November 27 2024 14:45:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
1stCL_Novotny
310_Pip napsal:

Paulus napsal:

Takže je nutná reinstalace celé hry!Mrknutí

X Novotny napsal:

Ano, ale také nutné stáhnutí aktuálního instalátoru.

aktualizace již poněkolikáté naprosto easy a bez problémů, kam se hrabe CLOD Šklebící se

To je fakt! Nebýt DT tak jste se do téhle fáze nedostali že. Mrknutí

Fiks
Nesmělej dotaz.Co má DT společnýho s CLODEM?

Baron
Nič. Myslel TF Úsměv
Hals - und Beinbruch!

CSW_3IAP_Wolf
Jen naprostý IDIOT si zaplatí za 100usd!!za nic..možná to vyjde 2015?teším se na vypatlané hlavy které mají ZLATÉ CIHLIČKY jak to budou OBHAJOVAT??zdar BUZNY..Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
Wolfe chápu že to tam na dálném východě máte těžký, ale třeba si na to taky jednou vyděláš. Úsměv

CSW_3IAP_Wolf
Cassi ty jsim kapitola sama....Šklebící se

310_cibule
Též Tě zdravím, Wolfe. Zaplatil jsem USD 100 (nejednou. S vědomím, že možná o ty peníze i přijdu. Ale to je život).

Hezké Velikonoce.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
3IAP_Wolf napsal:

Jen naprostý IDIOT si zaplatí za 100usd!!za nic..možná to vyjde 2015?teším se na vypatlané hlavy které mají ZLATÉ CIHLIČKY jak to budou OBHAJOVAT??zdar BUZNY..Šklebící se
Jéé to je hezký. Anglicky mluvící maj pro tak mimořádný počin moc hezkou frázi.

You Sir, Just Won The Internet

Cool
Non est specifica

Bierglass
A on je tu někdo , kdo za svých sto emerických nedostal zatím nic? No to jsou mi ale věci.To jsem měl tedy kliku,že k ním nepatřímŠklebící se

LangMaster
No mám podobný pocit jako Wolf dělat někomu betatestera a ještě mu za to platit to už chce asi pořádnou odvahu hlavně když máme tak dobré zkusenosti z minulosti. Jen aby se našel pak nějaký TF který to doděla nebo poděla k zdárnému konci.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Shadowdeath
Kdyby to nedodělali, tak prachy budou to poslední co mě bude mrzet.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

WT_Horrido
Nevím jak u Vás, ale ke mně do bytu vtrhlo ve tři hodiny ráno několik rusky hovořících mužů, podřezali křečka na perském koberci v obyváku a přítelkyni v noční košili pověsili za nohy z balkónu (8. patro)

Tak jsem ten early access koupil. A co jako? Každý přece vidí že BOS bude nejlepší sim všech dob!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

cyberolas
I když BOS nevlastním, už teď musím říct, že vypadá skvěle. Asi je v této chvíli jediná cesta pokroku pár bláznů co dělají za své peníze betatestery. Jednou na to třeba budeme vzpomínat jako na kuriozitu...

Baron
LangMaster napsal:

No mám podobný pocit jako Wolf dělat někomu betatestera a ještě mu za to platit to už chce asi pořádnou odvahu hlavně když máme tak dobré zkusenosti z minulosti. Jen aby se našel pak nějaký TF který to doděla nebo poděla k zdárnému konci.

Langu, ak by si sa obtazoval niekedy na forum BoS, a precital si, co sme dostali, tak takuto hovadinu ze seba nevypustis. U teba ma to prekvapuje dvojnasobne. Nikto, co prejavili doveru preorderom, NIE JE SUCASTOU BETATESTU a nikdy to nikomu nebolo slubene. Jedine co sme si kupili, je plna hra - a ako bonus si mozeme hru vyskusat v predstihu. To je ten Early Access, ktori si tu mnohi zamienaju za plateny betatest. Ked to porovnam s DCS WWII, tak mam ovela vacsiu doveru v BoS ako v DCS WWII.
Hals - und Beinbruch!

Robo
Baron napsal:

LangMaster napsal:

Langu, ak by si sa obtazoval niekedy na forum BoS, a precital si, co sme dostali, tak takuto hovadinu ze seba nevypustis. U teba ma to prekvapuje dvojnasobne. Nikto, co prejavili doveru preorderom, NIE JE SUCASTOU BETATESTU a nikdy to nikomu nebolo slubene. Jedine co sme si kupili, je plna hra - a ako bonus si mozeme hru vyskusat v predstihu. To je ten Early Access, ktori si tu mnohi zamienaju za plateny betatest. Ked to porovnam s DCS WWII, tak mam ovela vacsiu doveru v BoS ako v DCS WWII.

Asi tak nejak Mrknutí

Bierglass
LangMaster napsal:

To není "Zmetek".Dělá to tým co má již za sebou RoF a s těmi žádnou špatnou zkušenost nemám,(tedy až na několik drobných zpoždění nových letadel) Jediná chyba je ,že do toho přibrali ty všeuměli z 1C. Jasoňovi jde o prachy.Nedopadne to jako "Zmetek" v současné době k mání za necelých 300,-Kč. Ta vidina toho množství prodaných letadel za cca 15 doláčů za ks je pro něj dostatečně motivující.Obzvlášť proto, že v RoFku už toho moc neprodá.Já rozhodně nemám pocit,že někomu dělám betatestera a platím mu za to.Koupil jsem si hru , která je v určité fázi výroby a ač ještě není hotová poskytuje mi zábavu již nyní.Není pro mne rozhodující jestli to vyjde za měsíc nebo za rok.Rozhodně to nebude trvat deset let jako "Zmetek".Investoval jsem peníze do projektu o kterém jsem přesvědčen , že má budoucnost.A i kdyby ne(ač si to nemyslím) už jsem přišel i o více.Když vezmu herní čas, který jsem u BoSka( převážně of-line) strávil mám svoje peníze již téměř zpět.Každá hra dnes stojí kolem 1.500,-Kč a of-line mise se dají dohrát s přehledem do deseti hodin herního času (až na vyjímky).Mně to za ty peníze stojí už jen proto,že mohu každý týden v pátek, zjistit co je ve hře nového a jaký pokrok moje investice udělala. Mrknutí

Bierglass
Shadowdeath napsal:

Kdyby to nedodělali, tak prachy budou to poslední co mě bude mrzet.

Mrknutí

LangMaster
Já vám ty naděje preci neberu lepši nějaka než žádna a další věc právě že to dělaj RoFaci
to zas bude skládanka za prachy jen aby k letadlum byly křídla a nemuseli se platit zvlášť mam RoF ale když začal lest do penez tak jsem to radši smazal abych platil i díru v kridle tak to uz bylo moc.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
CSW_Cassius Chaerea
A ty si tu díru chtěl?

1stCL_Novotny
A je to tu zas. V době kdy stáli hry/simulátory přijatelný peníz nebylo nic lepšího než je ukrást! Pak najednou někoho napadlo že za dara nebude nikomu nic dělat a přišel Steam a podobné. Pak se to konečně zlomilo a Steam a ostatní přestaly být samotným protipirátským softíkem a muselo se přes ně nakupovat a tím to tak nekrást. A pořád dál a dál. Pokud jsi Langu ukrad jedinou hru a užíval sis jí tak ti moc děkuji. Proto ty dnes nadáváš že musíš kupovat každou díru. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,052,687 návštěv