadle ne ve výškovce...Při rychlosti 350 km/h a potlačení cca o 30 stupňů to nemůžeš zakončit vývrtkou, to bych v boji vrtal pořád...
A ano také dokážu sestřelit s P.11 Švalbinu a naopak, ale vliv na to, že to befko je očividně ještě hodně nedodělené, to nemá...
Já to chápu tak, že editor je odsunut na později bo na to teď není sil. Budou to řešit po vydání hry. Je to špatná ale snad ne katastrofická zpráva. Je to hezké, že nám Rumcajs přeje singl i když jemu to je buřt, ale základem šturma/BoS i v dnešní době je jeho obsah pro single hru, to je věc o kterou se Bos má opírat a která ho přenese do budoucna přes lepší i horší časy. Odolá konkurenci v podobě herního plebsu, tím se vymezí a bude vyjímečný, ne jen rubačka všichni proti všem. Budete se donekonečna hádat o výškovce a o tom co se děje kolem tam venku ani slovo neutrousíte.
Technická stránka je jen polovina cesty, bez obsahu je to prázdná schránka a hráči u toho dlouho nevydrží. Bos bude potřebovat pořádný kampaně jako ruská svatba Vodku a to co nejdříve. Raději bych slyšel, že tu je jasně daná koncepce pro single hru, s tím, že to celé posunou zase o kus dál a je tu někdo kdo pracuje na AI.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.