Korálové moře
|
j4ck41 |
Přidané 30-08-2007 14:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
juchuuu ... tak se poleti
to zas bude ostuda |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 31-08-2007 13:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
Musím se, pánové, omluvit, ale počínaje zářím budu v Praze a tedy u internetu jen sporadicky a nemůžu přislíbit na akci účast. Je mi líto.
Hodně štěstí!
Dodal bych jen svůj názor, že s tak direktivními pravidly, jak jsou nastíněna výše, je generál stejně prakticky zbytečný. Nemá o čem rozhodovat ani jak taktizovat. (Dán poměr průzkumu ku stíhačům, dáno, že na palubách nemohou čekat ozbrojené bombardéry k pohotovostnímu startu na úkor počtu průzkumníků, dáno, jakým způsobem průzkumníci mají letět, dána omezení trajektorie lodí (max 20° zatáčka), velikost mapy prakticky vylučující zabloudění). Trasu lodí může navrhnout jakýkoli z pilotů a celou akci svede odvelet kterýkoli pilot či navigátor seznámený s pravidly. |
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 31-08-2007 13:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Jiricek napsal:
Musím se, pánové, omluvit, ale počínaje zářím budu v Praze a tedy u internetu jen sporadicky a nemůžu přislíbit na akci účast. Je mi líto.
Hodně štěstí!
Skoda
Dodal bych jen svůj názor, že s tak direktivními pravidly, jak jsou nastíněna výše, je generál stejně prakticky zbytečný. Nemá o čem rozhodovat ani jak taktizovat. (Dán poměr průzkumu ku stíhačům, dáno, že na palubách nemohou čekat ozbrojené bombardéry k pohotovostnímu startu na úkor počtu průzkumníků, dáno, jakým způsobem průzkumníci mají letět, dána omezení trajektorie lodí (max 20° zatáčka), velikost mapy prakticky vylučující zabloudění). Trasu lodí může navrhnout jakýkoli z pilotů a celou akci svede odvelet kterýkoli pilot či navigátor seznámený s pravidly.
Zde si dovolim nesouhlasit.
* Ohledne trajektorie lodi mas pravdu. Jediny duvod proc chceme naplanovat trajektorii od generala je skutecne ten, aby skutecne nikdo vcetne organizatoru netusil kudy kam pluje ta druha lod.
* ohledne zabloudeni, he he, je to jedno velke nekonecne more. To se pletes kdyz si myslis, ze neni kam zabloudit...
* ad takticka data a rozhodnuti, tak to prave je videt, ze jsi nepochytil vsechno a proto chci udelat schuzku. General prave MUZE rozhodnout co kam a KDY posle a operativne to prehazovat. Jen v prvnim kole (pruzkumnem) jsme direktivne poslali vse do vzduchu a zeneme to na pruzkum, protoze proste mame malo lidi. Ale i tohle kdyz si zduvodnis, vymyslis jiny system prohledani cilove oblasti, tak to dostanes... |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 31-08-2007 14:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
Mlčím tedy :) |
|
|
|
Hoper |
Přidané 31-08-2007 14:52
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
a ani nedutej, bambulo ;)
a koukej si to zařídit, abys tu v ten termín byl
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 14-09-2007 14:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Hele tak co budete. Čutoro už na tobě zase vidím že to chceš nechat zapadnout, ale žádné takové hezky to dotáhněte do konce a dej již pevný termíny! |
|
|
|
Panek |
Přidané 14-09-2007 14:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
30.2.2008 ve 25:30 hodin. |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 14-09-2007 21:17
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Presne terminy budou vyhlaseny zanedlouho.
Ve stredu bude trenink, budeme hledat lod a urcovat jeji pozici.
Jestli to mysli Jiricek vazne, ze nebude delat admirala (ani offline planovani na dalsi kolo??), bude se muset najit nahrada. Ja a Cutora budeme spravci mapy, takze to delat nemuzeme. Skoda, ze Cassius leti za druhou stranu, uz by to jako nejaktivnejsi mel. Takhle musim urcit Fucidu, aby bud ukecal Jiricka, sehnal nekoho jineho, nebo to bude delat on. Jo, ja umim delat lidem radost. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 14-09-2007 21:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Jop sorry já nemůžu, Bugs mi udělal na našeho Vala super skin, tak si to nemůžu nechat ujít. |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 15-09-2007 00:30
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
LesniHU napsal:
Jestli to mysli Jiricek vazne, ze nebude delat admirala (ani offline planovani na dalsi kolo??), bude se muset najit nahrada. Ja a Cutora budeme spravci mapy, takze to delat nemuzeme. Skoda, ze Cassius leti za druhou stranu, uz by to jako nejaktivnejsi mel. Takhle musim urcit Fucidu, aby bud ukecal Jiricka, sehnal nekoho jineho, nebo to bude delat on. Jo, ja umim delat lidem radost.
Ve stredu je No Alternative, takze se bohuzel zucastnit nemuzu |
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 15-09-2007 16:10
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Nápodobně. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 15-09-2007 17:51
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
LesniHU napsal:
Jestli to mysli Jiricek vazne, ze nebude delat admirala (ani offline planovani na dalsi kolo??), bude se muset najit nahrada. Ja a Cutora budeme spravci mapy, takze to delat nemuzeme. Skoda, ze Cassius leti za druhou stranu, uz by to jako nejaktivnejsi mel. Takhle musim urcit Fucidu, aby bud ukecal Jiricka, sehnal nekoho jineho, nebo to bude delat on. Jo, ja umim delat lidem radost.
Jiříček je momentálně pracovně ve Francii a bude tam přibližně do začátku listopadu jen s krátkými "odskoky" do ČR.
Já momentálně vychutnávám ještě pořád prázdniny (no.."vychutnávám". Letuschopný budu nejdříve na přelomu září a října. V tuhle chvíli vůbec nemám k dispozici své PC. Nicméně nevím, koho k čemu ukecávat..já mám informace jen o tom, jak se (s trochou štěstí) dostat s Wildcatem z jedné letadlovky na druhou..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
mha |
Přidané 16-09-2007 11:44
|
Uživatel
Příspěvek: 608
Založený: 10.12.05
|
LesniHU napsal:
Ve středu je edisonova speciálka No Alternative, co to přehodit na jiný termín? Několik přihlášených ji myslím letí...
Upravil/a mha dne 16-09-2007 11:44
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
|
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 17-09-2007 08:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
|
Zdar,
Vstavam z mrtvejch a jsem taky pro stredu trening.
Hledame druheho admirala, jestli je Jiricek opravdu mimo, tak mame problem. Jak rekl LesniHU, bylo by velmi nevhodne, abychom delali admirala ja nebo on kdyz jsme v tom pozadi te akce natolik namoceni.
Admiral si nezaleta. Admiral moc prace mit po vetsinu casu nebude. Problem ale je v tom, ze na klicove rozhodnuti ktere musi ve spravny moment udelat musi mit volne ruce. Kdyz poleti jako pilot, tak na to nebude mit cas, protoze bude mit plne ruce rizeni. Jako navigator zase bude mit plne prace navigace a na nejake strategicke rozhodovani proste nebude mit cas opet. A pri tom prave spravne/spatne admiralovo rozhodnuti z velke miry rozhodne o vysledku boje.
Takze prosim prihlaste se kdo si chcete spis zahrat strategii a odvelet lidem. Nebo znate nekoho z jine hry - typicky Pancer General nebo jeho nastupce? Rozhodovani bude mit spis charakter te tahove strategie. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 17-09-2007 09:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
taky ve stredu nemuzu = No Alternative |
|
|
|
Kurtis |
Přidané 17-09-2007 10:43
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
Ani já nemohu - NO ALTERNATIVE. |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 17-09-2007 11:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
Taky No alternativ
Myslím, že by se měl oprášit seznam účastníků z první strany, přece jen byl stvořen před velmi dávnou dobou. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 17-09-2007 12:21
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Čutora, zkusim se zeptat na jednom válečnickým fóru..je tam pár panzergenerálníků.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 17-09-2007 13:48
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Opravdu by bylo lepší trénink přesunout...... |
|
|
|
doktorkop |
Přidané 17-09-2007 15:47
|
Uživatel
Příspěvek: 732
|
Ehm
Já bych se také připojil ke změně termínu.Později mi snad už bude pačítač počítat a ne jen chrčet
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?
|
|
|