November 27 2024 11:49:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
1stCL_Fucida
Osobně čekám v nejbližší době nějaké oficiální prohlášení o odložení minimálně o půl roku nebo rok. Protože za ten necelej půl rok, co je to v Alfě, jsme se moc daleko neposunuli. Z 30 na 40% Úsměv. Ona jsou to sice naprosto nevypovídající čísla, ale ten progres je prostě zjevně pomalý.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Čistě teoreticky: mohou mít hotovo daleko více, než deklarují. Říkám čistě teoreticky. Osobně si též myslím, že to na jaře oficálně nevyjde jako mhotová hra. Ale rád si počkám, nevypadá to věru zle.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
1stCL_Fucida napsal:

Osobně čekám v nejbližší době nějaké oficiální prohlášení o odložení minimálně o půl roku nebo rok. Protože za ten necelej půl rok, co je to v Alfě, jsme se moc daleko neposunuli. Z 30 na 40% Úsměv. Ona jsou to sice naprosto nevypovídající čísla, ale ten progres je prostě zjevně pomalý.
Problém je, že ty čísla 30 až 40% se vztahují k tý verzi, která je určená pro plebs. Před časem přiznali, že (celkem logicky) mají 3 verze. Aktuální stav vývoje, verzi pro testery a verzi pro nás, blbouny co zaplatili. Takže nejen že máme čísla, který sami o sobě neříkají nic, ale navrch se ani netýkají toho, co chtěj vydat. Nicméně skepsi stran rychlosti progrese s tebou sdílím. Ale není to skepse z projektu, je to standardní skepse z toho, že v IT je možný přesně naplánovat projekt. Zatím jsem takovýho plánovače neviděl.

WT_Horrido
WT_Flan napsal:

Hoper napsal:

Flane, jak to lítalo tobě ? Aspoň nějakou pozitivní zprávu by to sem chtělo.

Mel jsem vynikajici obed a venku prsi, takze asi nebude sucho.

(Jinak mne to tenhle vikend bohužel nelitalo nijak, naposledy jsem se proletel minuly tyden, tudiz k MP ti nepovim nic. Zprav je zde ale dosti od jinych...pry to cuka jak svine. Doufam, ze to nekdo vyvojarum rekl !!! Vypada to, ze to nezvladaji a bude to uplne blbe, dalsi sim v hajzlu, ze... )

Btw., proc cekas na pozitivni zpravy specialne od mne ? Neni to nejak nesmyslne skodolibe, ze ne ?

Kdybys pořád nehrál Rome a raději létal! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Flane, škodolibé to není. Jen jsem chtěl vědět, jak moc testuješ.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
Dávám tomu rok, maximálně dva Šklebící se

WT_Flan
Hoper napsal:

Flane, škodolibé to není. Jen jsem chtěl vědět, jak moc testuješ.

No, proto. Uz jsem sel malem hledat otravene zrni !
Inu, nijak moc. ...Tady tuhle packa, ...dooobryy, ... tamhle cudlik...ujde...hele tady sviti, no parada....a tak.
Konecne ja taky nevim kolik potrebovat vterin, minut a hodin na otoceni era dokola jenom směrovkou, apod. Nicmene je pravda, ze posledni session jsem nedal, na MP nebyl a evidentne o nic neprisel.
A konecne je fakt, ze kdyz uz jsem o vikendu vecer nakonec usedl k LCD zarici, musel jsem resit mnohem dulezitejsi a skutecne obrovske problemy na statni a mezinarodni urovni se stredobodem v Rime !!! :-)

Hoper
a vyřešil ? nebo to bylo řešení záležitostí ala "Borgia" ? ... (ideálně Manarovské ;)

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
No to si nejsem jist. Úsměv

http://cloud-4.st...4E4682600/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
takový jatka...
a jsou všickni mrtví nebo tam křičí i nějací ranění a umírající ?

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
Problém zda se byti nekonecnym :-)
Sam sobe uz jsem se divil, ze jsem doposud kloudne zadna jatka nestudoval dostatecne dlouho zblízka. Obavam se, ze v tomto staroveku se vsichni zcela zmrtvuji. Ale nektere animace v boji jsou chutove. Nekdy se i stane, ze typek si v podstate prehodi protivníka stitem az nekam za sebe kdyz si tento patricne "nabehne"
V Shogunovi to bylo : tam mezi mrtvymi nekteri lezli po ctyrech, jini poruznu se klatili na zemi ci nekam lezli...ale nakonec se taky zmrtvili :-)
A v tomhle jak jeden muze letat ? ! :-)

WT_Horrido
Voni maji blbe kecy kdyz pochoduji a to stačí. Úsměv

Navíc moji vojáci jsou nějací divní protože zásadně nepoužívaji latinu. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
a už zase radši zpátky do mrazu Stalingradu :)

ovarek.cz/hamster.gif

Rumcajs
Tak nám dají týden.

The 18th session of early access will not be limited with 72 hours period, single player and multiplayer modes will both remain available 24/7 during the up-coming week.

http://forum.il2s...n-builder/

310_cibule
... a nově Quick Mission Builder
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif

...a začínam sa tešiť na Bf-109G2 a Pe-2...

www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gifwww.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif
Upravil/a Baron dne 28-03-2014 13:57
Hals - und Beinbruch!

Bierglass
Mně to píše Failed to Update.Přeinstalování a výsledek stejný.Funguje to někomu než začnu hledat chybu u sebe?Šklebící se

TozziFan
Stejný.

Rumcajs
Bierglass napsal:

Mně to píše Failed to Update.Přeinstalování a výsledek stejný.Funguje to někomu než začnu hledat chybu u sebe?Šklebící se
Vyděržaj pioněr, vyděržaj.

Prostě tomu dej ještě nějaký čas.

TozziFan
Tak beru zpět, sosááááám.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,052,158 návštěv