November 27 2024 11:45:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Bierglass
No tak z toho nejsem nijak obzvlášť nadšen,dva servery jsou opravdu trochu málo.Se seriozním poletem to nemá nic společného 64 lidí na malé mapě,něco jako Fast Food v RoFku.Vyděšený Ty mraky mohli také dát o něco výše vzhledem k "velikosti mapy" Jinak nic nového tak,že se zase v klidu mohu vrátit k Rofku.Smutný

CSL1_Talbot
Kua v MP 25 FPS,co to jeeee?
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

1stCL_Fucida
Hmm, tak mi to po updatu nejde spustit. Takže další reinstall a stahování dalších stovek MB. Dopí**
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Tak první větší zklamání. MP je děsně škubavý. Jednak jim to laguje síťově, ale to se asi dá čekat, jestli maj servery někde v rusku. Horší ale je, že to zadrhává i samo o sobě lokálně. Dobrá, je to alfa. Bude to ještě předmětem úprav. Možná že za to může i to počasí a spousta mraků.
No a ukazuje se pro mě větší problém. Je opravdu blbě poznat typ letadla, který je předemnou. Typ letadla prostě poznám až velmi blízko. Proti CloDu od TF 4.0 a vejš je to slabý. Je mi líto to říct, ale viditelnost ve smyslu schopnosti něco vidět a identifikovat to, je prostě slabá. Zatímco se škubáním asi něco udělají, s tímhle si myslím, že nebudou dělat nic. Možná je problém i malá variabilita skinů a obecně zimní mapa, kde převládá bílá a černá. Ale jak to je, to není nic moc.

Bierglass
Že by odveta za sankce USA a EU ?Šklebící se No skoro mi to tak připadá.Vždyť z RoFka mají MP zkušenosti,ví kolik objektů se na mapu dá nacpat tak co proboha pořád vymýšlejí.Vyděšený

falkon
Rumcajs napsal:

Přesně tak, spring je pružina a pružina není Q1. Pružina právě začíná, takže podle původního plánu by se to ještě dalo i stihnout.

Ja teda mam kalendarnu pruzinu uz 21 dni, ale budiz... Mrknutí

WT_Horrido
Pružinový den byl včera v 17:56, a pružina skončí 21. června ve 12:51. Jen tak pro pořádek. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

falkon
Meteorologicky/astronomicky mozna. Kalendarne zacina 1.3. 00:00. To sa uci uz v zakladnej skole. Len tak pre poriadok.

WT_Horrido
To musela být zvláštní škola teda...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

TozziFan
Viděl jsem, stáhnul jsem, přihlásil jsem se a dvakrát chcípnul pro neskutečný škubcutrhy. Nevím nevím, ale jsem poněkud rozladěn.
Jednu pozitívu to má. Early Access bych označil CloD když ho vypustili oficiálně do světa a jak to dnes běhá Mrknutí .

Robo
WT_Horrido napsal:

To musela být zvláštní škola teda...

Neviem aka to bola skola, ale falkon ma pravdu... Nie ze by to bolo dolezite, ze?

MP hadam trosku vyladia.

Rumcajs
Tak snížili počet hráčů na server na 25. Pak je to docela použitelný. Přirovnal bych to k CloDu před TF patchema. I při 25 hráčích se to zadrhává. A není to nedostatečností mýho pekáčku. I7, 32GB RAM, GTX 780 nepatří mezi průměrné sestavy. Dobrá, výkon ještě poladí. Z mýho úhlu pohledu je vážnější tradiční přitroublost DM. Kdo lítá ROF, ví své. Zde je to ale multiplikováno celkovou nezralostí. DM je pro mě katastrofa č. 1. Téměř jakýkoli zásah je fatální. Snad 80% zásahů znamená poškození motoru. Zbylých 20% je pak ustřelení křídla. Je úplně jedno, čím protivníka trefím. Hodím po něm šutr? Olejový filtr je proražen a za minutu končí. Plivne za sebe v rámci sebeobrany? Čmoudík z mýho motoru a za minutu končím já.

Dobře, je to alfa. Ale tohle měli nechat ještě odležet. Dojem z toho je tragickej. Doufám, že finální produkt se tomuhle nebude podobat.

Zas ale CloD vypadá opravdu slibně. Budoucnost je v každém případě růžová.

CSW_Cassius Chaerea
Prasomlejn na lama nastavení mě po dvou startech odradil od mulťáku. Na druhou stranu, jsem si ověřil že šturm typ 1 je stále velice dobře použitelný pro své hlavní bojové zaměření, sundavání fašistických meseršmitů.

Achileus
no po prihlaseni tezke diaky takze zavreni a cekani na dalsi pokus

jg26.achileus.cz
Hoper
Flane, jak to lítalo tobě ? Aspoň nějakou pozitivní zprávu by to sem chtělo.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Plynulé to příliš není. Alfa, no.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
No, jestliže nám ve čtvrtek vyspringovala astronomická springina (a ta čtvrtoroční je již v plném springu), tak by to alfa být neměla, ne ? Spíše beta kousek před RC ? Ale nejsem znalý v procesech programování, takže třebas na fázi bety bude stačit měsíc a na poslední ladění (RC) "14dní".
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Bierglass
1stCL_Fucida napsal:

Plynulé to příliš není. Alfa, no.

Fuči, nechci moralizovat ale tvoje shovívavost a opatrnictví není na místě.Šklebící se Myslím,že na tomto vlákně není nikdo kdo by MP nezkusil tak proč si neříct pravdu?CoolMrknutí

310_cibule
Já ho nezkusil. Ale na to, abych mohl říci, že první ukázka multiplayeru v alfa verzi bude mít k dokonalosti asi hodně daleko, to nakonec ani zkoušet nepotřebuji.

P.S. Když pomineme marketingové důvody, pouštějí se alfa verze na veřejnost ze dvou důvodů. Aby si ti přemýšlivější měli na co stěžovat popř. si mohli zanadávat. A ti jednodušší si otestovali nehotovou verzi s vědomím, že jde o nehotovou verzi, resp. mohli vývojáři zaslat nějaké postřehy, které jim samotným třeba unikly (postřeh, že se to "cuká", patří k těm nejpřekvapivějším a vývojáři nejoceňovanějším).
Upravil/a 310_cibule dne 23-03-2014 13:58
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Flan
Hoper napsal:

Flane, jak to lítalo tobě ? Aspoň nějakou pozitivní zprávu by to sem chtělo.

Mel jsem vynikajici obed a venku prsi, takze asi nebude sucho.

(Jinak mne to tenhle vikend bohužel nelitalo nijak, naposledy jsem se proletel minuly tyden, tudiz k MP ti nepovim nic. Zprav je zde ale dosti od jinych...pry to cuka jak svine. Doufam, ze to nekdo vyvojarum rekl !!! Vypada to, ze to nezvladaji a bude to uplne blbe, dalsi sim v hajzlu, ze... )

Btw., proc cekas na pozitivni zpravy specialne od mne ? Neni to nejak nesmyslne skodolibe, ze ne ?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,052,151 návštěv