January 21 2026 20:39:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 2
606_Druindin, Lala

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
WT_Pedropan
Schmouddle je velitel. Ten vstupuje do mistosti posledni. To u krecku nemate...? ZamračenýŠklebící se

http://www.wtigers.org/
Hoper
u křečků je přeci jen ideový vůdce a jinak všichni ostatní jsou velitelé
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
Tak to je ale docela prekvapko, ze krecci maji ideje...To bych do tech zviratek nikdy nerekl. U mravencu to chapu, ale krecci...Šklebící se

Hoper
voňavé samičky a spousty zrní ?
(nebo obráceně ? ;) )
Upravil/a Hoper dne 15-07-2016 17:07

ovarek.cz/hamster.gif

Alan Grey
Friday, September 28 - Patch Release Candidate and Su-26!

http://forum.1cpu...hp?t=34617

http://www.alan-grey-page.cz/
WT_Flan
Easter egg Su-26 me rozemlelo Šklebící se

magot
no hlavně že si dali ti práci vytvořit anti-hmotový vrhač nebo railgun a jiný nesmysly ... Mrknutí

Paulus
Jestli jsem to dobře pochopil tak tento patch není vhodný pro on-line…?Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Baron
von Pavel napsal:
Jestli jsem to dobře pochopil tak tento patch není vhodný pro on-line…?Smutný

???

Vcera sme ho lietali a bez problemov. Preco by nebol vhodny pre online?

Podla mojho nepodstatneho nazoru ide zatial o najvydarenejsi patch - takto mala vyzerat hra pri vydani. Opakujem, je to iba moj nazor. Ja som velmi spokojny, pri vcerajsich poletoch na Atagu a na Strom of War som napr. doprevadzal s dalsimi piatimi BF formaciu 16 Do-17. Nad Londynom som ocakal cukaturu a podobne rozkosnosti - nic z toho sa ale nedialo, i ked na nas padlo odhadom tak 8 SPitfirov a Hurricanov. Graficky je vylepsene a zrychlene. Podotykam, ze lietam na maximalnych moznych detailoch. Co neopravili, je vyhladzovanie. Spominam ho iba pre uplnost, pouzivam na vyhladzovanie utilitu FXAA3_11.
Co sa tyka SU26, podla mna je to uplna zbytocnost, ale na druhej strane - bolo to slubovane od zaciatku, tak aspon splnili slub. Dost hracov im otrepavalo o hlavu, preco ho nevydali, tak teraz mozu byt spokojni.

EDIT: bol som zvedavy na launcher, s potesenim konstatujem, ze sa nekonal. A to som skusal fakt vsetko, aby hra padla. Nestalo sa. Mrknutí
Upravil/a Baron dne 29-09-2012 11:20
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
- Blenheim Mk.IV
Corrected the engine model.
Corrected altitude performance.
Decreased never-exceed airspeed.
Corrected engine modes at all altitudes (RPM, boost, fuel flow, etc).
Implemented smooth flap control.
Changed the airscrew to two-speed.
Corrected empennage values that created too much interference during take-off.
Affixed springs to bomb bay doors.

Sakra, tak už to vystoupá do těch 28k, jak má, nebo ne? Podle tohohle by mělo.

A já zase nebudu nejmíň do pondělka na lítacím PC Naštvaný
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

SepiaX
On-line to určitě vhodné je páč na to přešel ATAG, pokud to bude problémové tak to by mě otráviliVyděšený
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

AH_Eagle
Ahoj Kluci.
Koupil jsem si Ila Cliffs of Dover jako investici do budoucna a včera jsem to nainstaloval...Tím pádem v té hře celkem tápu...Nevím jak nastavit rozhlížení myší,abych nemusel držet prostřední tlačítko,jak změnit marking u letadel v rychlé misi,kde je nastavení pozičních světel a přistávacího reflektoru....Ale asi to nejdůležitější je,že jsem si myslel,že se mi hra aktualizuje automaticky a teď jsem se dočetl,že jsou alfa a beta patche.....Nerad bych si tu hru nějak rozhodil,takže bych byl vděčný za pomoc....Přeji všem klidné nebe a čistou šestku....Úsměv.

AH_Eagle
Hru mám teď na verzi:1.05.15950....Úsměv.

310_cibule
Na tento poslední patch se hra aktualizuje automaticky přes steam, takže si s tím nedělej hlavu.

Poziční světla ani reflektor nejsou v této hře funkční, marking v quick mission nezměníš, jen celý skin.

Rozhlížení myší neumím, mám TrackIR.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Ne, tak ne, kecám

On to ještě není final, ale candidate.

Stáhni si tenhle jediný patch a nainstaluj ho do hlavního adresáře CoD, nic jiného, předchozího neinstaluj.

Je dobré předtím vymazat úplně všechny cache z direktoríáře, který si CoD udělá v Dokumentech.

AH_Eagle
Ahoj Cibule...Úsměv.
Díky za pomoc....Úsměv.A skiny u letadla změním u nastavení letadel a tím pádem se mi změní i skin v quick mission....???Takže si mám stáhnout ten patch,co je na něj odkaz někde na začátku vlákna....Úsměv....???Nevím,jestli to v těch dokumentech najdu,ale snad jo....Úsměv....Já teď musím pryč,ale ještě jednou díky za pomoc....Úsměv.Všiml jsem si,že servery jsou na verzi 1.09......

310_cibule
jo, jo a jo Mrknutí

Drtivá většina serverů, kde stojí za to létat, přejde (či spíš už přešla) na tenhle, v pořadí poslední patch.

Hoper
Exorcised ghost planes;

že by ??
:)

ovarek.cz/hamster.gif

AH_Eagle
Omlouvám se,že asi otravuju s blbostí,ale rád bych věděl,jak při létání po netu dáváte ostatním najevo,že nechcete bojovat a třeba jen trénujete starty,přistání a tak,pokud nejdou zapnout poziční světla,nebo potřebujete nouzově přistát,protože vám prostřelili nádrž a už nemáte palivo...

clone9cz
Pošleme spojencům nějaké peníze, aby místo sestřelování šly na panáka.

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,137,657 návštěv