December 23 2024 12:11:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
Tyler Durden
YouTube Video

Rumcajs
Zajímavé video. Mimochodem Vávra mluví o herní náplni a designu her. A cituji přímo jeho definici, kterou tam má někde kolem 3:40
Hra je dobrovolná činnost/zážitek, ve které se snažíme dosáhnout jasně definovaného cíle, v jehož dosažení nám brání překážky, za použití prostředků definovaných omezujícími pravidly a ve které nám při chybě hrozí penále
Podstatnou částí hry je motivace - tedy důvod proč tu hru dobrovolně hrát.
Tak si všimněte, že i Vávra mluví o cíli hry jako o něčem, co je důležitý a bez čeho by to nebyla hra. Chápu, že když o cíli hry mluvím já, že mi nerozumíte, ale když o tom mluví Vávra, tak to snad bude vzato na milost.
Non est specifica

Powerty
Takže ty ses ptal vlastně na to jestli hra má nějakou kampaň či vývoj? Jako třeba: "Staň se z pasáčka králem!" Tak promiň. Já a mám dojem, že i většina ostatních jsme toto předpokládali natolik samozřejmě, že jsme tvé otázce prostě nemohli rozumět.

Paulus
Číst tyto bláboly (pardonÚsměv, už dlouho jsem se tak nenasmál...
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_Nevo
Jako středověk OK, nějaký úkoly a cíl ... fajn. Boj na meče, žádná magie .. začíná to slábnout.

Rume, kde medzi tymto prispevkom a poslednym prispevkom si stratil ten cíl o ktorom tam pises?

Mas to marne...
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Shadowdeath
BP_Madvlk napsal:
...

Hrál jsi oblivion ? Tam když je někdo lepší než ty,dokáže tě úderem srazit na zem,vyrazit ti zbraň z ruky,ti tě odstčit tak,že je to až nepříjemě dlouhých cca 5 vteřin,než jsi schopný znovu bojovat Úsměv

Moje odpověd byla směřovaná hlavně na to video, kde se nějaký ten chlapík snaží/snažil vytvořit "revolutionary swordfighting video game", kde se mě nápad líbí, ale stejně si nemyslím, že by to byl nějaký průlom. Jde o to, že tvůj avatar může na monitoru dostávat strašně do těla, ale ty můžeš pořád bez omezení máchat ovladačem vzduchem někde před snímačem. I když bude mít těch 5 sec virtuálního bezvědomí, tak ty pořád můžeš plánovat taktiku atd. Ve hře bude pokaždé chybět fyzický kontakt se soupeřem a ten pomocí dnešních technologií, prostě nenasimuluješ. Každopádně, byla by to dobrá posilka, mít nějakej pořádnej 5kilovej obouručák a máchat sním 4hodiny v kuse Šklebící se

Jinak Oblivion jsem hrál, ale je to už nějaký pátek, takže už si nepamatuji na jaké úrovni jsou v Oblivionu souboje zpracované. Celkově co se TES kousků týče, tak zrovna boj nebyla věc co by mě tam nějak nadchla Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

BP_Madvlk
Jasně že jo,to chápu.Stejně tak ti v jakékoli hře,kde se bojuje ( a je to znát hoavně v těch leteckých ) chybí obyčejný pud sebezáchovy.....kdyby toto bylo nějak nasimulované ( jako že nikdy nebude ) tak by to zas bylo o něčem jiném..

Hoper
LEON napsal:
PŘESNĚ!!! Do mých starých rodičů jedna má kamarádka už roky vandruje, aby mě právě z těchto důvodů poslali na léčení. Když jsem ji nadšeně demonstroval možnosti simulace ROF a vysvětloval důvody, proč ho hraju, tak se úplně zděsila: "Proboha, jak můžeš relaxovat u zabíjení lidí??????????"

A po tom všem je ještě stále tvojí kamarádkou ? ;)

Jinak já s oblibou lákám malé děti (ale starší a staré občas taky ;) na zalétání si v simulátoru. Bojovém. Ale s tím, že se jich před nahráním mise zeptám, jestli chtějí létat jen tak (mírumilovně) nebo zabíjet a vraždit (rozuměj, sestřelovat nebohé bombardéry). Od jisté doby to dokonce stupňuji tak, že jim dávám možnost střílet (=zabíjet) nebo naopak hledat a vytahovat pilota z vody (=zachraňovat).
Zeptej se té kamarádky, jestli tuší, co ty malé čisté duše chtějí v naprosté většině. V naprosto drtivé většině. Vlastně ze sta dětí devadesát devět.
(A tu jednu jedinou (holčičku) jsem na to zachraňování vlastně ukecával :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Shadowdeath
Když už se tu tak rozjela ta debata o tom šermování, tak jsem si zaserfoval a našel celkem zábavnýho chlapíka. Hodně tedy kecá a anglicky, ale jemu docela dobře rozumnět, takže i já, človek, který si zas tak s jazyky nerozumí, mu docela rozumí Úsměv
Např. zde https://www.youtu...XGns-R8KkM "recenze" soubojú v Dark Souls, hra u které jsem strávil nějaký ten večer. Docela jsou i vtipné videjka, kde vysvětluje "praktičnost" fantasy/sci-fi zbraní Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Hoper
další video:
YouTube Video

řekl tam docela dost mrazivých věcí, ale jinak sršel optimismem :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
A hele! Teprve díky tomuhle videu jsem zjistil, že mám přístup k jakési pre-alfa verzi (přes Steam). Už se stahuje.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Jo to je tam jedna vesnice se slepicema. Mám z těch všech videí dojem že tam je jen jedna vesnice a celý je to o těch slepicích.
Ale na můj vkus by tam mohlo bejt mnohem víc slepic ... Úsměv
Upravil/a magot dne 03-12-2014 22:43

310_cibule
Jo, slepice mi taky přijdou dobrý.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Tak jsem to skouknul. Je tam taky pár ovcí. Ale klidně bych tam ještě nějaký přidal.

saldy
Vávra říkal, že zjistil, že jsou slepice špatně naskinovaný, že se jim ozval nějakej chovatel nebo co a prej, že v tý době byly nějaký jiný odstíny.Nevim jestli to předělali Šklebící se

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
No a ještě tohle do toho, historicky nekorektní kamufláže slepic, no to už je vrchol. Šklebící se

Rumcajs
Nebyl Vávra nějak málo entuziastickej? Přišel mi spíš unavenej a trošičku v depresi. Peníze maj, studio taky, skenování strejce s mečem jim funguje, slepice opraví patch, na ovce si snad nikdo nestěžoval, tak by měl mít radost, ne?
Non est specifica

magot
Třeba má podzimní deprese ...

310_cibule
magot napsal:

No a ještě tohle do toho, historicky nekorektní kamufláže slepic, no to už je vrchol. Šklebící se

Vy jste si také všimli, že RLM 66 (podobně jako v CoD) vůbec neodpovídá RLM 66?

magot
tak určitě měli jinej odstín ... a možná ... i stín ...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,213 návštěv