Tak jsem věnoval několik hodin hledání řešení toho neaktualizování DCS přes jejich autoupdater.
Pročítal jsem si jedno hodně rozsáhlé vlákno a postupně zjisšťoval, že lidí, co mělo (má) stejný problém jako já, bylo čím dál víc.
Autor updateru dlouho na dotazy ohledně té chyby nereagoval, pak jsem koukal, že se to řešilo i v jiném vlákně, kde nakonec prohlásil, že je to problém serveru (prý v danou chvíli moc vytížený).
Dle mého blbost, protože jsem to zkoušel vícekrát a ve vícero dnech.
Pak jsem si v jednom příspěvku všimnul, že jeden z postižených měl KIS (Kaspersky Internet Security)
Ač jsem Kasperskyho tuším u sebe vypínal, zkusil jsem to znovu a aktualizace se provedla.
Takže buď zafungovalo vypnutí antiviru nebo zrovna byl server nevytížený :)
Dál jsem už fóra nečetl, protože se to u mne vyřešilo.
Jen ještě chci zkusit přidat do AV vyjimku, ať to pokaždé nemusím vypínat.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Tak pro milovníky moderny a nejen jí. DCS maj slevovku.
Takže milovníci klikátek v kanceláři maj šanci.
----- DCS A-10C WARTHOG – 60% (15.99 USD)
DCS BLACK SHARK 2 – 40% (23.99 USD)
DCS51D MUSTANG – 25% (29.99 USD)
-----
Pony je pěkný (ač jsem si stále ještě neupravil osy), ale jak píše Mechan - "nikdo" ho online lítat nebude, maximálně na serverech typu 1vs1...
To samé potká i Huey - možná fajn vrtulník do Namu, ale leda s plnou podporou ostatních vzdušných sil. Které jaksi ještě nejsou.
A škoda, že ten BS2 není za -60% (nebo ještě lépe -70% :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nemusím sem dávát to video izraelské F-15 a amerického Horneta, že ne ? ;)
Pravdou ovšem je, že tenhle maník se ani neobtěžoval odhozem zbytku výzbroje a navíc sedal na beton (není on postup při nouzáku, že se sedá na trávu ?)
Jinak co jsem včera tak lehce nakoukl - vylepšuje se externí model Su-27. Je to do DCS, ale tam pilotovatelná není - je to tedy jen pro AI nebo to je i pro FC3 ? (nepročítal jsem to detailně) http://forums.eag...hp?t=98113
Je udělaný mod na lítatelný Su-17M4 s kokpitem z beczlova MiGa. Jen tam někdo poznamenal, že by byl lepší / vhodnější ze Su-25 http://files.digi...en/250478/
Dělá se L-39, ale myslel jsem, že ten se už dělá delší dobu ?? http://forums.eag...hp?t=99414
(jenže 3D model neznamená hotový projekt..)
No jsou tam nějaké chybičky, ale stále se pracuje na vylepšeních. Ne jako u Clod atd. Ve spojení DCS:World, FC3, A10C, Ka-50, CA je to bomba sim teda v tom směru, že nic jiného lepšího nemáme.
Hoper napsal:
Pravdou ovšem je, že tenhle maník se ani neobtěžoval odhozem zbytku výzbroje a navíc sedal na beton (není on postup při nouzáku, že se sedá na trávu ?)
Raz sa mi to stalo rovnako, a ked som odhodil vyzbroj, tak som siel do kopru, pretoze ako sa odlahcilo to kridlo, tak uz malo priliz velku "prevahu" vztlaku
Neviem ako v reale, ale v DCS je "trava" nebezpecnejsia, pretoze sim castejsie vyhodnoti, ze si havaroval a "vybuchne ta" hned pri dotyku so zemou. Aspon tot moje pozorovanie...
Neviem ako v reale, ale v DCS je "trava" nebezpecnejsia, pretoze sim castejsie vyhodnoti, ze si havaroval a "vybuchne ta" hned pri dotyku so zemou. Aspon tot moje pozorovanie...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.