September 21 2025 17:24:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
LEON
kouty napsal:
LEON napsal:
kouty napsal:
po 4 hodinách hraní....bože to je sračka.....ale pořád to je beta....

Ty jsi asi tanky nehrál, co? Úsměv

Už od bety stále mě to baví Úsměv

Tak od tohoto taky nic jiného nečekej Úsměv
Upravil/a LEON dne 23-05-2012 13:48
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Vilik
Oproti tančíkům a world of warplanes, je to hard core simulátor. Zkus si tam chvilku lítat se zavřenym chladičem nebo startovat z letadlovky bez klapek.Úsměv
...
Ještě prosba na admina...
Nebude lepší tohle vlákno přejmenovat na War Thunder. Tak se ta hra teď jmenuje. Aby se to furt nepletlo s tou arkádou od wargamingu.

Hanss
tak nějak nevim, co to znamená zavřenej chladič a klapky? Šklebící se

Letecz
Vilik napsal:
Nebude lepší tohle vlákno přejmenovat na War Thunder. Tak se ta hra teď jmenuje. Aby se to furt nepletlo s tou arkádou od wargamingu.

Ještě by to chtělo tajné vlákno pro betatestery kde by se mohli volně bavit o testování a neporušovali NDA Mrknutí

http://www.onlinesimulatory.cz
1stCL_Fucida
Založení skrytého vlákna pro testery není problém. Stačí poslat seznam nicků a zařídíme. Přejmenování je samozřejmě záležitostí naprosto primitivní, opět stačí jen říct, jak chcete, aby se vlákno jmenovalo Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Vilik
Jmenuje se to War Thunder, tak bych to změnil na to.
A můžeš si mě napsat na seznam.

draka
Mňa tiež Úsměv

kouty
Vilik napsal:
Oproti tančíkům a world of warplanes, je to hard core simulátor. Zkus si tam chvilku lítat se zavřenym chladičem nebo startovat z letadlovky bez klapek.Úsměv
...

Tam jsou klapky? i podvozek se mi zatáhne automaticky co vzlítnu z letadlovky. V druhé mapě je rovnou airstart a není letiště na které bych mohl přistát.
On tam je chladič? Lítám neustále na Boost a ještě se mi to nepřehřálo. Taky se mi ještě nepodařilo ani jedno letadlo co mám dostat do vrtáku.
Prostě akrádoidní prasomlejn, kde se nelítá výš jak v 1km a kroutí se a kroutí.

11MB patch stahující se přes launcher 90min...

Naštěstí to má pořád nálepku beta, tak uvidíme co z toho vykřešou. Rozhodně to ale není tak zábavné jako WoT.

A vůbec...zlatej ŠturmMrknutí

Vilik
Máš štěstí, že se ted lítaj jen random bitky na nejjednodušší obtížnost. Tz. Potom, co polovina hráčů padala při vzletu do vody nebo vlítli do stromu, jim to museli trochu usnadnit.
Jinak na tu nejjednodušší obtížnost je zapnutý automatický řízení motoru jak u šturma nebo clodu.
Nad Pearl Harbourem se každej snaží co nejrychleji zničit pozemní techniku, aby jeho strana vyhrála. I za cenu vlastní smrti.
Když jsem měl letadýlka na prvních třech levelech, tak jsem nebyl vyjímkou.
Z toho buffala člověk stejně nic netrefí a tak se to snaží co nejrychleji přeskočit.
Až budeš mít hellcata, tak do prasomlejnu určitě lítat nebudeš.Úsměv
Tohle je stejný jak u tančíků. S traktorama taky člověk moc taktiku nevymejšlí.Šklebící se

Hoper
z HL
PEGIMLI 10:43:15 23.05.2012
po nekolika failech s jejich torentama se mi to podarilo konecne stahnout. A musim rict ze jsem prijemne prekvapen.
Zapnul jsem to, vykouklo na me nejaky Classic a Shooter nastaveni... podle popisu davam shooter, jeste poklikam par "full control" tlacitek v nastaveni a dam "ready"... Mno, prvni tri letadla co jsem dostal do bitvy jsem uspesne dostal do turbulence a poslal k zemi, oci mi zazarily, protoze jsem opravdu cekal, ze to bude nejaka arkada s mizernou fyzikou jako spousta ne-simulatorovejch leteckejch "shooteru". Namontoval jsem pedaly a knipl hral si chvili s nastavenim a zkusil to znovu, letadlo se chova krasne. Tak v jednom ze dvou pripadu zacinam na zemi, pripadne na letadlove lodi, start sice neni tak propracovanej jako jinde, jen mixture, trothle a nekde nastaveni uhlu vrtule, brzdy i kdyz tam jakoby jsou se nekonaji...

mno kratce, dle meho se jim mix arkadovitosti a pocitu reality hodne povedl.

Jelikoz jsem s kniplem strasne dostaval naprdel, sel jsem znovu do nastaveni a koukam Assistent a full mouse control... no zkusim jestli budu taky tak "ownit". No co dodat, s mysi se clovek proste trefi lip nez kdyz cumak musi koordinovat pedalama a kniplem. A assistent za me delal vse ostatni vcetne i takoveho nastaveni klapek, coz me treba dost sralo, a tak to v soubojich ovlada moje letadlo zatimco ja jen miril na nejblizsiho nepritele. To je trosku zklamani.

Na druhou stranu troska nadeje, kdyz jsem koukal dale do nastaveni, nasel jsem neco jako "Prefer Simplified missions" a "Prefer realistic missions". Tak mozna ze deti s mysi budou hrat oddeleny hry od tech s full nastavenim a kniplem.

Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Letecz
FM, DM, apd. ještě není zdaleka finální a zatím ani není předmětem testování. To nemá cenu hodnotit.
Pokud bude skryté vlákno pro testery, hlásím se do seznamu.

LEON
To Kouty: FM a management stroje je kompletně použitý z IL-2 Wings of Prey, takže to má všechny klasické ovládací prvky, které znáš z ILa, včetně nastavení listu vrtule nebo směsi v karburaci. Akorát že po dobu betatestování se létá pouze ve zjedodušené ARCADE obtížnosti, takže tam ten management buď nefunguje, nebo se dělá automaticky, stejně jako v IL-2 Wings of Prey...

EDIT: Hlásím se do vlákna pro betatestery taky
Upravil/a LEON dne 23-05-2012 22:34
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
1stCLKowalsky
Prosím taktéž o zařazení do tajných

Hanss
on už to někdo vytvořil? Úsměv

Vilik
Fucida spí. Ani tohle vlákno nepřejmenoval.
Pro koutyho špatná zpráva. Dnes je další patch.Šklebící se

draka
Ale dnes sa to už cuclo rýchlo Úsměv

Vilik
A hleďme kdo se mi lepí na patyŠklebící se
[img]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-713378835266.png[/img] is not a valid Image.

Letecz
Aha Úsměv A kde jsou k vidění tyhle globální staty? Ještě jsem na to nenarazil.

Merten
Taky přidat do tajnýho vlákna Úsměv

Baron
Nepatrím síce medzi tých, čo to testujú (i keď som si žiadosť dal a áno, vlastním aj Wings of Prey ), ale podľa toho čo píšete, tak to bude Wings of Prey v novej grafike. No a z toho nemám nejakú veľkú radosť... Z tých klipov, čo som mal možnosť vidieť z Betatestu, ma znechutilo hlavne arkádovité poňatie streľby (také isté - čiže na prd - bolo aj vo Wings of Prey, a bolo jedno aká obriažnosť bola nastavená), o tom, že je možnosť pozerať sa na lietadlo z vonkajšej strany a je tam zapnutý nejaký podivný zameriavač ani nehovorím. Tiež predpokladám, že vypnutie kokpitu je asi zachované.

Pokiaľ to nespadá pod nejakú kolónku TOP SECRET v Betateste, mohli by ste sem dať napr. info o multiplayeri. Nepýtam sa teraz na mapy, planeset a podobne, ale zaujíma ma, ako sa pripája na servery, či je to stále cez yuplay, koľko hráčov je na serveroch, či sú tam nejaké online módy atď.
Upravil/a Baron dne 25-05-2012 09:17
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,071,025 návštěv