October 22 2025 02:23:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance 2
Tyler Durden
Coffin Corner napsal:

"Poustevníka" se mi podařilo ukecat, páč jsem byl fakt dobře připravenej a vyzpovídal koho šlo. Ale quest zahrnuje i objasnění přízraku a v tom jsem se zasekl, protože jsem si pravděpodobně nepromluvil s nějakým člověkem, který o tom něco ví...

Jinak mezi hradem Trosky a skalním útvarem Apoléna je taková zašitá zahrádka s většinou podstatných bylin Úsměv

Gréta viděla přízrak u křížku a ďábla na černém koni viděl pasáček který mluví po šnapsu. :-)

Mimochodem návrat za poustevníkem byl dramatický, postavili jste se na stranu Konráda nebo na stranu těch řádových rytířu? Já bojoval po boku Konráda, na základě toho co jsem si přečetl v těch ukrytých dokumentech a co říkal jsem nabyl dojmu, že mluví pravdu.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
Mimochodem k té historičnosti a realismu. Hned v úvodní scéně shazujete obléhatelům žebříky...

To se stát nemohlo, protože obléhací žebříky se stavěly tak, že se opřely pod hranou zdiva, pod poměrně nízkým úhlem a dole se namlátily do země zarážky aby se žebřík nesesunul. Tedy odstrčit je tak jak to je ve hře bylo prakticky nemožné.

Tudíž celá hra je už od začátku špatně a Vávra je blb. Šklebící se

Co mě zatím opravdu vadí je nulová paměť NPC. Zachráníte na cestě pannu kterou přepadli vlci, ona je celá vděčná, nutí vám peníze a když se vrátíte pro koně a projede kolem ní tak se začně děsit a utíkat. Konrád okamžitě zapoměl že jsme právě bojovali bok po boku a pomohl jsem mu zabít tři řádové bratry... WTF?
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
No tak samozřejmě že jsou tam ústupky "filmovosti" a "hratelnosti" Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

magot
Tyler Durden napsal:

Mimochodem k té historičnosti a realismu. Hned v úvodní scéně shazujete obléhatelům žebříky...

To se stát nemohlo, protože obléhací žebříky se stavěly tak, že se opřely pod hranou zdiva, pod poměrně nízkým úhlem a dole se namlátily do země zarážky aby se žebřík nesesunul. Tedy odstrčit je tak jak to je ve hře bylo prakticky nemožné.

Tudíž celá hra je už od začátku špatně a Vávra je blb. Šklebící se

Co mě zatím opravdu vadí je nulová paměť NPC. Zachráníte na cestě pannu kterou přepadli vlci, ona je celá vděčná, nutí vám peníze a když se vrátíte pro koně a projede kolem ní tak se začně děsit a utíkat. Konrád okamžitě zapoměl že jsme právě bojovali bok po boku a pomohl jsem mu zabít tři řádové bratry... WTF?

a pak tu byly ještě ostrevy, ty se kladly mezi hradby a byly těžké tak, že je už nešlo shodit ..

AJaromir
Tak trochu OT. Tohle je obecně o hrách. Jestli neznáte kanál Viva La Dirt League, nevadí. Ale tento si dělá moc dobrou srandu z herních mechanik.
YouTube Video

Upravil/a AJaromir dne 12-02-2025 16:21

Coffin Corner
Tyler Durden napsal:

A co teprve když to NPC, co udatně zachraňuješ, nechtíc jebneš mečem. Nezměrný vděk za záchranu se vzápětí změní ve volání drába...
Nejvíc mě zklamali cigáni. To bylo furt řečí jak nemají předsudky a milujou svobodu, ale když jsem si u nich chtěl zdřímnout tak málem lítaly vreckový nožíky Šklebící se

Jinak koncert Michala (a) Davida na počest Jindry byl super.
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson

magot
a je tam perk dřepkins Šklebící se

magot
AJaromir napsal:
Tak trochu OT.

A máš KCD2? Úsměv

alfik
magot napsal:
a pak tu byly ještě ostrevy, ty se kladly mezi hradby a byly těžké tak, že je už nešlo shodit ..

..."páni erbů ostrve a plkna"... kde to sakra bylo? Že by v Sienkiewitzovi?
Budu to muset pohledat Úsměv

magot
pošuci .. v 9:55 - ten, jenž neumí přepnout kompresor u spitu Šklebící se
Upravil/a magot dne 13-02-2025 22:13

Tyler Durden
AJaromir napsal:

Tak trochu OT. Tohle je obecně o hrách. Jestli neznáte kanál Viva La Dirt League, nevadí. Ale tento si dělá moc dobrou srandu z herních mechanik.

Potřebuješ klíč? Vylez na horu, přesvědč draka, drak ho prodal potulnému obchodníkovi, najdi potulného obchodníka, už ho prodal. Najdi toho, komu ho prodal. Šílený sběratel klíčů nalezen. Nechce se s ním rozloučit bez náhrady. Vyrob dokonalou náhradu. Spotřebuj na to všechny své zdroje. Na klíč ovšem potřebuješ drahokam. Ale ne, je v oku draka z dřívějška! Raději ho přemluv, aby se ho vzdal! On to udělá! Ale jen pokud porazíš sedm drakobijců po celé zemi! Konečně se to podařilo! Otevři dveře klíčem a získej odměnu! Zlomený meč. A návod jak ho opravit začínající slovy "Zajdi za drakem..." Užasné!

Tyler Durden
BTW ten quest s cigánama je něco podobného. Teď už víme proč je nikdo nemá rád i z historického hlediska. :-)

Začnám se opravdu těšit na toho černého musulmana. Šklebící se

alfik
Magote, české video je v česku zablokováno Úsměv
Co je to vlastně to "SME"? Sado Maso Erotika? Šklebící se

Tyler Durden
Sony Music Entertainment. Kubelik ukradl nějakou hudbu. Úsměv

magot
Viděl jsem to celé, byl to ten KCD2 film, stihl jsem to.
Mělo to asi hodinu, hrál tam Kubelík, Tartarus nějaký šermíři a holky, bylo to v Troskách v zimě a na konci Vávra psal na stroji, že jako vyprávěl ten příběh, pak to zahodil, s tím že je to celé pičovina, že se tím nebude zabývat Šklebící se
https://www.youtu...mp3PzvW4ew

Paulus
Je v KCD II něco podobného jak v KCD I Sim's Camping Mod? Nebo se to dá někde najít jako MOD?
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

magot
tak už je to ready
YouTube Video

magot
Paulus napsal:

Je v KCD II něco podobného jak v KCD I Sim's Camping Mod? Nebo se to dá někde najít jako MOD?

Zatím ne, je to venku jen pár dní, ale pak to asi najdeš zde:
https://www.nexus...liverance2

Tyler Durden
Tak jsem byl na svatbě. A veselka to byla opravdu veselá, doporučuji. Úsměv

magot
já jsem si oddělal karpály na WSAD jak jsem bušil do Tomcata, tak se svatba odkládá Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,328,513 návštěv