IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
|
olda Olde maly |
Přidané 03-01-2010 09:33
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
1stCL_SaBot napsal:
Edit: tak sem si to dal trosku vic online a teda to vam musim rict..no mouchy to ma...ale co me dostalo nejvic..... Letim si v Bfku a jak uz jsem tak naucenej, tak sestrelim spitfire. Spojenec vyskocil, visi na padaku a ten padak nejde sestrelit...no to at se na me nikdo nezlobi, ale todle ja hrat nebudu.
Koukám adept na Norimberk |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-01-2010 11:33
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
olda maly napsal:
1stCL_SaBot napsal:
Edit: tak sem si to dal trosku vic online a teda to vam musim rict..no mouchy to ma...ale co me dostalo nejvic..... Letim si v Bfku a jak uz jsem tak naucenej, tak sestrelim spitfire. Spojenec vyskocil, visi na padaku a ten padak nejde sestrelit...no to at se na me nikdo nezlobi, ale todle ja hrat nebudu.
Koukám adept na Norimberk
Možná autor hry četl kodex z 1stCL ,,5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!" a tak si říkal, že tahle fičůra je tedy ve hře zbytečná |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 03-01-2010 11:40
|
Uživatel
Příspěvek: 787
Založený: 29.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
olda maly napsal:
1stCL_SaBot napsal:
Koukám adept na Norimberk
Možná autor hry četl kodex z 1stCL ,,5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!" a tak si říkal, že tahle fičůra je tedy ve hře zbytečná
to znam jinak:
nikdy se neserte do Liona, zjevne se pokousejiciho se sestrelit padak |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 03-01-2010 11:49
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Parisek napsal:
Tady je (prozatím) kompletní výpis změn, na kterých autoři makají:
o sestřelitelných padácích tam nic není....hrát to nebudu |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 03-01-2010 12:07
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
Suggestion that are not going to be done for different reasons
* paratroopers are ghosts
Takže nasadíme Ghost Busters!!! |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-01-2010 12:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
k demu: škoda toho "nemožného" nastavovania joystiku a straty nastavenia po skončení hrania. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-01-2010 12:45
|
Uživatel
|
Tak tak, správný realistický simulátor se pozná tím, že pilot vysící na padáku musí interaktivně reagovat na střely zavrtávající se do jeho těla a to adekvátně k ráži střely do těla se zavrtávající. Nejlépe gesty, artikulovanými i neartikúlovanými zvuky, v případě ultrasuper realistických simulátorů typu BoB i mimickými projevy, koulením očních bulvic, či alespoň jakoukoliv ,,bodylanguage". Úplná absence padáku v simulátorech typu Rise of Flight simulátor tímto neomlouvá a nadále je na něj pohlíženo jako na nerealistický !
Díky za dobrou náladu takhle po ránu, už dlouho jsem se takhle nezasmál
Ale testujte hoši dál, zrovna na tuhle chybu bych sám asi hodně dlouho nepřišel
To Tajpan: To demo je dokurv... celé, nejen nastavení joysticku, jeho cílem je fakt lidi hlavně odradit
Upravil/a LEON_CZ dne 03-01-2010 12:47
|
|
|
|
Panek |
Přidané 03-01-2010 13:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Dnes mám asi demagogickou náladu, ale:
Potkáš dva nepřátelské letouny. Jednoho sestřelíš, pilot vyskočí a ty na velké rychlosti unikáš pryč. Druhý nepřítel je sice pomalejší, ale je na tvé šesce. Ty si říkáš poletím rovně, mezi náme se na padáku houpe jeho kamarád, přece by ho svou střelbou neohrozil a pak už budu daleko.
Co udělá druhý nepřítel na tvé šestce? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-01-2010 13:53
|
Uživatel
|
Panek napsal:
Dnes mám asi demagogickou náladu, ale:
Potkáš dva nepřátelské letouny. Jednoho sestřelíš, pilot vyskočí a ty na velké rychlosti unikáš pryč. Druhý nepřítel je sice pomalejší, ale je na tvé šesce. Ty si říkáš poletím rovně, mezi náme se na padáku houpe jeho kamarád, přece by ho svou střelbou neohrozil a pak už budu daleko.
Co udělá druhý nepřítel na tvé šestce?
Tak to vím naprosto přesně súdruh kapitán! Když to bude někdo z Lionů, tak z toho pilota na padáku udělá svými 30mm kanóny krvavou kaši, aby se ujistil, že letí v realistickém simulátoru |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 03-01-2010 14:09
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
This is blasphemy! This is madness! |
|
|
|
Panek |
Přidané 03-01-2010 14:20
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Ano každý lion musí minimálně jednou tejdně dosáhnout potvrzeného sestřelu padáku.
K potvrzení musí doložit ntrk, nebo svědectví minimálě 2 zúčastněných.
|
|
|
|
AMP |
Přidané 03-01-2010 14:47
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 223
Založený: 24.11.05
|
Parisek napsal:
Tady je (prozatím) kompletní výpis změn, na kterých autoři makají:
Here are list (and may be not full - we are still sorting your feedback):
atd.... atd.....atd...
Koukni pls na stranu 12....kde to postnul Valec a pak to tady smázni....
Upravil/a AMP dne 03-01-2010 14:49
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 03-01-2010 15:20
|
Uživatel
Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
doktorkop napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Pro DOKTORKOPa: Tak replay jsem tam našel, po každém odchodu ze singleplayer mise, nebo ze serveru v on-line, je tam možnost kliknout na SAVE REPLAY. Uloží se tím celá proběhlá hra jako video od začátku do konce mise/hry na serveru. Video se pak dá přehrát v sekci PROFILE. Není tam ale žádná volba kamer nebo pohledů, pouze je tam letadlo zabíráno šikmo ze spodu nahoru, trochu ze zadu. Předpokládám, že v ostré verzi tam nějaké možnosti kamer budou, tohle je zatím prakticky nepoužitelný.
díky
Hodil jsem přes FRAPS replay, který jsem pořídil ve hře na nějakém on-line serveru a uploadnul to video, jen abys měl představu, jak to ta replay kamera ve hře snímá. Tady jsou ta dvě videa z on-line zápasu na WoP (asi 200MB ):
http://www.ulozto...mkii-2.avi
http://www.ulozto...mkii-1.avi
Ta ,,inteligentní" automatická kamera přepíná pohled sama, bohužel si skoro vždy vybere směr pohledu na toho vzdálenějšího soupeře, na kterého nestřílíš, jak je vidět ze záznamů Snad to bude ve finální verzi vychytané. Plus tam je snad jen ta realisticky ,,roztřesená" kamera, to se mi celkem líbí.
dík Leone
Grafika vypadá opravdu moc hezky.Nicméně díky demu jsem zjistil,že to na své obstarožní mašině nerozchodím
Tak snad časem... |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-01-2010 15:33
|
Uživatel
|
To Doktorkop: Jakou že to máš obstarožní mašinu? Na mém také obstarožním PC běhá IL-2 WoP lépe, než IL-2 1946 |
|
|
|
doktorkop |
Přidané 03-01-2010 16:19
|
Uživatel
|
Pentium 4 2,8Ghz
2Gb RAM
40GB HDD
ale hlavně grafiku ATI Radeon 9800 128Mb
Ale ještě žiju
|
|
|
|
Merten |
Přidané 03-01-2010 16:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Panek napsal:
Ano každý lion musí minimálně jednou tejdně dosáhnout potvrzeného sestřelu padáku.
K potvrzení musí doložit ntrk, nebo svědectví minimálě 2 zúčastněných.
A k tomu žereme malé holčičky a znásilnujeme malé chlapce . |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-01-2010 17:05
|
Uživatel
|
doktorkop napsal:
Pentium 4 2,8Ghz
2Gb RAM
40GB HDD
ale hlavně grafiku ATI Radeon 9800 128Mb
Ale ještě žiju
Ou, a na tomhle máslostroji stříháš ty svoje báječné filmy ? Klobouk dolů
Mimochodem kdosi tu psal, že se mu tu zdají letiště malá. Před chvílí jsem udělal screen na jednom CTA nad Sicílií a tohle letiště mi přišlo poměrně veliké, prostorné pojížděčky, parkovačky, pěkné:
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/Runway.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a LEON_CZ dne 03-01-2010 17:06
|
|
|
|
joska |
Přidané 03-01-2010 17:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 141
Založený: 11.04.09
|
LC_LEON_CZ napsal:
Rozchodil tady už někdo FreeTrack/TrackIR ? Popř. jak ?
Ahoj
Zatím sem rozchodil freetrack IR jen přes PPJoy a to jen rozhlížení a zoom.
Naistaluješ si PPJoy,pak přes freetrack IR nakalibruješ osy,pak spuštíš hru a nastavíš u těch kamer v nastavení joysticku ppjoy osy pohybem hlavy.Tento způsob se dá použít vjakékoli hře co přímo nepodporuje freetrack IR.
Na http://www.free-t...t/english/ je taky par rad jak nastavit PPJoy.
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 03-01-2010 21:59
|
Uživatel
|
Ou, a na tomhle máslostroji stříháš ty svoje báječné filmy ? Klobouk dolů
Jo jo |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 04-01-2010 00:06
|
Uživatel
|
Od kterýho patche přibyl ten efekt tlakové vlny ? Když honíte soupeře těsně nad zemí, on spadne a exploduje přímo pod vámi, tak vás to krásně nakopne a zahoupe s vámi Všimnul jsem si toho až dnes. Také jsem si všiml efektu uchlastání motoru u I-16, když nechám otáčky spadnout co nejníž a pak prudce přidám plyn naplno, tak motor zhasne a už ho nenastartuju. To jsem nečekal, že s plynovou pákou takový kraksny budu muset zacházet, skoro jako bych pilotoval Me262
Ale neustále mě dostávají ty bleskové čelní útoky Ve starém Šturmoviku mi přišly daleko pomalejší, tam jsem měl čas si nazoomovat soupeře do zaměřovače, postupně se jeho letadlo zvětšovalo a bylo relativně hodně času i na rozpoznání siluety, jestli proti vám letí Befko, nebo spojenec. Tady vidím akorát tečku a než stačím zamžourat, tak se najednou cosi rozmazané s hrozným řevem mihne kolem kokpitu a pokud proletěl opravdu těsně, tak se zaklepe i obraz Vůbec nevím, jestli je to realistické, ale spolu s tím zvukovým doprovodem je to nesmírně efektní
Upravil/a LEON_CZ dne 04-01-2010 01:33
|
|
|