A to si nemůžete nad monitor prostě nalepit zrcátko? Určitě byste doma dokázali nějaké šlohnout třeba drahé polovičce. Nebo se dá urvat sousedovi ze škodovky. Uvidíte dozadu úplně jasně a ještě bez vlivu na FPS.
Nerozumím tomu, proč to chodilo v ilovi a nechodí to v CoDovi (podle informací z více zdrojů se tím TF zabýval a nějakým způsobem to i rozchodil). Jinými slovy - v ilovi to žere řádově jednotky FPS, kolik to žere v CoD nevím. Buď tío žere stejně jako v ilovi (a pak nevím, proč to zatím TF nevydal a zajímalo by mne to), nebo to žere řádově víc než v ilovi (a pak nevím proč a taky by mne to zajímalo). Takže to je to, čemu nerozumím.
Nicméně logické vysvětlení je nasnadě. Je to zmetek.
Ja sa do toho nerozumiem, ale tipol by som, ze to nebeha kvoli tomu, ze to zkurwili povodni programtori...
Ak som to pochopil spravne, tak sa do zrkadielka vykresluje opat cela scena z ineho uhlu pohladu, ale so vsetkymi nalezitostami (osvetlenie, reflekcie, atd. atd.). A kedze TF nema zdrojaky, tak sa to dohladava/opravuje velmi tazko (a priznam sa, je otazkou ci to ma prioritu -- napr. mne osobne je zrkadielko u prde** ).
Pokial ma niekto neznesitelnu potrebu opravit zrkadielko v CloD-ovi, ma skvelu prilezitost ponorit sa do tajov core.dll a zapojit sa do TF...
No zrovna dneska jsem si říkal že mi mohlo zpětné zrcátko ušetřit hodně problémů. O té 109 bych věděl mnohem dříve než až po mě vystřelila několik dávek. Naštěstí to byl nějaký zelenáč kterému se klepala ruka z toho, že by měl přijít o střelecké panictví, neboť než jsem si ho všiml, vysel mi na šesté asi 15 sekund a snažil se mě marně trefit z velmi krátké vzdálenosti. Se zpětným zrcátkem bych o něm věděl mnohem dříve, než podle stopovek až třetí dávky, která mi konečně proletěla kolem kokpitu.
Nerozumím tomu, proč to chodilo v ilovi a nechodí to v CoDovi (podle informací z více zdrojů se tím TF zabýval a nějakým způsobem to i rozchodil). Jinými slovy - v ilovi to žere řádově jednotky FPS, kolik to žere v CoD nevím. Buď tío žere stejně jako v ilovi (a pak nevím, proč to zatím TF nevydal a zajímalo by mne to), nebo to žere řádově víc než v ilovi (a pak nevím proč a taky by mne to zajímalo). Takže to je to, čemu nerozumím.
Nicméně logické vysvětlení je nasnadě. Je to zmetek.
Ja sa do toho nerozumiem, ale tipol by som, ze to nebeha kvoli tomu, ze to zkurwili povodni programtori...
Ak som to pochopil spravne, tak sa do zrkadielka vykresluje opat cela scena z ineho uhlu pohladu, ale so vsetkymi nalezitostami (osvetlenie, reflekcie, atd. atd.). A kedze TF nema zdrojaky, tak sa to dohladava/opravuje velmi tazko (a priznam sa, je otazkou ci to ma prioritu -- napr. mne osobne je zrkadielko u prde** ).
Pokial ma niekto neznesitelnu potrebu opravit zrkadielko v CloD-ovi, ma skvelu prilezitost ponorit sa do tajov core.dll a zapojit sa do TF...
Nejaki dobrovolnici? Cibule? Zmetku?
Jo, to dává smysl.
Já bych zrcátko chtěl, ale je to tak to jediné, co proto mohu udělat (no, ještě bych možná mohl přispět do nějaké finanční sbírky, kdyby nějaká byla). Bo kromě žvanění na webu nic neumím, natožpak core.dll (to není výmluva, ale konstatování faktu).
Vědom si svých limitů, nestěžuji si a ani na nikom nic nevymáhám. Ale zajímat mne to může, ne?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
The AI currently can't cope with the new flight models and especially the 109s have trouble pulling out of dives, and frequently plough into the ground.
The AI currently can't cope with the new flight models and especially the 109s have trouble pulling out of dives, and frequently plough into the ground.
Ano, known issue (je to dokonca snad aj v Readme) -- este nejaky dotaz?
Ten překlad je mírně nepřesný (ale fakt je, že angličtina není úplně jednoduchý jazyk).
Doslova v readme stojí:
"Pro ty, kdo létají CoD v offline: Nepoužívejte mod TF 4.0."
Dále je vysvětleno, proč.
Volba ohledně tohoto neoficiálního modu je tedy vcelku jednoduchá a běžnému uživateli PC zpravidla lehce srozumitelná. Může létat buď v nemodované verzi (offline či online na serveru, pokud nějaký takový najde či si jej založí), či využít mod týmu entuziastů, kteří její vytvářejí zdarma a ve svém voném čase, a zalétat si online s lidmi, které létat v takto modované verzi baví. Nemyslím, že je třeba být kvůli možnosti této volby hrubý (i když řadu lidí jistě možnost volby frustruje).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nevidel som to nazivo, ale predstava, ze Befun sa pekne z vyhodnej pozicie v prevyseni spusti za nic netusiacu obet a v momente ked ma pritiahnut na strelbu na svoje vlastne prekvapenie prehuci v maximalke kdesi do stratena, tak ako popisoval Rumcajs, mi proste struha usmev na tvari.
A predstava, ze sa to odohra niekde nizko nad zemou ma velmi rozosmiala. Jak tie 'pra-sliepky' z Doby ladovej co zahucali postupne z toho utesu
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.