OK, díky. Takže AI Zero. Ale hlavně, že bude alepoň nějakej žaponec Kdyby to bylo na ED, tak se obávám, že bychom lítali jen proti Fw190 s koblihama na křídlech.
Hoši jelikož DCS WWII prozatím nevlastním tak jsem tuto záležitost sledoval jen koutkem oka.
Řekněte mi, že tohle nedělají jenom rusáci!
Pokud ne, tak kdo je teda majitelem tohoto cirkusu?
"Majitel je Nick Gray, vlastník The Fighter Collection."
Prosím Tě můžeš mi to přeložit do češtiny?
Nick Gray je majitelem simu?
Nick Gray je majitelem i The Fighter Collection?
The Fighter Collection je vlastníkem Nicka Graye?
Oba suběkty-oběkty vlasní DSC WWII?
Nebo kdo koho vlastně vlastní.?
Ajvne, pěkně postupně:
1. V roce 1985 založil Stephen Grey sbírku letadel pod názvem: The Fighter Collection - hromada letadel tady s tou nálepkou
2. tuto hromadu letadel jednoho dne registrovali pod jménem: FIGHTER COLLECTION LIMITED - pro představu v čechách by to byla firma: sbírka válečných letadel s ručením omezeným.
3. Pak se stal ředitelem Nick Gray - zřejmě se jedná o syna Stephana a tak syn podědil firmu, jak už to někdy bývá ..
4. tenhle Nick vytvořil developerský tým na vývoj letecké simulace, ergo nahnal pár programátorů někam vedle do hangáru, ať mu vedle té hromady warbirdů napíšou kód, z kterého jednoho dne bude letecký simulátor.
Nejdříve Lock ON, později DCS. Ten tým pojmenoval: Eagle Dynamics. Tým vznikl fyzicky v Moskvě, ale administrativa byla později přesunuta do Švýcar, aby se vyhnuli napojeni na ruské státní struktury a byly zcela nezávislí.
5. Později nabral vývojáře ze všech možných i nemožných zemí
6. DCS WWII není žádný subjekt. Je to jen pár modulů v DCS.
7. Třetí strany nehrají moc velkou roli, čili je jedno z jaké jsou země. Důležitý je vlastník a kam sype peníze.
Ano je to matoucí proč má sběratel nějakejch historickejch letadel softwarový tým.
Je to ovšem stejně matoucí proč má skladník nějakého harampádí (Jeff Bezos) stavět rakety a létat do vesmírtu
Upravil/a magot dne 05-03-2023 13:52
Zakladatelem ED je společně Igor Tishin, jenž umřel v roce 2018 na rakovinu.
TFC je hlavní investor a vydavatel.
https://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_Dynamics
magot napsal:
Nejdříve Lock ON, později DCS. Ten tým pojmenoval: Eagle Dynamics. Tým vznikl fyzicky v Moskvě, ale administrativa byla později přesunuta do Švýcar, aby se vyhnuli napojeni na ruské státní struktury a byly zcela nezávislí.
Úplně nejdříve Flanker, pak Flanker 1.5 a pak Flanker 2.0. Až pak LOMAC (aka Lock On - Moder Air Combat)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pokud jste měli původní N44, nezapomeňte si promazat shadery.
Jo a web mi tvrdil, že už ten produkt mám i když jsem si mapu ještě nerozšířil, což je krapet matoucí no ..
Ignorovat to. Koupit rozšíření za pětku a je to.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.