January 22 2026 00:27:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Daidalos - novinky chystané do 4.12
BP_dFrog
magot napsal:
...D.520, něm. dory jen via HSFX

Proč ne ofiko ? Aspoň jako AI. Je v něčem problém ?

magot
Jednoduše se na tom v DT ani v 3rd party nepracuje.
DT zpravidla nepřijímá věci z venku.
A) kvůli autorským právům
B) model nesplňuje nároky pro oficiální vydání
C) není na to čas nebo schází lidi kteří by se tomu věnovali

i tak má DT v "zásobníku" tolik rozdělané práce že přijímaní čehokoliv dalšího není jednoduše možné ..

zaplať pánB_H v tomto případě za HSFX ...
Upravil/a magot dne 15-12-2012 21:25

313_OTU_oblak
DT jednoduše na Francii sere...bo na ni nemá čas :-)Mrknutí
byť ty ledadla bojovaly jinde.

Všeobecně - pro hodně lidí není začátek války atraktivní z různých důvodů. (mne se naopak líbí nejvíce).

Frank
Konec světa vypadal jako perfektní datum pro vydání 4.12...
Když už to nevyšlo, mohl by někdo z týmu D poodhalit, jestli máme šanci dostat pod stromeček aspoň readme? Když teď má většina z nás pár dní volno, začíná se mi vracet tik neustálého mačkání F5.

clone9cz
313_OTU_oblak napsal:
DT jednoduše na Francii sere...bo na ni nemá čas :-)Mrknutí
byť ty ledadla bojovaly jinde.

Všeobecně - pro hodně lidí není začátek války atraktivní z různých důvodů. (mne se naopak líbí nejvíce).

Nic nebude. Tobě podobný chtěli klikatelnej kokpit a máme od všeho půl včetně FM.

http://www.wwii-illusion.net
Topper-Czech
Nemusí pršet, stačí když kape Vyděšený

http://www.e-airport.wz.cz
313_OTU_oblak
clone - JÁ klikatelný kokpit nechtěl. Tak si mne neber do huby, díky.

Kdo chce klikatelný kokpit, může si zahrát FSX.

btw - pro mne jsou přednější věci v letecké hře než klikatelný kokpit.

310_cibule
Dělá si z tebe prdel, oblaku Mrknutí

Zakoupil jsem P-51 z DCS. Tomu říkám klikatelný kokpit, tam se můžu vyklikat k úplné spokojenosti. Mňam.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_OTU_oblak
Cibule - znám ho, je mi to jasné Mrknutí

akorát by to bylo lepší a jasnější, kdyby to dal najevo vědět třeba smajlemMrknutí

konec OT - uvidíme co DT vymyslí.

Cibule - třeba spit I pro FSX je taky nádherný, mrkni na youtube...
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 22-12-2012 20:45

magot
310_cibule napsal:
Dělá si z tebe prdel, oblaku Mrknutí

Zakoupil jsem P-51 z DCS. Tomu říkám klikatelný kokpit, tam se můžu vyklikat k úplné spokojenosti. Mňam.

si piš Mrknutí

310_cibule
313_OTU_oblak napsal:
Cibule - třeba spit I pro FSX je taky nádherný, mrkni na youtube...

Já vím, kdysi jsem měl ve FSX stodevítku a snad i nějaké další stroje.

Když vono to neumí střílet Mrknutí

Víš co byl skvělý funkční kokpit, tedy alespoň pro mne? B-17 Flying Fortress II. P patchi, kdy udělali "full engine management". Přečerpávání nádrží, různě nastavené chlazení a přípusti u všech motorů atd, to mne hodně bralo (i kydž to bylo celé jen off-line).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

radko1111
[quote]310_cibule napsal:
Víš co byl skvělý funkční kokpit, tedy alespoň pro mne? B-17 Flying Fortress II. P patchi, kdy udělali "full engine management". Přečerpávání nádrží, různě nastavené chlazení a přípusti u všech motorů atd, to mne hodně bralo (i kydž to bylo celé jen off-line).

kokpit pre B-17 by uvítalo vela virtuálnych pilotovu ... Bohužiaľ by si si v čistej hre s nim nemal kde zalietať ... Zamračený okrem Pacifiku samozrejme Mrknutí ale to bolo v porovnaní s Európou minimálna záležitosť ..
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

311_Tank
Spis by DT moh prejit na model vice mensich updatu nez jeden velky za 100let.

Robo
311_Tank napsal:
Spis by DT moh prejit na model vice mensich updatu nez jeden velky za 100let.

To by sa tvorcovia velkych modov isto potesili Šklebící se

Anonymní uživatel
Histomod mal filozofiu castejsich updatov. Pravda, bol to extrem, lebo boli schopni updatovat aj dvakrat za den a niekolkokrat do tyzdna. Zabilo to hracsku zakladnu z nasej komunity. Bolo tam dost bugov, preto fixovali kazdu chvilu patchmi. Online kompatibilita nebola dobra atd. Napriek velmi zaujimavym ficurinam histo nateraz prakticky nelietame.

Tym chcem povedat ze mam za to ze jeden vacsi update za pol roka ci rok je podla mna dobra cesta. Servery sa ustalia pomerne rychlo na novej verzii a pajloti maju cas sa ustalit s novym patchom tiez. Plus HSFX ma naky cas prejst na novsi patch. Castejsi update by bol pre HSFX asi problem (sudim podla UP, ktory nerozdychal prichod patchu 4.11).

Ale nie som v DT ani v HSFX parte, takze naozaj len moj nazor. Velmi sa tesim na 4.12 a na HSFX postaveny nej. Welous ci Beaufort (snad s nakym placeholder kokpitom v hsfx) a lietalna Kate a mnoho inych veci nas caka, ale ved to vsetci vieme Úsměv

BP_Madvlk
Nebuď netrpělivej Úsměv po žních.......

313_OTU_oblak
Cibule, taky jsem B-17 II hrával, bylo to fajn. Sice jsem ji nedohrál do konce (díky pádu compu), ale hrál jsem ji docela dlouho. Btw. byla to ta část i s plánováním tras, předplánované trasy šly těžce s velkýma ztrátama...

ad patche - jsem taky pro jeden velký jednou za rok. Vyjde to lépe než updatovat každý měsíc.Mrknutí

BP_dFrog
Saburo napsal:
Kde jste našli info o Kate?

http://www.youtub...OfPJhmvu5Q

v čase 3:33

Anonymní uživatel
Saburo napsal:
Kde jste našli info o Kate?

edit: dFrog bol rychlejsi Šklebící se
Upravil/a Anonymní uživatel dne 23-12-2012 11:37

BP_dFrog
No, já nevím. Poslední oficiální update je starý měsíc a v něm se píše o druhé alfa verzi. O předpokládaném betatestu ani zmínka. Navíc situace kolem CloD a fúze s 777 Studios.

Když půjde všechno dobře, tak tipuji nejdřív začátek března a i to mi přijde hodně optimistické. Ale třeba TD něčím překvapí...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,139,513 návštěv