November 23 2024 12:04:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Skinheads
WT_Horrido
3IAP_Kane napsal:
mě to nedá...a co je to prosím ta "Vlast" Šklebící se

je to to co bylo, co je, a nebo bude????

Patria est, ubicumque est bene.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_TeeDee
Malý test vlastenectví:
Pokud se vás někdo na západě zeptá, kde že to leží ta Czech republic, ze které pocházíte, tak:
a ) řeknete nějaká díra na východě
b ) trošku se vás to dotkne a vysvětlíte dotyčnému, že to je v srdci Evropy
c ) rozbijete mu držku.

pokud jste odpověděli: a ) tak jste buď Jamamoto, Cibule nebo někdo, kdo si myslí, že neexistuju Cool
za b ) tak asi ta malá země je trochu i ve vašem srdci :tup:
za c ) stejně vám ten člověk už před tím nebyl sympatickej, na co že se to ptal? :lol::awch::lol:

WT_Schmouddle
TeeDee: Wow pěkné....Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
GC3_Kane
WT_Horrido napsal:
3IAP_Kane napsal:
mě to nedá...a co je to prosím ta "Vlast" Šklebící se

je to to co bylo, co je, a nebo bude????

Patria est, ubicumque est bene.

Šklebící se Šklebící se Šklebící se já se ptal vážně, protože mám pocit že všichni vlastenci salutují na hřbitovech Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
WT_Pedropan
WT_TeeDee napsal:
Malý test vlastenectví:
Pokud se vás někdo na západě zeptá, kde že to leží ta Czech republic, ze které pocházíte, tak:
c ) rozbijete mu držku.

pokud jste odpověděli: a ) tak jste buď Jamamoto, Cibule nebo někdo, kdo si myslí, že neexistuju Cool
za c ) stejně vám ten člověk už před tím nebyl sympatickej, na co že se to ptal? :lol::awch::lol:

Bod a ) bych opravil na "Zaprděná kotlinka na východě" ....Šklebící se

http://www.wtigers.org/
WT_TeeDee
Možná je to jen tím, že pod vlastenectvím vidí každý něco jiného, někdo to bere:
* jen jako důvod k tomu obléct si na sebe reprezentační dres, do ruky vzít vlajku a jít se dívat někam na hokej nebo fotbal,
* jako dobrý důvod někoho zmlátit,
* jako hrdost, že právě tato země a žádná jiná je jeho vlastí, i když má své chyby,
* jako ostudu.

WT_Horrido
3IAP_Kane napsal:
Šklebící se Šklebící se Šklebící se já se ptal vážně ....

No a to ti jako Cicero nestaci? :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

GC3_Kane
WT_Horrido napsal:
3IAP_Kane napsal:
Šklebící se Šklebící se Šklebící se já se ptal vážně ....

No a to ti jako Cicero nestaci? :lol:

jsem se ale neptal Cicera Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
1stCL_Jamamoto
WT_TeeDee napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Názor na partyzány? No je asi zhruba stejný, jako na anglické piloty. Pokud tedy myslíš ty, kteří opravdu nasazovali své krky v boji proti nepříteli. Mají můj obdiv a úctu. Ti , co se vynořovali až po válce už takový obdiv a úctu nemají. Znal jsem jednoho ze Slovenska. Přistěhoval se k nám do vsi opuštěné po odsunu. Vybydlel dva statky, pak se usadil ve třetí chalupě, kde dožil. Pobíral ten partyzánskej důchod, nebo jak se ta renta jmenovala. A když jsme ho v hospodě pořádně vožrali, vykládal, jak to bylo bezva v Hlinkových gardách....

Když bude někdo v zahraničí hanit ČR, bude se můj postoj odvíjet od toho, zda-li se jeho výtky zakládají na pravdě, či nikoliv. Pokud bude tvrdit, že pražští taxikáři kradou a že tu bují korupce, dám mu bohužel za pravdu. Maximálně se mu budu snažit vysvětlit, že ne všichni taxikáři kradou a že ne všichni jsou zkorumpovatelní. Když bude tvrdit, že tu žereme chrousty, budu se být jako lev, abych mu vysvětlil, že to není pravda.

Asi podobný postoj zaujmu, bude- li někdo hanit naší letku.

Fajn a v tobě není ani kousíček hrdosti nad tím, že se našli i takový příslušníci stejného národa, kteří byli ochotní riskovat svůj život, i když mohli relativně v klídku sedět doma a čekat až válka skončí?

Myslím, že na pražské taxikáře nikdo hrdý být nemůže, tak nevím proč vytahuješ takové extrémní příklady. A pokud ti bude vadit, že někdo bude mluvit hanlivě všeobecně o Češích, tak opravdu v tobě není sebemenší kousek národní hrdosti? Mrknutí

1)Ne, není. Vážím si jich, mají můj respekt a obdiv. To je ale něco jiného. Hrdý bych byl třeba v případě, že bych byl jedním z nich.

2)Nemyslím, že pražští taxikáři jsou nějak extrémní příklad. Pokud přijede cizinec např. vlakem do Prahy, první co uvidí bude zaplivané Holešovické nádraží a první s kým se setká bude pražský taxikář...

3)Co je to hanlivě všeobecně? Pokud bude hanlivě všeobecně mluvit o Češích, budu si o něm myslet totéž, co mluví všeobecně hanlivě třeba o těch cikánech...

1stCL_Jamamoto
WT_Buback napsal:
Naprosto souhlasím s Cibulí a Jamamotem. Já být z prahy, tak na to taky nejsu hrdej Šklebící se Šklebící se Šklebící se Mrknutí

Vedle...to že v Praze momentálně bydlím a pracuji ještě neznamená, že jsem z Prahy...Šklebící se

1stCL_Jamamoto
WT_TeeDee napsal:
Malý test vlastenectví:
c ) rozbijete mu držku.

Málo možností....vysvětlím mu, kde to je, ale nijak se mne to nedotkne....taky přesně nevím, kde leží například Bocwana...ostatně, už jsem to párkrát vysvětloval....Mrknutí

311_Rampa
Bocwana?? to je země? To bude asi nekde v africe... bych řekl.... teda myslim... teda podle toho nazvu
Upravil/a 311_Rampa dne 17-08-2006 10:50

1stCL_Jamamoto
WT_TeeDee napsal:
Možná je to jen tím, že pod vlastenectvím vidí každý něco jiného, někdo to bere:
* jen jako důvod k tomu obléct si na sebe reprezentační dres, do ruky vzít vlajku a jít se dívat někam na hokej nebo fotbal,
* jako dobrý důvod někoho zmlátit,
* jako hrdost, že právě tato země a žádná jiná je jeho vlastí, i když má své chyby,
* jako ostudu.

Ani zde si nevyberu. Na fotbal nechodím, tím spíš v dresu a vlajce,lidi na potkání nemlátím, to že tato země je mojí vlastí beru pragmaticky jako fakt, nikoliv jako skutečnost, která by mi dávala nějaký důvod k hrdosti a ze stejných důvodů to necítím ani jako ostudu...

1stCL_Jamamoto
311_Rampa napsal:
Bocwana?? to je země? To bude asi nekde v africe... bych řekl.... teda myslim... teda podle toho nazvu

já sám nevím...ale pokud to čte nějaký bocwaňák, tak jsem ho v lepším případě podle TeeDeeho testu mírně nasral a mohu očekávat přednášku, v horším mi rozbije držku....Šklebící se

Glad69
Jami Ty nevis, kde je Botswana?Zavazny nedostatek:lol:

http://www.cockneyrejects.net
1stCL_Jamamoto
Glad69 napsal:
Jami Ty nevis, kde je Botswana?Zavazny nedostatek:lol:

vidíš...ani nevím, jak se to píše.....Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Glad69
Kua ale co me stve je to, ze spousta lidi nadava na to "z jake prdele jsou", ale kdyz se hraje fotbal, nebo hokej a nedejboze uspesne, tak pak ti sami lidi rvou Si Cech, Cech Cech, vsichni s vlajkama a dresama a jsou najednou "hrdi" Cesi..Zamračený

http://www.cockneyrejects.net
1stCL_Jamamoto
WT_Pedropan napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Tohle je možná trochu podpás a nefér. Jsem přesvědčený, že Cibule si toho, co dělali naši letci v Anglii váží. Stejně jako si toho vážím já. To ale neznamená, že kvůli tomu člověk nutně musí být nacionalista. Oni ti letci totiž nebojovali jen za nás, za Čechy. Bojovali třeba i za Angličany, Francouze, nebo třeba i za ty Cikány....dá se říci, že za celou svobodnou Evropu, svým způsobem dokonce i včetně Němců.

A hele, Cibule má tiskového mluvčího...Šklebící se

Ale k věci. Asi jsme Jamamoto četli každý jiné knihy a autentické vzpomínky. Takže se podělím o vyčtené z těch, které leží v mé knihovně.

Společným jmenovatelem většiny bojovníků proti Hitlerovi, o kterých jsem se dočetl, byla právě potřeba bojovat proti nepříteli, který okupoval naši zem. Ať už to byli piloti, nebo kdokoliv jiný. Oni tam šli, dle vlastních slov, proto, že přišli o VLAST. Protože tento pojem v Masarykovské republice pro ně něco znamenal. Stejně jako pojmy demokracie a svoboda. Služba v cizích armádách a tím pomoc jinému státu pro ně nebyl cíl, ale prostředek. Proto po příletu zpět na naše území dokázali pokleknout a líbat kus betonového letiště. Pro celou řadu lidí dnes nepochopitelné a patetické gesto k ušklíbnutí bez schopnosti pochopit okolnosti...
A je to jen důsledek čtyřiceti let vlády komunistů, kteří nechali zprofanovat pojmy, na kterých vyrostla Masarykova republika, z mého pohledu jedna z nejsvětlejších kapitol této země.
A jak se zdá, povedlo se jim to v některých případech dokonale...

Tady možná pleteš jablka s hruškami, resp. pojmy vlast (jiný výraz pro stát) a národ....

Ale jinak má pro mne tvůj příspěvek velikou cenu.... konečně mám od někoho písemně, že jsem obětí komunismu....Šklebící se

WT_Pedropan
311_Rampa napsal:

Jo. A nedávno tam vystupoval ten anglický zpěvák Paulmákarty...Šklebící seŠklebící se

http://www.wtigers.org/
j4ck41
Botswana je nekde na jihu Afriky a maj tam ty parky (?Krugeruv?) s tema zviratkama, no ni?

ovsem priklad s Botswanou si nemyslim je uplne stejny jak kdyz zhruba ctyricetilety obcan Velke Britanie nevi kde lezi Ceska Republika. nejen z toho duvodu, ze jsme na stejnem kontinente a vzdalenost mezi nama je (v dnesni dobe) az smesne mala ale hlavne proto, ze jsme nejakejch 40 let byli uhlavni nepratele. a to se mi uz jevi jako docela na povazenou.

chapal jsem, ze si muzou splest Cechy s Cecnou, nebo ze jsme cast Ruska. Podle vysilani radii ve Skotsku v 97 (kdy jsme sice vedeli, ze Rakousko plave a ze na nemecko-polskych hranicich je nejvetsi mobilizace Bundeswehru od dob valky ale o tom, ze je zaplavena skoro cela Morava jsme zjistili az od jinejch Cechu jaky vyrazili az po povodnich) i chapu ze k hodne lidem jeste nedorazila zprava o rozdeleni a ze jsme tedy stale Czechoslovakia. ale nechapu proc si nas pletli s bejvalou Jugoslavii? dale nechapu ze po otazce kde ze ty Cechy jsou a naslednem vysvetleni: Vis kde je Nemecko? jo. Vis kde je Polsko? jo. Vis kde je Rakousko? jo. No tak my jsme mezi nima cumi jako debil a rika: takze nemecko?.

no co, ale budme radi aspon za to, ze nas tipujou do Evropy

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,394 návštěv