January 11 2025 09:54:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
AB1Richard

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
BP_Tyrl
313_123 napsal:
jo nechystáš se přeloit rof kampan taky do češtiny prosíííííííím

Přeložili jsem zatím všechno, co se dalo bez pomoci výrobce hry.
Ten zbytek je poschovávaný zapakovaných souborech.
Uvidíme.

WT_Horrido
Jason na češtinu nereaguje...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
1stCL_Fucida napsal:
A to já bych asi ze všeho nejvíc chtěl Spad VII a Sopwith Snipe Úsměv A pak samozřejmě toho nasranýho rakouskýho Albatrosa Úsměv

Jen si dovolím upozornit, že ani Spad ani Snipe nejsou velkoněmecká létadla! Úsměv
A nasratý rakouský Albatros vyžaduje kus země taliánské a vysoké hory, až Alpy. Siemens nevyžaduje nic z toho a proto skandujme! Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 17-06-2011 15:22
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Čtvrtá mise:
Dírou v mracích merčíme pár Albatrosů. Po opuštění mraků zjišťuji, že zmizeli Albatrosi, spolubojovníci, levé křidélko, kus levého křídla a směrovka. Umně řízenou klesající spirálou se výjimečně nedostávám do nemocnice, ale do zajateckého lágru. Jaké překvapení, že mě po dvou dnech nehodlají vykopat na frontu. Začínám kopat tunel.

Nová kampaň, tentokrát v N.11. O N.17 se tu někdo vyjadřoval jako o načítovaném stroji.
Startujeme ve třech ve vzduchu se k nám přidfává ještě jedna N11.
Mise začíná zcela netradičně naháněním DFWCčka až na jeho letiště. V okamžiku, kdy to má spočítané stačí veliteli a zástupci kupírovat baldachýny. Mě začervení kabinu a následně využije klingonské maskování. Se zbývajícím kolegou letíme k nepřátelskému balonu. Kde, světe div se, potkáváme DFWcčko, které lze doletět. Kolegu naposled vidím jak se zbytky vrtule plachtí do neznáma. Mě dochází munice a odlétám domů. Fasuji dva dny v nemocnici a metál.

Jo a příští letadlo by měl být Brandenburák. I když ani předchozí nabídka nevypadá špatně.

310_Pip
jj Fuci, ten Spad VII opravdu chybi asi nejvic, kde se stala chyba? a ani po nem nikdo moc nevola...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:
Jen si dovolím upozornit, že ani Spad ani Snipe nejsou velkoněmecká létadla! Úsměv
A nasratý rakouský Albatros vyžaduje kus země taliánské a vysoké hory, až Alpy. Siemens nevyžaduje nic z toho a proto skandujme! Úsměv

Horri: Spada a Snipa si představuji především jako výrazné zpestření mé jednotvárné stravy Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
310_Pip napsal:
jj Fuci, ten Spad VII opravdu chybi asi nejvic, kde se stala chyba? a ani po nem nikdo moc nevola...

Neni pravda. Hooooodně dávno už komunita prodělala několik hlasování a Spad VII.C1 byl nejžádanější spojenecký letoun.Mrknutí Dokonce i v ohlášeném rozvrhu prací je na předních místech společně s Bristol F.2b Fighter, Royal Aircraft Factory R.E.8 a Halberstadt CL.II.Úsměv

Jason_Williams na fóru RoF píše:
We've already stated we are making the Brisfit and the Spad VII followed by the RE.8 and the Halb CL.II and the possibly the Snipe.

Jason

j4ck41
313_123 napsal:
j4ck41 napsal:
hele Numero, hardcore, nehardcore ... kouknul jsem na personalni a jsem o 3 mista lepcejsi nez ty tak se snaz a nevymluvej se na vanu Šklebící se

hele nevytahuj se jo Šklebící se
určitě máš vodlítáno víc hodin než já - ala fuč.: neni čas Naštvaný
a pochybuju že začínáš s ainedekrem Vyděšený
i když v Nieuportu 17 za frantíky je v 1916 taky pohoda uvidíme s 11
zatim se teda snažím s vanou přežít víc jak tejden

tak ano mas pravdu ... tuto kampan jsem uz zacal na Albikach v prosinci 1916 ... ale jinak zacinam s Eindeckerem dost casto ... hlavne my mame tu vyhodu/nevyhodu ze Eindeckery jsou relativne brzo nahrazeny Albikama ... u Jasty 2 jsme byli prezbrojeni uz cca 15. zari takze ono tech misi s nim se zase az tak moc nenalita a zacinat kazdou kampan 01.09.1916 se me nejak nechce

ale kdyz uz se tady popisuji mise tak si taky prihodim dve story:

1 - uplne prvni kampan u Jasty 2 neco okolo 10. dne ... prvni scramble start: velitel urcil dva Albiky, ja jako velitel ... odstartovali jsme smer fronta, po dosazeni tocim na sever k Arrasu ... po priletu na uroven Arrasu vidim strelbu u nasi strane fronty u zeme ... opravuji smer a ritime se k oblasti boje ... u zeme vidim mensi mumraj tak davam povel k utoku a hura do boje ... Aickovyho Albika uz zachranit nestiham, ale pomstim ho a horici Ni 17 vrazi do zeme ... pak se koukam po mym cislu a vubec nikde ho nevidim, koukam, koukam, pak se koukam poradne a najednou okolo me pada ve spirale neco horiciho ... aha tak uz jsem ho nasel, koukam teda nahoru a pada ne me takovejch 5 Ni 17 ... zacina docela dobrej kolotoc jakej ukoncuju ve stylu sovetskych letcu - tedy taranem do jednoho z nich ... zatimco trosky Ni 17 jdou k zemi, kvalitni nemecky vyrobek prichazi pouze o vrtuli a doklouzavam do naseho zazemi

2 - predposledni kariera u Jasty 6 ... hnedka prvni misi nas posilaj na patrolu docela hodne na jih za Verdun - tam jak je ta hromada letist ... zase startujeme jenom dva ... o velitele prichazim u Verdunu v boji s D.H. 2 kdy to opetovne narve do zeme, poslusen rozkazu pokracuju smer jih a kdyz priletam k tem letistim koukam ze se dole pode mnou neco blejsklo ... tak zoomuju a vidim, ze z jednoho letiste uz odstartoval pohotovostni dvojka a na druhym se prave rozjizdi dalsi dva ... na nic necekam a valim smer dom, ale na urovni Verdenu uz jsou vsechny 4 Ni 17 za my vejsce a zacinaj me dohanet ... zacinam s nima tedy bojovat, jedny prostreluju nadrz, druhou posilam k zemi a hledam ty zbejvacici dve ale nenachazim ... proste nekam odleteli

musim rict ze tohle se me na ty kampani strasne libi ... takova variabilita ... v tom prvnim pripade jsem az do toho scramblu nepotkal vic nez 3 nepratele najednou ktery nepredstavujou zadnej problem a pak jich tam je najednou dvojnasobek a s prehledem nas zadupou do zeme ... v tom druhym pripade to chovani AI ktery nebuldoci jako ve Sturmu aby vsichni litali ve vlacku za jednim nepritelem, ale klidne si odleti k nejakymu jinymu cili - skoro jakoby si rekli, 2 Ni 17 na jednoho Eindeckera stacej my si poletime zabit tamhleto DFWcko

WT_Horrido
Už je tam http://riseofflig...tol_F2B_F2

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/bristol/8.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 17-06-2011 23:24
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

FK_Rudiger
No vypadá pěkně a je i pěkně rychlej s tim Falconem III téměř ndostižnej to bude švanda až se z lovce stane kořist Šklebící se

jako by nestačil ten zapráskanej Breguet Cool
Upravil/a FK_Rudiger dne 18-06-2011 09:04

LEON
Nebylo by lepší založit pro reporty z kampaně samostatné vlákno? Už takhle má tohle vlákno o ROF 137 stránek Šklebící se

https://www.rcfree.eu
313_123
a brání ti někdo Šklebící se

LEON
Pro mě je veškerý singleplayer ve hrách pouze taková onanie, ještě dlouho nejspíš nebudou AI disponovat takovou umělou inteligencí, aby pro mě byl souboj s počítačem zajímavějším, než s živým soupeřem. Možná tak před 10ti 15ti lety, kdy u nás byla o net nouze a Telecomu jsem platil měsíčně 2-3k za zdechlej Dial UP, kterej mi ve hře nestíhal už při 5-ti lidech on-line. Ale dnes, když je rychlý net snad v každý vesnici, nevidím důvod, proč nelítat PvP, takže ode mě se reportů ze singleplayeru těžko dočkáš Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Paulus
Tak jsem si chtěl vyzkoušet on-line ROF a karieru, ale mám smůlu. Chce to po mně placená letadla a ty nemám a nejen z finančních důvodů…
Kvalita hry je už velmi vysoká, jen výše uvedené mně vadí
Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Hanss
proč to nevyzkoušíš se spadem nebo albíkem, který jsou zadarmo? lítám kariéru s oběma a nedal jsem ani korunu (zatím Mrknutí)

Paulus
Teď jsem si znovu pustil karieru přes online zapnutí (né kampaň) , spad nebo albík tam není. Jsou tam Nieuprot 11.C a Fokker E III.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

j4ck41
von Pavel napsal:
Teď jsem si znovu pustil karieru přes online zapnutí (né kampaň) , spad nebo albík tam není. Jsou tam Nieuprot 11.C a Fokker E III.

nahore je lista s datumem ... tak si najed na rok 1917 a nekdy od pulky roku jsou dostupny jednotky s Albikem, Spady jsou ke konci roku

Tajpan
Help:
Ako sa lokalizujú nepriatelské pozemné jednotky , aby bola misia úspešná?

Našiel som jednotky, v lavom hornom konci sa objavila ikonka , klikol som na nu, začal odfajkávat a schytal od flaku. a musel si zachranovať svoju existenciu. Mrknutí
vopred díky.

PS: manuál k RoF nemôžem nájst. Smutný

MK_KaiN
To je hrozný tohle to. Ostuda. Seš línej hledat, nebo co? Úsměv

http://www.777stu...nglish.pdf

1stCL_PETRAS
Čau pajloti..tak jsem po delší době spustil ROFa a nejde mi "stiskat" tlačítka v menu ! Nemůžu ani zvolit Online / Offline .Prostě se ten nápis jen podbarví,ale tlačítko se jakoby nestiskne, nebo neaktivuje. Nestalo se vám to někomu ? Poraďte. Myš jsem vyměnil, a v ničem jiném problém nemám. Jo, taky jsem to normálně ze serveru aktualioval. Ale pak jsem se už později do hry nedostal. Nefungují žádná tlačítka.. Případnému rádci děkuji předem.. ( hru mám koupenou ofiko, předtím létání bez problémů ).. Smutný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,176,164 návštěv