December 22 2024 13:08:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nákup HW
WT_Horrido
A co zvukovka?

Dva systémy od microsoftu to je teda težká schýza... Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 16-02-2009 12:57
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
WT_Horrido napsal:
A co zvukovka?

Ta je na boardu, předpokládám. Lítám se sluchátky, bedny se mi do mé "lítací" skříně nevejdou (cambridge hnijou někde ve sklepě)[/quote]

WT_Horrido napsal:
Dva systémy od microsoftu to je teda težká schýza... Úsměv

Jo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Flan
Ale se zvukovkou na boardu se preci zadny dobre vychovany PC gentleman nemuze smirit Úsměv

WT_Horrido
A že si ten šturm na těch 4 gigách paměti které XP neumí spravovat bude chrochtat blahem co? Pff

Ve sluchátkách přece ten špatný zvuk neuslyšíš...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
WT_Horrido napsal:
A že si ten šturm na těch 4 gigách paměti které XP neumí spravovat bude chrochtat blahem co? Pff

Ve sluchátkách přece ten špatný zvuk neuslyšíš...

Co máš, fůůůůůrt? Tak já ho zkusím instalovat i na Visty a budu v Black Death dělat závody Cool

Kdybys mi radši poslal tu kalibraci na HP, o níž jsi tu někde mluvil.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tomik
310_cibule napsal:
Co máš, fůůůůůrt? Tak já ho zkusím instalovat i na Visty a budu v Black Death dělat závody Cool
..

Stačí mít pouze jednu instanci IL-2 (jen musí být dostupná z obou OS)

Patrikhuhu
Kalibraci monitoru si musíš provést sám za pomoci kalibrační sondy a náležitého softwaru...

1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:

No pro 64 bitové WinXP by to snad takový problém být neměl, ne? Nebo snad ani ony nezvládají jít přes ty cca 3 GB?
Mě ta zkurvená hláška popravdě řečeno už taky pěkně štve...odrovnalo mi to už jednu speciálku a teď se blíží další, kterou bych si tedy vážně nerad nechal odrovnat. Takže asi i já nahodím i WinXP.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Tak jsem to změnil na šedesátčtyřky, že jste to Vy...

Stačí mít pouze jednu instanci IL-2 (jen musí být dostupná z obou OS)

Já vím, tomíku, jenže já už ji mám dost starou, tak bych asi udělal dvě.

Kalibraci monitoru si musíš provést sám za pomoci kalibrační sondy a náležitého softwaru...

Už se vidim, jak kalibruji... s těmahle vočima... Vyděšený

Hele, teď mne napadá (s těmi instalacemi): Mám nějakej drobnej prográmek (možná dokonce dva) s názvem Svastika Enabler. Jenže mi to říká, že to nevidí exáč, i když mu ukážu cestu.

Používáte někdo něco takového? Já bych ty zatracený hakenkrojzy docela chtěl.
Upravil/a 310_cibule dne 16-02-2009 17:17

1stCL_Fucida
Rozkopíruj si IL2fb.exe (nebo ten, který tam máš) a jeden z nich přejmenuj na il2.exe. To by mělo stačit.

WT_Pedropan
Tak se vyprdni na nejake utility a drze vepis do conf.ini do [game] tento prikaz: HakenAllowed=1

A mas hakenkrajcy jak vymalovane...Mrknutí

http://www.wtigers.org/
310_cibule
Díky oběma.

Myslím Pedro, že ten HakenAllowed=1 nehodí kříže na všechna německá letadla. Ale možná se pletu.

WT_Horrido
Tak nainstaluj MATmanager a máš hákoše i k světu vypadající znaky a označení
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Pedropan
Neboj, funguje to spolehlive.

Jenom na Migu 3 je ten hakos hrozne obrovskej...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
LesniHU
WT_Horrido napsal:
A ze si ten sturm na tech 4 gigach pameti ktere neumi pouzit bude chrochtat blahem, visty nebo ne, co?

WT_Horrido
Kolik paměti pro šturma uvolní XP a kolik Visty co?
Upravil/a WT_Horrido dne 16-02-2009 22:24
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LesniHU
Uplne stejne, dve giga.

WT_Horrido
Tak to je fajn. A co zbude?
Upravil/a WT_Horrido dne 16-02-2009 23:31
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LesniHU
Zbudou dve giga na DLLka, z velky casti prazdny.

1stCL_Fucida
Vy do sebe tak rozkošně rejete Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,951 návštěv