já tyhle dvě škaredy nemám, zlatej albík ...
krom toho Hawk od Veao měl nějaký debilní FM.
Jinak výcvik na harriera probíhá na hawku v UK a ve spainu zase cvičej na tej case (C-101) na horneta nebo eurofightera.
Internal bay:
* Reconnaissance pod
* Single 30mm cannon complete with 130 rounds of ammunition
* Twin Browning M3 12.7mm machine gun with 440 rounds of ammunition
Dear friends,
Our Advanced Flight Model, also called External Flight Model (AFM or EFM), is already in ED’s hands for testing. There are still some parts that need to be completed, therefore it will take some time yet before we can release it as open beta.
Our EFM simulates to the utmost fidelity the flight characteristics and performance of the airplane (aerodynamics, flight mechanics, engine and all systems interaction), based on real data to the highest professional level that can be achievable. Together with EFM will come C-101CC version as well as the new cockpit, which 3D model has been rebuilt from scratch, based on real measurements, incorporating also totally new textures, providing the cockpit a much more realistic appearance, as you can see in the attached pictures.
We will shortly provide some video of the AFM and new cockpit.
Mimochodem, pokud chcete někoho podarovat DCS modulem, mám odzkoušené, že ten jejich "Gift" systém funguje svižně.
mě chybí ještě dora a kurfiřt, který plánuju doplnit, ale nějak na to nespěchám, k těm WWII věcem mě stále chybí background ..
C-101 a Hawk neplánuju ..
Upravil/a magot dne 03-07-2018 14:20
A pak, že jsem ED fanboy! Klobouk dolů to vše uchovat v hlavě, mně kupříkladu Hornet z hlavy celkem spolehlivě vymetá Mirage.
Upravil/a Aces_Wild dne 03-07-2018 14:22
Mirage je zlaticko, mam ho velmi rad, ale asi najradsej mam Harriera s Hornetom a Viggenom. Z WW2 zase Doru v tesnom zavese s Mustangom.
P. S. Horneta sa poctivo ucim, ale zatial mi to s nim velmi nejde. Paradoxne s Harrierom, Miragem a Viggenom som sa zzil prakticky okamzite.
P. P. S. Ozaj chcem sa opytat na kolme pristatie s Harrierom - nech robim co robim, vzdy mi ho prevracia na lavu stranu. V com robim chybu?
Upravil/a Baron dne 03-07-2018 14:29
Baron napsal:
P. P. S. Ozaj chcem sa opytat na kolme pristatie s Harrierom - nech robim co robim, vzdy mi ho prevracia na lavu stranu. V com robim chybu?
To je zvláštní čoveče.
Ve VTOL modu se náklon používá jen velmi decentně, ovládají to vzduchové trysky. Ale ovládání je identické jako v klasickém modu letu.
Takže pokud ti joy reaguje normálně v klasickém modu, tak musí i ve VTOL modu.
Já se při přistání takřka nenakláním a otáčím se na plocho.
Upravil/a magot dne 03-07-2018 15:24
Neviem. Vyrovnam masinu, zapnem h2o pre pristatie, pomaly klesam a masina sa zacne naklanat. Nieco robim zle ale neviem prist nato, co. Skusane aj offline bez vetra. Kolmy vzlet je bez problemov, povedal by som lahsi ako s vrtulnikom.
jestli je to větrem poznáš snadno, jednak můžeš otočit harika obráceně a měl by se naklánět opačně a taky ti to ukazuje ta "korouhvička" na čumáku kam fouká
v neděli jsme lítali s Mechanem a tam byl bočák že to sfoukávalo z paluby i stojicí zašpalkovanej harrier A taky jsme nakonec přistáli.
Musiš to vyrovnávat.
Ještě si zkonntroluj osy na páce a v nastavení, jestli to na jednu stranu nereaguje nějak podezdřele.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.