Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
WT_Horrido |
Přidané 26-06-2011 12:41
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Tohle je docela pěkné
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/version1020/1.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 26-06-2011 12:51
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10895
Založený: 26.01.13
|
reinstal ovladačů nepomohl, to bude v něčem jiným... (mám TIR 5)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 26-06-2011 12:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
WT_Horrido napsal:
Tohle je docela pěkné
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/version1020/1.jpg[/img] is not a valid Image.
tak nejak nevim jestli prani neni otcem myslenky ... ale presto ... tohle asi nebudou francouzsky kopce, co? |
|
|
|
Merten |
Přidané 26-06-2011 17:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
hmm člověk si jede na dovolenou a vrátí se a co nezjistí .Ne jen že oznámili předprodej brisfitu a ne jen že vyšla nová verze ale hlavně ted už si tu sfiň nemůžu koupit ve slevě a to vše během 10ti dní |
|
|
|
Baron |
Přidané 26-06-2011 20:55
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
j4ck41 napsal:...tak nejak nevim jestli prani neni otcem myslenky ... ale presto ... tohle asi nebudou francouzsky kopce, co?
Mozno belgicke Alebo mozno je to uz priprava na taliansky front
...a toto mi zas pripada ako more... v kazdom pripade je to nadhera, esteze som upgredol komp
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/version1020/8.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/version1020/4.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/version1020/3.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 26-06-2011 20:57
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
eman |
Přidané 30-06-2011 16:52
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
Má někdo kromě mne problém s funkčností bombardovacího zaměřovače u Bristolu F2B F.III ? Když chci nastavit výšku nebo rychlost tak to lze jen skokově do poloviny stupnice a pak na její konec, o nějakém přesném nastavení si mohu nechat zdát. U starší verze s RR F.II nelze tento zaměřovač zobrazit vůbec, ale to asi tak má být. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 01-07-2011 08:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
hele nezdá se vám, že je ted nějak přesnější flak
já jen že včera online
co let to smrt od aaa |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-07-2011 08:46
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Hlavně vlastní flak. Jak se ti objeví nad letištěm nepřítel je nejlepší vzít roha. Jináč tě pozemáci sundají, ani nevíš jak. |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 01-07-2011 09:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
eman napsal:
Má někdo kromě mne problém s funkčností bombardovacího zaměřovače u Bristolu F2B F.III ? Když chci nastavit výšku nebo rychlost tak to lze jen skokově do poloviny stupnice a pak na její konec, o nějakém přesném nastavení si mohu nechat zdát. U starší verze s RR F.II nelze tento zaměřovač zobrazit vůbec, ale to asi tak má být.
Take jsem to radeji odhodil jen tak od oka...
Upravil/a WT_Pedropan dne 01-07-2011 09:04
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-07-2011 09:12
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Pořád jedu první život. Jednou jsem se lehce ťukl s kolegou, mimo leknutí a nouzáku naštěstí bez následku. Podruhé mi explodovalo Airco do ksichtu, nouzák a pět dní v nemocnici. No a na konec jsem dostal od flaku při souboji s Nieuportem nad balonem. Podařilo se mi pouze s horním křídlem (značně šejdrem) "doklouzat" do země nikoho. Šest dní v nemocnici.
Předtím jsem flak ignoroval, teď kličkuju.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-07-2011 09:59
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
WT_Horrido napsal:
Pořád jedu první život. Jednou jsem se lehce ťukl s kolegou, mimo leknutí a nouzáku naštěstí bez následku. Podruhé mi explodovalo Airco do ksichtu, nouzák a pět dní v nemocnici. No a na konec jsem dostal od flaku při souboji s Nieuportem nad balonem. Podařilo se mi pouze s horním křídlem (značně šejdrem) "doklouzat" do země nikoho. Šest dní v nemocnici.
Předtím jsem flak ignoroval, teď kličkuju.
tak to mas dost podobny jako ja ... za ten mesic frontoveho nasazeni uz jsem byl 3x ranenej a prodelal si par nouzacku
asi 2 - 3x se me stalo ze me prostrelili nadrz nebo poskodili motor ale bylo to nad frontou takze nebyl zadnej problem s doklouzanim domu a jednou nad vlastnim uzemim jsem si pri honicce s D.H.2 o jednoho Albika prerazil pravou kridelni vzperu
mnohem zajimavejsi bylo kdyz me prostrelili nadrz a byl jsem takovejch 10 km ve vnitrozemi, nizko a okolo jeste furt 2 Ni 17 ... motor zdechnul hnedka po preletu fronty
ale poradne se me ulevilo ve trech pripadech, ktere vsechny znamenaly zraneni
1 - pri utoku na delostreleckou baterii u fronty me brutalne osil kulas. pilot skoro mrtvej, motor na sracky ... ani jsem nepreletel frontu ale byl jsem u nasich takze zajeti se nekonalo
2 - pri souboji tesne nad zemi s D.H.2 me bouchnul do ksichtu a odletajici kridlo urazilo vrtuli ... vejska asi 30 metru a vsude okolo les, nastesti jsem ten nouzacek do lesa prezil
3 - absolutne nejhorsi zalezitost: pri utoku na balony me zranil flak a ukradnul vejskovku ... to uz jsem si myslel ze je konecna, ale nastesti se to da docela dobre regulovat plynem, takze jsem si akorat pekne rozbil drzku a letadlo
ale ten flak se opravdu nejak zhorsil ... ty oblacky nad frontou jsem absolutne ignoroval a bral je spise jako nejakou dekoraci aby se nereklo ... vcera na Syndikatech jsem se honil s Kollwitzem nad frontou kdyz flak rozebere jeho Triplane a za cca minutu pada k zemi bez kridel i muj Albik |
|
|
|
Baron |
Přidané 01-07-2011 10:13
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Jj flak je teraz vrazedny. Mna napr. v utorok na Hellequinoch zostrelil vlastny flak (a ten grazel v SE5a sa mohol uchechtat k smrti). Kuwa. Myslim, ze toto nie je celkom koser, ked bol niekde letecky suboj, pozemaci sa do toho spravidla nemiesali aby nezotali vlastneho.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
AH_Eagle |
Přidané 01-07-2011 16:09
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 25.01.06
|
Zdravím všechny virtuální piloty. Chtěl bych požádat o radu se hrou ROF a to s nakupováním letadel,pokud je tu někdo,kdo s tím má zkušenosti.Můj problém spočívá v tom,že jsem si chtěl koupit nějaká letadla,ale přes mou kreditní kartu to bohužel nejde.Tak jsem se dohodl se svým bratránkem,že mi je koupí jako dárek a já mu je zaplatím bankovním převodem.Při vyplňování udal své údaje i svou mailovou adresu a poté mi přeposlal maily,které dostal,abych si mohl opsat kód,kterým se letadla odemykají.V mailu jsem nějaké kódy našel,ale nefungují,tak nevím,zda neměl udat mé údaje a mou mailovou adresu.....Všem děkuju za případnou pomoc.S pozdravem AH_Eagle. |
|
|
|
Bubu_cz |
Přidané 01-07-2011 16:56
|
Nováček
Příspěvek: 43
Založený: 24.11.06
|
AH_Eagle napsal:
Zdravím všechny virtuální piloty. Chtěl bych požádat o radu se hrou ROF a to s nakupováním letadel,pokud je tu někdo,kdo s tím má zkušenosti.Můj problém spočívá v tom,že jsem si chtěl koupit nějaká letadla,ale přes mou kreditní kartu to bohužel nejde.Tak jsem se dohodl se svým bratránkem,že mi je koupí jako dárek a já mu je zaplatím bankovním převodem.Při vyplňování udal své údaje i svou mailovou adresu a poté mi přeposlal maily,které dostal,abych si mohl opsat kód,kterým se letadla odemykají.V mailu jsem nějaké kódy našel,ale nefungují,tak nevím,zda neměl udat mé údaje a mou mailovou adresu.....Všem děkuju za případnou pomoc.S pozdravem AH_Eagle.
na mailu nezáleži, musí to zakoupit jako "Buy as a Gift" a az mu prijde klíč, tak ty ho zadáš do licence\gift code pod svým účtem na rofu |
|
|
|
Merten |
Přidané 01-07-2011 17:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
A nebo mu dej svůj meil a heslo a at se přihlásí za tebe a je po problému a heslech
|
|
|
|
eman |
Přidané 01-07-2011 18:22
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
a zkoušel jsi zřídit si účet na Pay Palu, návody v česštině jsou, já takhle koupil hru i ostatní letadla, vše bez problémů, zatím |
|
|
|
AH_Eagle |
Přidané 01-07-2011 19:15
|
Nováček
|
To Bubu_cz:Takhle jsem to chápal i já...Ale něco jako gift code jsem v tom přeposlaném mailu nenašel...Dával jsem tam kódy transakce...Je možné,že by mu ten kód mohl přijít později...???To eman:Účet jsem si založit nezkoušel,ale abych řekl pravdu,tak se mi do toho moc nechce a tuhle variantu bych zkusil až jako poslední možnost....Jinak všem děkuju za odpovědi. |
|
|
|
AH_Eagle |
|
Nováček
|
To Bubu_cz:Takhle jsem to chápal i já...Ale něco jako gift code jsem v tom přeposlaném mailu nenašel...Dával jsem tam kódy transakce...Je možné,že by mu ten kód mohl přijít později...???To eman:Účet jsem si založit nezkoušel,ale abych řekl pravdu,tak se mi do toho moc nechce a tuhle variantu bych zkusil až jako poslední možnost....Jinak všem děkuju za odpovědi. |
|
|
|
AH_Eagle |
|
Nováček
|
|
|
|
AH_Eagle |
|
Nováček
|
|
|