November 24 2024 13:35:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
Nj on už je tajgr v dcsku. Model je takovej průměrnej. Dostačuje ale jednadvacítka nebo mirage jsou líp udělaný ..

plně naložen
[img]http://s25.postimg.org/fgdrkk7yn/Screen_160409_221753.jpg[/img] is not a valid Image.
a rozmáznut jednadvacítkou
[img]http://s25.postimg.org/4fimfjfpr/Screen_160409_222838.jpg[/img] is not a valid Image.
rozmáznutí po druhé
[img]http://s25.postimg.org/hm82f2bf3/Screen_160409_222904.jpg[/img] is not a valid Image.

bude to takovej rychlejší albík Úsměv

Mira
Netušíte někdo, proč mi nejde aktivovat ani jeden modul na Nevadě ? Píše mi to, že mám špatné seriové číslo Naštvaný tak zkusím aktivovat přímo přes aplikaci v bin..aktivace proběhne, ale ve hře chci spustit misi s A10C a opět to chce seriové číslo a hodí mi hlášku že je špatné..
tak si stáhnu opravu registru přímo z webu DCS, pročistí se registry, při spuštění hry to hned chce aktivační klíč, ten zadám, hra se spustí, ale když si dám rychlou misi, tak to opět chce moje seriové číslo a opět prý je špatné..
Upravil/a Mira dne 10-04-2016 12:10

magot
odinstaluj A-10C modul a zkus si to znovu nainstalovat a aktivovat. Pokud to nezabere tak napiš na podporu.

Mira
Zkusím, ale dělá mi to i FC3 modulů...ostatní raději ani nebudu instalovat.

magot
Tak zkus celý DCS 2.0 komplet smazat a znova nainstalovat

Aces_Wild
Leatherneck zjevně rád "trápí" fanoušky a tak "vydal" další ukázku Tomcatu. Úsměv

Aces_Wild
Živý přenos Gazelle s Polychop a Wagsem. Kromě Gazelle nám nabídne první pohled na masivní předělávku textur na mapě Kavkazu od Starwaye.

magot
ten co-pilot se tváří jak vyoraná myš Úsměv
a odpalovat hot-y/tow-y za letu v dopředné rychlosti se nevyplácí .. samozřejmě netrefil ..
Upravil/a magot dne 10-04-2016 21:25

Aces_Wild
No, nemá úplně zdravej pohled. Úsměv

Nicméně ty předělaný textury vypadají velmi působivě. Jestli jsem slyšel správně, tak přetexturováno bylo zcela vše.
Vzhledem k tomu, že se ale o těch texturách zmiňuje jako o DLC, se jich zdarma asi nedočkáme. Jakou cenu tipujete? Za mě $10. Úsměv

magot
No jsou nic moc, ale jsou lepší než ty škaredé původní. Ty pole jsou pěkné, teda ty osázené nebo zorané ale textury pod města jsou světlejší než ty okolní tak to působí že je to špatně udělané.
Jakoby byly města lehce podsvíceny ..
Btw ten člověk dělal retexturování kavkazu ala Vietnam .. to bylo grátis. Textury taky byly krapet lepší ale kavkaz není Vietnam.

Mira
Bude Gazelle multi crew ? Jako lítat tohle ve dvou lidech, může bejt docela sranda..
Upravil/a Mira dne 10-04-2016 22:03

Aces_Wild
Gazelle Otázky a Odpovědi (Q&A) [aktualizováno 11.4.2016]

Otázka: Dočkáme se u vydání vícečlenné posádky?
Polychop: U vydání ne, nicméně počítá se s tím v budoucnu. (pozn.: nejdříve tu podporu musí dodělat hlavně Eagle Dynamics.)

O: Obsahuje modul Gazelle HOT i Scout variantu nebo to budou dva odlišné moduly?
P: Verze k vydání bude obsahovat pouze HOT3 rakety, další varianty budou přidávány v budoucích aktualizacích.

O: V hře jednoho hráče předpokládám, že pokud změním pozici na velitele, AI pilot převezme kontrolu nad strojem?
P: Žádný AI pilot. Vše děláte za sebe. To znamená, že musíte manuálně dostat Gazelle do polohy hover, pak zapnout autopilotův mód "auto-hover" a potom můžete přesednout na pozici velitele.

O: Pokud hráč sedí na pozici velitele, je řízení letu k dispozici?
P: Ano, lze pilotovat Gazelle z pozice velitele.

O: Zaslechli jsme, že bude speciální podpora pro průzkumné mise natvrdo v kódu modulu. Znamená to tedy, že např. pokud je určitý cíl v LoS Gazelle spustí se nějaká událost?
P: Takovéto možnosti jsme testovali před časem, ale vzdali jsme to kvůli technickým obtížím, hlavně kvůli FPS a nekompatibilitě v multiplayeru.

O: Dostaneme nějakou kampaň? Něco ve stylu válka Irák vs Írán?
P: Bude k dispozici kampaň "Operace Dixmude" na mapě Kavkazu pro NATO operace.

O: Jsou následující efekty namodelovány - mlha / námrazy / přehřívání / přetížení?
P: Ano.

O: Během videa o nastartování Gazelle jsem si všiml, že jste zmínili plně funkční navigační systém pro Gazelle. Jaké funkce budou k dispozici?
P: Navigační systém byl namodelován podle skutečného francouzského systému pro Gazelle.

O: Jaký je maximální dostřel HOT3 rakety?
P: 4 300m.

O: Která podvarianta bude vydána jako první po vypuštění modulu? 20mm kanón nebo SNEB rakety?
P: SNEB rakety a 20mm kanón.

O: Pracovali jste na modulu se skutečnými piloty Gazelle?

O: Upřímně, existuje nějaký systém, který jste nemohli do Gazelle namodelovat? Ať již kvůli technickým potížím nebo nedostatku informací.
P: Většina systému je plně namodelována, části podléhající utajení (pozn. např. RWR) nejsou.

O: Bude k dispozici civilní verze, případně verze bez optiky a zbraní?

O: Jaká jsou omezení zaměřovacího laseru a kamery?
P: Specifikace kamery jsou popsány v manuálu, laser slouží pouze pro kalkulace vzdálenosti, ne pro zaměřování zbraní.

O: Přehřívají se?
P: Ne. Laserová zařízení nesvítí nepřetržitě.

O: Bude mít Gazelle namodelovaný model poškození pro motor? Např. nadměrný kroutící moment, teplotu plynů v turbíně motoru nebo teplotu oleje?

O: Bude mít Gazelle radar, IR rušičku signálu a zařízení na detekci?
P: Žádný radar, žádná IR rušička. Pouze RWR (výstražný radarový přijímač) a světlice.

O: Jaké systémy budou namodelovány a jak přesně?
P: Všechny systémy tak reálné jak jen můžeme.

O: Je možné použít Gazelle jako JTAC a sdílet laser s dalšími?
P: Gazelle může objevit cíl a poslat vzdálenost a kurz za použití rádia (žádný datalink).

O: Mohou být HOT3 rakety použity na cíle typu letadlo / vozidlo?
P: Pouze na pomalu se pohybující cíle, tedy na vozidla ano.

O: Dostane podporu pro Force Feedback?
P: Tato funkce není ještě plně naimplementována.

O: Můžete nám říci více o autopilotovi a trim systémech na Gazelle?
P: Autopilot poskytuje více stability a 4 módy: držení výšky, držení rychlosti, auto-hover a podřízení cílu kamery. Trim nabízí 2 systémy: trimmer podobný tomu v Ka-50 a trim actuator jako u letadla.

O: Které země budou v editoru mise k dispozici pro Gazelle?
P: Všechny, které mají definován alespoň jeden skin. Pro vydání to budou Francie, USA, Velká Británie, Německo, Řecko, Izrael, Rusko, Srbsko a Sýrie.

O: Pokud dojde k HOT rakety k přetrhnutí drátu, bude raketa pokračovat po své trajektorii dokud nedojde ke kontaktu nebo dokud jí nedojde energie nebo přejde do bezpečného módu, otočí se k obloze a v bezpečné výšce exploduje?
P: Po přerušení drátu bude raketa pokračovat po své balistické dráze a po nějakém čase exploduje.

O: Bude mít posádka hlas? Např. velitel může oznamovat rakety, ohrožení pilota, atd.
P: Ne. RWR nabízí radar pro detekci letících raket.

O: Pokud Eagle Dynamics uvolní Garmin GPS, bude ho mít i Gazelle?
P: V tuto chvíli ne.

O: Je modul plánován pro verzi 1.5 nebo 2.0?
P: Pro obě verze.

O: Používá zaměřovací senzor na Gazelle nějaký IR ukazatel, který by označil cíl pro piloty s NVG?
P: Ne.

O: To mi připomíná, že jsem někde četl, že během divokých manévrů mohly čepele rotoru poškodit ocas Gazelle. Může se to stát i ve vašem modulu?
P: Tuto schopnost jsme naimplementovali během testů, ale následně odstranili z důvodů nedostatku dat a informací. Jsme nicméně ochotni tuto funkci přidat okamžitě, pokud data budou k dispozici.

O: Bude mít Gazelle schopnost zdvihu jako Huey/Mi-8?
P: V tuto chvíli ne.

Co se nových textur týče, nejedná se o finální verzi.

Přeloženo z Gazelle Live Preview na serveru twomoreweeks.net a informacích poskutnutých během streamu
Upravil/a Aces_Wild dne 11-04-2016 20:22

Hoper
slušný

a slušná práce s překladem :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
se divím že nepočítaj s osazením kulometama .. mohlo by tam být pestřejší kombinace
i.imgur.com/crxh1yM.jpg

Mira
Nové textury za 15 koláčů..ne že by mně výdej 15 dolarů přivedl na mizinu, ale posuďte sami..

http://forums.eag...ostcount=1

..já si stáhnul textury od Mustanga http://104thphoen... nutná registrace, zadarmo a jsem spokojen.
Upravil/a Mira dne 15-04-2016 12:23

Aces_Wild
Nebyl jsem zas tak daleko s tipem $10. Jako vypadá to líp, o tom žádná. Ale jsem celkem spokojen s trojicí DCS Vietnam (Starway), DCS Nothern Europe (Starway) anebo Ground Textures Mod (Barthek). Ty Mustangovi vyzkouším. Díky za tip.

Bohužel nemůžu na ED fórech najít ten příspěvek, ale prý ED uvažují nad možností technicky zakázat retexturovat mapy, které mají vyjít v budoucnu, což by pravděpodobně znamenalo pouze placené DLC. Nebo by mohli tu mapu prostě rovnou udělat s pořádnejma texturama... Úsměv

Mira
Stejně přesně vím jak to dopadne..do týdne po vydání je bud-u (-eme ) mít nainstalovány Šklebící se
Jinak to s tím zákazem retexturování map nezní moc hezky. Taky by to mohlo vyustit v něco, na co se mi ani nechce pomyslet. No, ono i když s tím tempem vývojů a vydávání map si myslím, že na takové černé myšlenky je zatím času dost Úsměv

magot
no ono to s tím moddingem je vždy dvousečné, najednu stranu to přitáhne nějaké nové tvůrce a časem se z toho může objevit i něco zajímavého a na stranu druhou bude existovat několik verzí map které budou graficky nekompatibilní a bude v tom pak bordel taky to může způsobovat snížení FPS při použití hi-res textur.

Nicméně to co vytvořil Starway je takové nemastné, neslané.
Dávat za takovýto mod 15USD je krapet moc i když to dalo asi dost práce.
Vypadá to lépe než original ale foto textury z blízka při nízkém přeletu nebo v CA bude vždy hnus ... páč jezdit s tankem po nějaké barevné rozplizlé textuře neexistujícího objektu je prostě mimo ...

Textury od Rika ve starém šturmovy vypadají o mnoho lépe.

V tomto vede jednoznačně Nevada která má ty textury vyčištěny od neexistujících objektů a mapa normandie by mohla by ala cartoon styl. Tj. jako BOS nebo ROF.
Upravil/a magot dne 15-04-2016 14:15

Aces_Wild
Tak Starway se chystá na video s pozemními jednotkami a nízkými průlety. Tak uvidíme jak to bude vypadat. Na otázku, zda mají tyto textury nějaký vliv na FPS odpověděl, že na svém stroji žádné nižší FPS nezpozoroval ba naopak, s modifikovaným configem je to prý i lepší. Další otázka směřovala k letištím. Ty předělány nejsou, ale prý už plánuje a pracuje na aktualizaci. Otázky typu "co se stane až koncem roku přijde zdarma aktualizace mapy Kavkazu" nebo "jak to bude až přijde sloučení 1.5 s 2.0 ve verzi 2.5" zůstávají zatím nezodpovězeny. Jasné je tedy to, že ED bude Kavkaz předělávat.

Každopádně jeho práce inspiruje jiné. Úsměv Modded Mod Texture Pack by PicksKing obsahuje Barthekův Ground Texture Mod, Texture Mod od B3OP a Building Texture Mod by Dimitriov.

Aces_Wild
Dnes vyjde DCS 2.0.2 s masivním seznamem změn. Konečně parkovací brzda pro Sabre. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,969 návštěv