November 27 2024 15:44:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
606_Temp
Novotný a ty jsi nikdy nic nelegálního nehrál a nepoužil, že tu moralizuješ?

http://no606.ic.cz/
saldy
To se musim kluků zastat třebaže jsem bos zatím taky nepodpořil, a čekám až na ofiko vydání, že nebýt té jejich investice, tak ta hra se bude rodit ještě hůře. Až vyjde bude to mít hodně těžký, protože dnes tu máme fenomen WT a hráči, kteří hrají duchem spřízněné hry ROF, CLOD nebo starého Ila jsou na vymření.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Novotny
606_Tempik napsal:

Novotný a ty jsi nikdy nic nelegálního nehrál a nepoužil, že tu moralizuješ?

O žádném moralizování to není. Je to o tom že pokud se ti nový přístup nezdá a hodláš ho napadat, máš mít čistý štít. Mrknutí
Prostě hoď kamenem jenž jsi bez vinny.
A na mou obranu jen jediné, NESTĚŽUJI SI.

WT_Flan
Prosim vas, co to je za ptaka ten Wolf ??? LOL
Z jake ze krajiny priletl ? Cim je tam krmi ? To musi byt hodne chmurna koncina !

On nechape, ze kdyz nekdo da ze sveho milion treba za hromadu sousedova hnoje, protože mu to prijde jako dobry napad, ze to je ciste jeho vec a uz tuplem to nemusi pred nikym obhajovat, hlavne ne pred nejakym Wolfem ?

WT_Horrido
Cassius Chaerea napsal:

A ty si tu díru chtěl?

Rusové. Ve tři ráno. Nutili mu díru.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

CSW_Cassius Chaerea
parchanti

Farky
LangMaster napsal:

Já vám ty naděje preci neberu lepši nějaka než žádna a další věc právě že to dělaj RoFaci
to zas bude skládanka za prachy jen aby k letadlum byly křídla a nemuseli se platit zvlášť mam RoF ale když začal lest do penez tak jsem to radši smazal abych platil i díru v kridle tak to uz bylo moc.

Nebude to skládanka za prachy jako RoF. Vývojáři už od začátku říkají že veškeré "upgrady" si v BoS budeš muset vylítat v single playeru a nebude možnost si je prostě koupit. Takže žádné díry v křídle dokud si je opravdu nezasloužíš.

Rumcajs
Farky napsal:

LangMaster napsal:

Já vám ty naděje preci neberu lepši nějaka než žádna a další věc právě že to dělaj RoFaci
to zas bude skládanka za prachy jen aby k letadlum byly křídla a nemuseli se platit zvlášť mam RoF ale když začal lest do penez tak jsem to radši smazal abych platil i díru v kridle tak to uz bylo moc.

Nebude to skládanka za prachy jako RoF. Vývojáři už od začátku říkají že veškeré "upgrady" si v BoS budeš muset vylítat v single playeru a nebude možnost si je prostě koupit. Takže žádné díry v křídle dokud si je opravdu nezasloužíš.
Já bych to tak nehrotil, jestli Lang bude stát o nějaké díry v křídle, rád mu je zadarmo pořídím.
Non est specifica

LangMaster
Rumcajs napsal:

Farky napsal:

LangMaster napsal:

Já bych to tak nehrotil, jestli Lang bude stát o nějaké díry v křídle, rád mu je zadarmo pořídím.

No to ja bych taky rád udělal tobě, kdyby jsi pořád neutikal ja nemám tolik trpělivosti jako kluci že se za tebou táhnou dokud ti nedojde palivo a kdybych věděl že probudím tolik Blanických rytířů tak bych jsem snad ani nic nepsal, ale koukám že jste tu všichni stoprocentně stoprocentní že jsem si vůbec něco takového dovolil.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
CSW_Cassius Chaerea
Ale ne, jen řešíš pí***. Jak ti to tu někdo taktně naznačoval, je ti prd do toho, jestli někdo utrácí prachy za ku..y, chlast nebo počítačové hry. Je to tvá volba, buď chceš mít díru, nebo ne. A nebo ji chceš a nemáš na to a pak knučíš jako Wolf. Úsměv

Badysak
My nejsme stoprocentní jen nekupujeme každou pičovinu abychom si pak stěžovaly že to stojí prachy.
Camel se dá létat i bez díry. A všechny ty balíčky co tam jsou, jsou pouze hračky navíc. Kdo chce chce jinak by to nekoupil. Navíc vše jsem koupil v akci takže za polovic nemusím mít všechno hneda.

Bierglass
Cassius Chaerea napsal:

Ale ne, jen řešíš pí***. Jak ti to tu někdo taktně naznačoval, je ti prd do toho, jestli někdo utrácí prachy za ku..y, chlast nebo počítačové hry. Je to tvá volba, buď chceš mít díru, nebo ne. A nebo ji chceš a nemáš na to a pak knučíš jako Wolf. Úsměv

Šklebící seMrknutí

Fishbed64
Nechapu jak nekdo muze resit cenovku 100$...jako ze to je moc.100$ za celej sim s prozatim 10 letadlama kterej clovek bude litat dalsich par let a stravi v nem tuny casu me prijde vcelku ferova cena.Naprosta vetsina novech her ktery clovek dohraje za 10 hodin stoji kolem 50$.Jestli me u neceho prijde prestrelena cena tak je to 50$ za jedno letadlo do DCS:world navic do toho jejich combo enginu.Vyděšený

LangMaster
Tohle se najde jen tady a omlouvam jse netusil jsem ze je to tu samej Rothschild a nevedel jsem ze v naši zemi stale plati drž hubu a krok a pak ze prej demokracie no nic radeji budu střílet ty parchanty německý než tady debatit o hov....
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
olda Olde maly
Jéjej, tady zase někdo někomu šlápnul na bebínko Úsměv

LEON
Simulátory náhodou vyjdou ještě velice lacino, v porovnání s MMO-RPG hrama, když tam člověk platí měsíční paušál. Když to zaokrouhlím na 300kč měsíčně, tak jsem za 10 let zacáloval 36000 Kč a to opravdu Rothschild nejsem Mrknutí Ještě že to všechno v poslední době přechází na F2P.

https://www.rcfree.eu
Saburo
Fishbed64 napsal:

Nechapu jak nekdo muze resit cenovku 100$...jako ze to je moc.100$ za celej sim s prozatim 10 letadlama kterej clovek bude litat dalsich par let a stravi v nem tuny casu me prijde vcelku ferova cena.Naprosta vetsina novech her ktery clovek dohraje za 10 hodin stoji kolem 50$.Jestli me u neceho prijde prestrelena cena tak je to 50$ za jedno letadlo do DCS:world navic do toho jejich combo enginu.Vyděšený

Z toho že máš mizernej počítač neobviňuj druhé, ale jen sebe...
Úroveň simulace v DCSku je na jiném levelu než v BoSu a proto i to jedno letadlo (ve skutečnosti vždy dvě, Su-25T je free) vydrží na dlouuuuuhou dobu.

Já jsem sice přispěl jen na vývoj jednoho z těchto dvou, ale věřím že vyjdou oba, jak DCS WWII tak i BoS, potenciál na to mají Mrknutí.

Rumcajs
Saburo napsal:
Já jsem sice přispěl jen na vývoj jednoho z těchto dvou, ale věřím že vyjdou oba, jak DCS WWII tak i BoS, potenciál na to mají Mrknutí.
Víš co, ten potenciál jim dáváme my, volové podle některých, kteří jim to umožní.
Non est specifica

Fishbed64
Saburo napsal:

Fishbed64 napsal:

Z toho že máš mizernej počítač neobviňuj druhé, ale jen sebe...
Úroveň simulace v DCSku je na jiném levelu než v BoSu a proto i to jedno letadlo (ve skutečnosti vždy dvě, Su-25T je free) vydrží na dlouuuuuhou dobu.

No ale v tom je ten problem ja nemam mizernej pocitac stejne tak ty tuny lidi na DCS foru kterejm to nejede casto taky nemaj vubec spatnej comp...DCS muze simulovat 100 veci najednou ale kdyz porad frci na pravekym enginu kterej v roce 2014 stale jede jenom na jednom jadre...co na to rict...to sami je to s vyuzitim modernich GPU.Optimalizace veskera zadna.

Hoper
WT_Flan napsal:
On nechape, ze kdyz nekdo da ze sveho milion treba za hromadu sousedova hnoje, protože mu to prijde jako dobry napad, ze to je ciste jeho vec a uz tuplem to nemusi pred nikym obhajovat, hlavne ne pred nejakym Wolfem ?

tuhle větu prosím silně zapamatovat a vždy si na ni vzpomenout, až se zas bude někdo silně "divit", jak může někdo jiný podporovat "nějakou" hru od "nějakého" pána...
:))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,052,774 návštěv