Baron, ale ked bude BOS vydany, bude musiet zniest porovnanie aj s TF CLODom. Ludia budu porovnavat s tym co budu mat v danom momente na svojich hdd, tj. s tym co v danom momente budu parit.
Pokial chce BOS uspiet naplno, budu musiet jeho plateni vyvojari strcit do kapsy tych co to robia len vo svojom volnom case (ak nahodou nie kvalitou, tak aspon kvantitou )
BOS ma nasliapnute, ale ostatne teamy slapu do pedalov tiez poriadne
Baron, ale ked bude BOS vydany, bude musiet zniest porovnanie aj s TF CLODom. Ludia budu porovnavat s tym co budu mat v danom momente na svojich hdd, tj. s tym co v danom momente budu parit.
Pokial chce BOS uspiet naplno, budu musiet jeho plateni vyvojari strcit do kapsy tych co to robia len vo svojom volnom case (ak nahodou nie kvalitou, tak aspon kvantitou )
BOS ma nasliapnute, ale ostatne teamy slapu do pedalov tiez poriadne
Vzdy sa bude nieco porovnavat. BoS budu porovnavat s CoD, RoF, starym IL2, WT, Target Ware... Uz som to tu pisal viackrat - pockam si az na vydanie hotovej verzie. Dokial mame k dispozicii verziu hry hotovu ani nie z polovice, nie je co porovnavat. Snad iba grafiku, ktora sa vizualne uz velmi menit asi nebude. Aby som pravdu povedal, BoS ma zatial najkrajsie spracovane modely lietadiel, ake som doteraz v leteckom sime videl. Osobne sa mi paci aj zasnezena zem, IMHO je ovela tazsie spavit zasnezenu krajinu ako povedzme letnu alebo jarnu. Takze po grafickej stranke zatial na 1* . FM, DM, MP a SP nema zmysel porovnavat s nicim - nie je to oficialne hotove.
Otazka je, nakolko a ako je urobena verzia urcena k predaju. K nej pristup nemame a mozeme iba hadat, co vsetko tam je a co nie. Predpokladam, ze je o dost odlisna od Early Access (= dokoncenejsia). Datum vydania sa blizi (zatial nezverejnili kedy, malo to byt na jar 2014) a nemyslim si, ze by mali hotovych iba 46 %. Len dufam, ze sucasna kriza a obcianska vojna na Ukrajine nepotopi tento projekt - v tom lepsom pripade odsunom terminu vydania, v horsom pripade uplne zastavenie projektu. To je vsak ten pesimisticky scenar.
No - a ja idem teraz oslavovat vitazstvo/porazku 8. maja 1945. I ked povodne som sa na Zé-Dé-eŠ ucil, ze vojna v skoncila az 9. maja 1945
Upravil/a Baron dne 08-05-2014 10:56
Today, a new stage of development is upon us – the Beta-version stage. The Alpha version is a cast copy of the project, it’s a shadow with the original forms merely sketched. The Beta version already has all key elements and the game is practically ready to be released - it just needs to be tested and tweaked. Our game will remain in the Beta stage for the whole summer of 2014. All this time will be spent for testing and quality assurance procedures. lL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad will be released in September 2014.
Takže oficiálně bude beta. Od 18. června bude k zakoupení standardní edice. V létě prodej přes Steam.
Existuje patch, který umožňuje zobrazení svastiky v BOS „Historical restore“, ale už nefunguje, je někde k mání nová verze?
Nikdy jsem o té možnosti v BoS nečetl.To jsou my ale novinky.Nemáš nějaké bližší info?
Taka moznost ani nikdy nebola. Islo o upravene skiny v hre so svastikou. Lenze od urciteho patchu to uz nefunguje. Na druhej strane - je viac ako pravdepodobne, ze swastika enabler bude velmi rychlo po vydani.
Hmmm...taky je zajimavi ze dneska opet obnovili moznost koupit standard verzi za 55$...coz je pro vetsinu lidi ktery jeste nekoupili a maj hluboko do kapsy dobra zprava...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.