No ale major potopil půlku flotily, více jak dvounásobné eso a má to stále lesklé jak z továrny. Ještě trochu olétat, lehce oprejskat, lehce zašpinit, jinak povedené
Možná ještě chybí kouř u výfuků?
A to bude létat nad Kanálem, v Sýrii, nebo kolem Baku? ; )
Ne, jen blbnu, je to moc hezký. Ale tu letadlovku by to chtělo moc. Mohli bychom zase dát Megažbluňk.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Posledně to, myslím, dělal Edison. Nebo ne? Ale to je jedno, jsem ochoten se utopit na specce kteréhokoliv. Popřípadě někoho úplně jiného.
Teď mne napadá, že vlastně v DCS přistávám ještě mnohem hůř než v BoX. O to to bude zábavnější : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Cože, ty jsi o mém fotrovi říkal, že neumí bruslit?!?!?!
Já skinování neovládám vůbec, tak žel neporadím. P.S: Ta zelená byla opravdu až takhle signálně zelená? Na té první fotce mi to až tak nepřilo, ale na této druhé je to subjektivně hodně podobné zelenému popisovači na zvýrazňování textu.
jj, já měl na mysli tu zářivou zelenou, že byla irl taky dost výrazná asi, viz odstín na kuželu .. i když z těch čb odstínů člověk nikdy přesně neví. Ten odstín zelené byl stejný ne?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.