January 11 2025 10:15:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Novotny
Petrasi zkus Recovery. A pokud to nepomůže tak asi jen přeinstal. Smutný

1stCL_PETRAS
Recovery O.K. ... dík Novotňáku Mrknutí

Paulus
j4ck41 napsal:
von Pavel napsal:
Teď jsem si znovu pustil karieru přes online zapnutí (né kampaň) , spad nebo albík tam není. Jsou tam Nieuprot 11.C a Fokker E III.

nahore je lista s datumem ... tak si najed na rok 1917 a nekdy od pulky roku jsou dostupny jednotky s Albikem, Spady jsou ke konci roku

Asi jsem slepej, projel jsem rok 1917 od června do konce roku téměř po dni a Spada či Albatrose jsem nenašel. Je tam ještě Nieuport 17, ale ten je taky placenej.Naštvaný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_123
musíš nastavit měsíc
pak klepneš na den
naskočí ti taková tancující slečna
(změní se fronta letiště, jednotky, letadla)

podle tvého popisu to vypadá že hejbeš jen s měsícema - ty dny jsou důležitý Mrknutí

znovu a jednodušeji
třeba
rok: 1918
měsíc: leden
den: úterý 7
Upravil/a 313_123 dne 20-06-2011 09:19

Tajpan
Začiatky kampane pre základné lietadlá ROF, približne cca
1,DVa. 10.6.1917 Jasta6
2.SpadXIII 11.12.1917 Esc.3
3.Ne28 10.3.1918 95th
4.DVII 15.5.1918 Jasta11

Rony
Jsem mírně zmatenej. Ale mám pocit, že v novém patchi zmizel jeden albatros? Německá letadla sem zatím moc nelítal, tak si tím nejsem jistej, ale měl jsem za to, že albatrosy D. II byly dva.

j4ck41
tak Albatros D.II je jeden ... akorat se na nem pouzivaji dva typy chladicu, kdy prvni kusy maji typ Windhoff a po zakazu jeho pouzivani na podzim 1916 jsou nove vyrabene stroje vybavovany chladici Teves und Braun

ovsem stroje s obema chladici jsou nadale k dispozici

Rony
takže když koupím D.II dostanu oba dva?

j4ck41
ano

1stCL_Fucida
Zákaz používání? Úsměv Co se tam dělo? To ty chladiče bouchaly? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

j4ck41
prej to bylo kvuli tomu, ze jak byl na boku stroje, tak byl niz nez hridelova skrin a pri zasahu do chladice pak vytekla veskera chladici smes

WT_Horrido
Každopádně teď při zásahu chladiče dostal pilot vařicí vodou do ksichtu, což až tolik nevadilo Šklebící se

Nemalou roli hrála i účinnost a odpor...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Paulus
313_123 napsal:
musíš nastavit měsíc
pak klepneš na den
naskočí ti taková tancující slečna
(změní se fronta letiště, jednotky, letadla)

podle tvého popisu to vypadá že hejbeš jen s měsícema - ty dny jsou důležitý Mrknutí

znovu a jednodušeji
třeba
rok: 1918
měsíc: leden
den: úterý 7

UŽ JSEM TO POCHOPILMrknutí
Na to bych sám nepřišelŠklebící se
DÍKY
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

BP_Tyrl
Poslední dobou mi ROF nějak blbne. Vždycky při připojování mi to vyhodí hlášku, že mutterserver lost cocnection. A pak se normálně připojím. Jen mi to nechce zobrazovat metály z nové Kampaně. Zamračený

S
WT_Horrido napsal:
Každopádně teď při zásahu chladiče dostal pilot vařicí vodou do ksichtu, což až tolik nevadilo Šklebící se

mno... tohle jsme dosti podrobně řešili kvůli padákum. Ač s podivem, létadlo za ww1 bylo daleko cennější než pilot. Proto piloti (kromě celebrit) neměli padáky (padáky se používaly naprosto běžně, např posádky vzducholodí) - byla obava, aby neskákali i když je šance zachránit éro... tento poměr se za ww2 otočil - pilot byl cenější eroplánu... žádný humanitární posun, prostě prachy Šklebící se

WT_Horrido
No padáky se používaly hlavně tam kde se vešly a kde nějaké kilo navíc nečinilo zase takový problém. To ve stíhačkách problém činilo až do závěru války. Diskuse o tom zda to způsobí "zbabělé chování" byla technická, o cennosti vycvičeného a zkušeného pilota nebylo pochyb.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

S
tak ale třeba Richthofen s padákem lítal, ne?

Baron
Manfred von Richthofen - nie. Lothar for Richthofen - nikto nevie, vylúčené to nie je, je docela možné že vo Fokkerovi D.VII padák mal.
Upravil/a Baron dne 21-06-2011 14:34
Hals - und Beinbruch!

Opitze
jaká zbabělost... zkus si vyskočit z ULL s padákem z 300 metrů... Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
Richthofen to nestihl. Heinecke Fallschirm se začal dodávat sice nejdříve k JG, koncem března, začátkem dubna, ale znamenalo to i úpravy letounů - padák se vytahoval táhlem spojeným s letounem. Navíc sami piloti padákům nedůvěřovali. Ono skákat z koše balonu nebo z "Cepelína" je něco jiného než z letadla řítícího se k zemi... První maník co se zachránil výskokem ovšem napsal výrobci děkovný a pochvalný dopis a udělal padáku reklamu. Nakonec skákal i Udet či Jacobs.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,176,210 návštěv