konečně se to nahrálo - tady je něco málo k těm Merlinům: YouTube Video
edit: k tomu videu, aby to bylo jasný: chladič otevřen naplno, vrtule stažena na 50% zapínám WEP (není bohužel na videu vidět), vylítnou otáčky, okamžitě stahuju vrtuli na 0, ale je pozdě - testováno na Spitfire F.Vb 1942, Hurricane Ib 1940, Spitfire LF Mk.IXC 1943 - všude stejný
nechce mi doufám někdo tvrdit, že je to správně...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Dík za pomoc. Chyba odhalena. Neúplný balík 4.12.2. Jen mě překvapuje, že autoupdater s tím nic neudělal a přitom je proklamováno, že to sám opatchuje na 4.12.2. Takže staženo znovu a aktualizováno manuálně. Poté HFSX 7, autouptarem na HFSX 7.01 a jede to. Ufff
Tak to je dobře, jinak i z chatovacího řádku (odspodu) se dá vyčíst příběh
[img]http://acesovereurope.org/images/bpoib.png[/img] is not a valid Image.
Tak to by mě Podrsi zajímalo, jak to s tím souvisí. No co už, no. Mihlo se mě před čumákem Befko. Holt se tam ten chudák nějak přimotal. Prchal přede mnou, tak jsem šel po něm. Už se mě kolikrát stalo, že porád čučím jestli je to vlastní, nebo nepřítel až jsem šel nakonec sám v plamenech nebo jinak dolů. Takže jsem nejdřív střílel a pak čučel. No nějak vodvařenej z toho nejsem
Oldo, v klidu, mě je jasný, že to bylo jinak než si to představuju, chat není k popisu situace moc použitelný
Mě se jen líbily ty rozhořčené hlášky Grim_Raptora, na základě kterých si rozhodně lze něco představit, ačkoliv si každý představí něco úplně jiného..
Hlavní je, že už jsi letuschopný a snad se na AoE pobavíš
který prase to testovalo? wep je u merlinů nepoužitelný...
testoval jsem Hurricane Ib, Spit Vb a IXc
Ale ved to tam jasne pise chlapec...
"to reduce the gap between predicted il2 performances and reference historical performances".
Asi je to ok.
Pripadne im nasrat do ruk a nepustit tyzden k vode. Tych uprav tam je iba niekolko a toto si nikto nevsimne???
Má vůbec cenu updatovat ?? Nebude se revidovat revize FM, do kterého se ofiko nešáhlo ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
který prase to testovalo? wep je u merlinů nepoužitelný...
testoval jsem Hurricane Ib, Spit Vb a IXc
Pipe díky za rychlý feedback, který je fakt potřeba jak vidno.
Jen se příště kontroluj ve svých výrazech, nastala zde chyba v pojmenování FM souboru při pakování do SFS s čímž nemohl nikdo počítat. HSFX nemá placený testery, je tam lidí co by jsi na prstech jedné ruky napočítal který se tomu věnují ve svém volném čase a myslím že dělají dobře svou práci, ale otestovat takovej kolos jako je hsfx komplexně do hloubky je v rozumném čase prakticky nemožné.
No zas když do něčeho šáhnu, tak zkusím co to udělá, ne?
Jenže ono se do tohoto nesahalo, šlo o nechtěně změněný index souboru. Jak otestuješ něco o čem nevíš?
HSFX je amatérský mod, neplacený, celkem solidní úrovně a takovýhle chyby se prostě vyskytujou a vyskytovat budou.
Ve srovnání s placeným CLODem je to stále celkem dobrý imho
Upravil/a magot dne 18-02-2014 21:05
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.