December 29 2024 20:33:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
BP_Madvlk
Pistolky a fléry krásný,ale musiš si je dokoupit....7.99 USD ....

Baron
CL.II nie je Naštvaný Ja chcem ce-el dvaaaaaa Smutný
Hals - und Beinbruch!

Tandler
Taky jsem bez RE 8.

Hokus
1stCL Novotny napsal:
Hokus napsal:
1stCL Novotny napsal:
ZVP_ALEX napsal:
Merten napsal:
.......................ale Muffetees nebo jak to ti Lonf Mešuges mají Šklebící se.

Mertene, Mertene píše se Long Muffetees a prdel Ti tí Mešuges natrhnou kdy budeš chtít Šklebící se

Já nic já muzikant, ale naposledy na důležité akci to nakopání od vás stálo Mešuges během dvou minut 5 strojů. Zatím bych to nechal spát.Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Ale co já vím jsem halt jen Cáknutej že jo Merte. Vyděšený

Jo jo,ale musíš uznat,že jste měli i trochu štěstí,protože jste z převýšení spadli už do probíhajícího souboje,každopádně střelbu jste měli efektivní Mrknutí
A na ty jsme točili o vás jsme ani nevěděli.
Byli to jen tři stroje(čtvrtýmu došlo palivo u letiště) a i ty byť bez motoru,přistáli na naší straně.Aspoň tím jsme se mohli uťešovat.
Zato naposled jsem byl furt tuhej Úsměv
Veselý vánoce

No je fakt že ten balon byl vůči vám ohromně agresivní! Šklebící se Probýhající souboji. Bo skupinu rovně letících nepřátel nějak nemůžu považovat za probýhající souboj. MrknutíŠklebící seŠklebící seŠklebící se

No nebyli jste tam sami ,my točili na dva E III ,ale ty jste asi ani neviděli Úsměv
Upravil/a Hokus dne 23-12-2011 18:36

1stCL_Novotny
Ale viděli, bo jeden znich byl náš (tuším Jurik).Mrknutí Ten došel o dost dýl a po startu se šplhal k balonu a dorazi právě při vašem útoku na balon.Úsměv

Necáme to bo to stejně nemá význam. Ale že nám ty Cáák -Mešuge války jdou co. Cool
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 23-12-2011 20:20

Baron
Musim povedat, ze tento patch je aspon pre mna zatial docela sklamanim. Chapem, ze potrebuju zarabat ALE... ale pytat za jednu pistol a farebne saly 7.99 USD a za staticku single kampan 9.99 USD sa mi zda trochu vela.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
No já osobně jsem na tom 50/50. Nehorázně jsem se těšil na CL.II a k tomu nějaké to překvapení. A zatím to holt bylo jen to překvapení. No dokud nebudou k mání první průzkumáky tak nemá pistolke žádnou šanci na úspěch.
Na druhou stranu Ni.11 mne víc než potěšil a nová podoba zaneřádění olejem je taky super. Ai a ostatní věci jsem ještě neměl šanci pořádně prokouknout.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 23-12-2011 21:38

3BAP_Cassius Chaerea
No nějak mě to celé rozesralo RoFa, stromy a hángáry ve vzduchu, textury mi permanentně problikávají přes celý monitor a FPS šlo citelně dolu. Nevím, co jsem zaznamenal v chatu, tak to má asi víc lidí. Zkusím to celé přeinstalovat.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 24-12-2011 00:19

Merten
Není nutné stačí restart RoFa.Taky mi to zlobilo,ale restart pomohl.Očekával bych v brzké době opravu.Jinak z těch nových věcí jsem si zatím jen stihl vyzkoušet světlice,šálu a olej a ten se jim opravdu povedl.

1stCL_PETRAS
Dnes jsem letěl offline misi a v okamžiku kdy mi začne vařit chladič, tak mi spadne RoFko Smutný Smutný Smutný

313_123
abych řekl pravdu žádnou změnu jsem nezaznamenal - zatím
kromě toho když jsem offline kampani přiletěl k cílu - krajina se na mě vrhla Pff
[img]http://img808.imageshack.us/img808/2529/2011122463615.jpg[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us

[img]http://img522.imageshack.us/img522/3548/2011122464027.jpg[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us

doufám, že kuci vydají brzo opravu Zamračený

Merten
Na foru už to Jason okomentoval tím,že zahájili opravu.Úsměv

1stCL_Novotny

The Halb will come hopefully end of January, but that's all I can say.

Jason

1stCL_pbarry
No...takže když to shrnem 80% o ničem a ještě je to s chybama. Šťastné a Veselé Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
BP_Madvlk
Já žádný takový chyby nezaznamenal...

1stCL_pbarry
BP_Madvlk napsal:
Já žádný takový chyby nezaznamenal...

Já taky ne. Zzřejmě to je nízkým nastavením grafiky.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
LEON
Zajímavý je, jak se střela odrazí od přístrojovky a zraní mě, když na ni vystřelím Šklebící se Jinak grafika a FPS u mě v pořádku. Jak vlastně aktivuju ten zaměřovací křížek, co je na tomto obrázku? [img]http://www.ab1.ic.cz/files/AB1/Pistole.jpg[/img] is not a valid Image.
Bez něj se nedá moc mířit Smutný

https://www.rcfree.eu
BP_Madvlk
Jestli to není zapnutý AIM HELP...

LEON
Aha, fuj Zamračený Takže předpokládám, že si tady taky budu muset jako v Counter Strike namalovat na střed obrazovky fixou tečku, abych mohl střílet od boku Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Baron
Chichichi Jason sa nasral Cool A ani sa mu zase az tak velmi necudujem Pff Tento patch sa mi zacina pacit coraz viac - a to aj napriek tomu, ze na zaciatku som citil skor sklamanie. Ovsem ako to lietam, RoF je lepsie predtym. Mrknutí ...novy olej je BOHOVSKY Vyděšený

Jason_Williams napsal:

knickers napsal:]For all the time we have owned this sim-and all the money we spent, there hasnt been ( to my recollection) any pre order that wasnt " fleshed out " on the STORE page. So- I dont make a habit of buying a pig in a poke but took a chance. Yes, there has been more than enough time to get the CLII out, for those who are happy with the other items thats fine, you buy them- Any 'bug' fixes are the cost of doing business for any vendor- and games due it or they dont remain viable(profitable) I and my family enjoy ROF, the Neoqb(sp) team did a great job and we will continue to fly ROF but the time spent creating that new badge could have been better put to use on items allready paid for by the customer- Seems to be becoming " all about a buck" Your happy? great. I am not

The McDermott family

I hate arguing with our customers because we love our community, but these kinds of statements are untrue and only hurt business and push us closer to closing up shop.

1. We don't turn any measurable profit. This kind of game is just a big ass money pit. Let me state again, without the model we have ROF would have died over 2 years ago.

2. Badges take 5 minutes to make by an outside artist and have NOTHING TO DO with the game code.

3. We had to hire a new team to build the CL.II so they had to be trained from scratch. Takes time to do that, but the CL.II is only 2 weeks behind the normal schedule anyways. While we wait for that to be finished we created a bunch of other cool features and changes. Not enough?

4. All of our features are tested by the beta teams and sometimes there are bugs. That is just part of software development.

5. And a specific design decision you don't like is different from a real show stopping bug. Our history is chalk full of listening to our community and constantly improving our product. I get pissed that I even have to defend ourselves on this point. Look through our NEWS section for 5 minutes.

Posts like this after all the hard work the team puts in is what really makes us want to just call it a day and move on to make an Angry Birds rip off.

We always listen to constructive criticism, but to say that our motives are not pure is really beyond the pale and will always generate a defensive response from me. The ROF team deserves your respect, they work tirelessly to improve the product you love.

Any more posts insulting our motives will be deleted.

Jason

Upravil/a Baron dne 24-12-2011 15:29
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,146,157 návštěv