January 11 2025 07:21:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Je to stále beta... Ale divné je, že Spady původně v ROF létaly přísně na rychlost. Točily jen pokud nebylo zbytí. Spad dokázal potrápit, protože utíkal a v momentě kdy uznal, že má nahnánu rychlost a vzdálenost zatočil a šel znovu to útoku. Pamatuji na několik dlouhých honiček v tomhle stylu.

Někdy po čtvrtém patchi bylo AI zblbnuto na točení, protože si lidi stěžovali, že je to nuda...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Horri: možná je to jen můj chybný pocit, ale skoro jako bych mezi tvými řádky (nejen u posledního příspěvku) v době nedávné četl určité lehké znepokojení a možná i lehoulinký nesouhlas s určitými vývojovými kroky, které tým okolo RoFu podniká?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Thomsen
Nevyjde náhodou jeden z opravných patchů kariéry dnes? http://riseofflig...hp?t=21348

Nový Patch 1.020 http://riseofflig...hp?t=21356
Upravil/a Thomsen dne 24-06-2011 16:29

BP_Tyrl
Tak se mi podařilo odhalit chybu v přihlašování k mateřskému serveru. Dělal to metál za offline kampaň. Kdykoli jsem si ho dal na plochu, nastala chyba. Když ho nechám nezobrazený, chyba se nekoná. Jestli to nebude mít souvislost se starou kampaní, kterou jsem nestačil vymazat a teď už to nejde. Netušíte kde se to maže?

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Je to stále beta... Ale divné je, že Spady původně v ROF létaly přísně na rychlost. Točily jen pokud nebylo zbytí. Spad dokázal potrápit, protože utíkal a v momentě kdy uznal, že má nahnánu rychlost a vzdálenost zatočil a šel znovu to útoku. Pamatuji na několik dlouhých honiček v tomhle stylu.

Někdy po čtvrtém patchi bylo AI zblbnuto na točení, protože si lidi stěžovali, že je to nuda...

1.to beriem, že je beta. ale predsa je rok 2011 a nie rok 1998. Mrknutí
2.to je škoda s tými Spadmi. Smutný

j4ck41
Tajpan napsal:
Ak letíte s autopilotom a dôjde vám palivo (resp prídete o motor), tak AI pokračuje na další waypoint. (aj ked to znamená prípadné zajatie)

editŠklebící seodatok
ešte musím spomenút vzláštne rátanie zostrelov. istými som bol len dvoma, zbytok bol asi len preto, že som len poškodil a jediný prežil z letky. Zamračený

nemas litat s autopilotem Šklebící se, ale jinak je pravda ze AI je tupec a nic ho nedonuti se vratit na zakladu ... a ze mu chcije benal a je nad frontou? to prece nevadi, hura k frantikum za dalsim waypointem ... jediny jak se s timhle da bojovat je kdyz je clovek velitel letu a vidi nejaky poskozeni tak AIcka supem poslat dom, pripadne je rychle zformovat a co nejkratsi cestou prevyst pres frontu a cekat az ten poskozenej odpadne

ad ty sestrely: fakt jsou docela komicky ... utocim na 5 Ni 17, ktery nahanej DFWcko, tri se oddelujou chvilku s nima bojuju, pozitivne sestreluju 2 a pri pristani mam napocitany 4 a v realu by me nepriznali ani jeden bo to bylo nad nepratelskym uzemim a beze svedku ... holt jak mu strelis benal/motor a von sedne tak je to sestrel ... by me zajimalo jak to vypada s tim navrhem jakej jednu dobu byl na foru ... ze by se sestrel zapocitaval jenom kdyby spadnul v nejaky "vizualni" vzdalenosti od letadla, svedci apod. ... to by bylo mnohem zajimavejsi

TozziFan
Sosejte, Bristol přicházíííííí Cool
YouTube Video

kua a to vodiškáááá co chystaj Vyděšený
http://riseofflig...fault.aspx
Upravil/a TozziFan dne 24-06-2011 20:50

FK_Rudiger
Nechci něják štengrovat,ale první treck,kde uvidim,že se to dá sundat Albem trojkou nebo pětkou,vyhrává bednu Našeho piva (stella,heinekein apod. se nepočítají) dle vlastího výběru.
Na to dávám své slovo jako že se FK_Rudiger jmenuji.

daffka
FK_Rudiger napsal:
Nechci něják štengrovat,ale první treck,kde uvidim,že se to dá sundat Albem trojkou nebo pětkou,vyhrává bednu Našeho piva (stella,heinekein apod. se nepočítají) dle vlastího výběru.

Asi neco delas spatne. Ze 4 pokusu sem ho dostal s Albem 5kou dvakrat. Track mam a bednu piva si schovej na jindy Mrknutí

Tajpan
j4ck41 napsal:
Tajpan napsal:
Ak letíte s autopilotom a dôjde vám palivo (resp prídete o motor), tak AI pokračuje na další waypoint. (aj ked to znamená prípadné zajatie)

editŠklebící seodatok
ešte musím spomenút vzláštne rátanie zostrelov. istými som bol len dvoma, zbytok bol asi len preto, že som len poškodil a jediný prežil z letky. Zamračený

nemas litat s autopilotem Šklebící se, ale jinak je pravda ze AI je tupec a nic ho nedonuti se vratit na zakladu ... a ze mu chcije benal a je nad frontou? to prece nevadi, hura k frantikum za dalsim waypointem ... jediny jak se s timhle da bojovat je kdyz je clovek velitel letu a vidi nejaky poskozeni tak AIcka supem poslat dom, pripadne je rychle zformovat a co nejkratsi cestou prevyst pres frontu a cekat az ten poskozenej odpadne

ad ty sestrely: fakt jsou docela komicky ... utocim na 5 Ni 17, ktery nahanej DFWcko, tri se oddelujou chvilku s nima bojuju, pozitivne sestreluju 2 a pri pristani mam napocitany 4 a v realu by me nepriznali ani jeden bo to bylo nad nepratelskym uzemim a beze svedku ... holt jak mu strelis benal/motor a von sedne tak je to sestrel ... by me zajimalo jak to vypada s tim navrhem jakej jednu dobu byl na foru ... ze by se sestrel zapocitaval jenom kdyby spadnul v nejaky "vizualni" vzdalenosti od letadla, svedci apod. ... to by bylo mnohem zajimavejsi

1.autopilot: pár misií som si zaletel na komplet, ale čas je môj nepriatel. Mrknutí
2.to by bolo fajn, ale neviem, neviem či by to hráčska komunita prijala,Zamračený

j4ck41
Tajpan napsal:
j4ck41 napsal:
Tajpan napsal:

editŠklebící seodatok

1.autopilot: pár misií som si zaletel na komplet, ale čas je môj nepriatel. Mrknutí
2.to by bolo fajn, ale neviem, neviem či by to hráčska komunita prijala,Zamračený

ad 2 -> prave ze to komunita navrhla a na foru i odhlasovala - uvidime

Rony
Nevíte jak často bývají slevové akce? 2x do roka? nebo i častěji?

j4ck41
daffka napsal:
FK_Rudiger napsal:

Asi neco delas spatne. Ze 4 pokusu sem ho dostal s Albem 5kou dvakrat. Track mam a bednu piva si schovej na jindy Mrknutí

Albik III, Brisfity na ACE bez bomb a radii, jenom s kulometama

s Falconem II - 4 z 5
s Falconem III - 3 ze 3

jediny v cem je neprijemnej je ze ustoupa ... online a pripadne se zivym strelcem to bude asi pekna potvora

j4ck41
Rony napsal:
Nevíte jak často bývají slevové akce? 2x do roka? nebo i častěji?

loni byla myslim 3x, letos myslim ze jednou

Rony
j4ck41 napsal:
daffka napsal:
FK_Rudiger napsal:

Albik III, Brisfity na ACE bez bomb a radii, jenom s kulometama

s Falconem II - 4 z 5
s Falconem III - 3 ze 3

jediny v cem je neprijemnej je ze ustoupa ... online a pripadne se zivym strelcem to bude asi pekna potvora

Prozraď jak to děláš. Pro mě je cokoliv dvojmístného neřešitelný problém. S albatrosem je to ještě horší protože je pomalejší než spojenecké dvojmístňáky.

j4ck41
mno Brisfit je mnohem prijemnejsi nez Bregueot bo s tebou chce bojovat takze neleti rovne ale toci ... staci kdyz se od nej budes drzet trosku dal a nebudes viset na 6, pripadne se protocit az na HO ... je to velka krava a docela dobre se do ni trefuje a zda se mi ze i ma peknou tendenci zahoret (ale nevypada to, ze by ohen nejak vadil zadnimu strelci takze zadny producirovani se u horiciho Brisfita nebo by se mohlo stat i nepekny prekvapeni)

EDIT: mno ale uvedomil jsem si ze jde vlastne o pivo, takze http://www.ulozto...-56-00-trk Šklebící se
EDIT2: aha, tak vono nestaci jenom track ale i tu misi, cilize vlastne z toho udelat film .. takze nic, no
Upravil/a j4ck41 dne 25-06-2011 15:14

313_123
Tajpan napsal:
j4ck41 napsal:
Tajpan napsal:

editŠklebící seodatok

autopilot - v nastavení obtížnosti (tuším že setings - nbtaknj) Mrknutí

1stCL_Fucida
Nevíte někdo, proč se mi v RoF nechce chytit osa Z (předozadní) na TIRu a funguje mi to jen na tlačítkách? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
pac ses trubka a chyba je u tebe...ROF je prece dokonaly! Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
ZVP_ALEX
1stCL_Fucida napsal:
Nevíte někdo, proč se mi v RoF nechce chytit osa Z (předozadní) na TIRu a funguje mi to jen na tlačítkách? Úsměv

U TackIR v4 mi to občas taky udělalo, tak jsem stáhl a nainstaloval TrackIR v5 a všechno je v pohodě. Nevím sice proč a jak a co se stalo, ale funguje mi to teď bez chyby.Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,175,649 návštěv