September 22 2025 02:24:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
313_123
j4ck41 napsal:
hele Numero, hardcore, nehardcore ... kouknul jsem na personalni a jsem o 3 mista lepcejsi nez ty tak se snaz a nevymluvej se na vanu Šklebící se

hele nevytahuj se jo Šklebící se
určitě máš vodlítáno víc hodin než já - ala fuč.: neni čas Naštvaný
a pochybuju že začínáš s ainedekrem Vyděšený
i když v Nieuportu 17 za frantíky je v 1916 taky pohoda uvidíme s 11
zatim se teda snažím s vanou přežít víc jak tejden

jo všimnul jsem si že po free rofu nějak přibejvá lidí
opičáku jak jsme na tom - Clod vs RoF ? Vyděšený

ha volali mě z banky že mě stopli transakci do ruska - sprdnul jsem je
dnes povolej - zas si dokupuju letadla chyběj mě dvě a bude fr/ang complet)
nu pak začnem šetřit na němce
ps: zase se je na co těšit - Bristol fighter airplane preorder=in progress.
Upravil/a 313_123 dne 17-06-2011 06:32

Opitze
Numero: Add CLOD - Dneska je pátek beta patchů svátek... Mrknutí

A jináč já si dneska odpoledne dám jen rychlý scramble a pak jedu na víkend na českou ves... Úsměv Takže až v neděli budu pokračovat v kampani...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
Jinak jak to skutečně vypadá, můžeš vidět i tady... Více se tu kecá o ROFu, hlavně o samotném hraní. O CODu se nekecá téměř vůbec, dokonce vypadl z přehledu na první stránce...

Vyděšený

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Hiltos
To bude tim, opicaku, ze jim jista individua stale prokladaji vecnou diskuzi vykriky typu "mate to rozbity" a "rof je mnohem lepsi" Šklebící se

313_123
Hiltos napsal:
To bude tim, opicaku, ze jim jista individua stale prokladaji vecnou diskuzi vykriky typu "mate to rozbity" a "rof je mnohem lepsi" Šklebící se

ne rof je
je nejlpči Vyděšený

JG1Walarik_J6
hybca napsal:
Merten napsal:
tak jsem to stáhl znova a pořád to nejde, hlásí to toto: http://imageshack...razek.png/ hodil jsem to do ROF/data/LuaScripts takže tam mám teď 3 složky: ai, snapviews, worldobjects... kdykoliv se ale ve hře objeví DFW5, tak to padne a vyskočí okno s výše zmíněnou hláškou
A v té složceworldobjects máš texták dfwc5_t ? Plus ještě spouštět s povolenými mody.

Mám všechno, jak texťák, tak povolené mody a nic

Ahoj, skus pozriet na toto vlakno.
http://riseofflig...&start=190

Myslim ze treba odmazat komplet obsah adresara worldobjects. Potom by to malo slapat.

Opitze
Hiltos, já do mrtvol nekopu Mrknutí - pravda kopal jsem, když to umíralo, ale teď už ne Mrknutí já mám ROF a nějaký CLOD mě už nezajímá...Mrknutí

BP_Tyrl
Jojo, píšou, že worldobjects vymazat.
Jinak mi zatím kariéra funguje standartně.
Druhý start. První co potkáme je DFWC. Chvíli nás tahá po mapě semo tamo. Při pokusu o vyhnutí se větší smečce DH2 se mi daří dostat se na vzdálenost, kdy se vyplatí střílet. Střílím. A za chvilku již plachtím spět k našim im liniím. Oblíbené dva dny ve špitále, ale bez metálu.
Třetí mise. Tentokrát potkáváme jakousi melu hluboko v našem zázemí, hluboko v mracích, hluboko v dešti. Přes posmrkaný brejle není nic vidět. A skoro všechno se rozchází do kluboven, buď na svařák, nebo na grog. Jen já, ještě jeden N11 a jakýsi Albík II se pomotáváme v mracích.
Málem jsem zapoměl. Také náš flak projevuje jakousi aktivitu, takže poměrně svižně mi zhasíná motor a zapráskává obrazovku. Naštěstí k letišti je to co by kamenem dohodil a v nemocnici mě vítají jako starého známého. Bohužel za dva dny opět putuji na frontu.
Takže to máme již 9 dní frontového nasazení. Vlastně deset v neděli bylo Krakenovské počasí a nepustili nás do vzduchu. Mrknutí

Opitze
Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande!

1stCL_Novotny
Tak jsem konečně ve Středu večer dotáhl domu a začal stahovat 1.019. Super. Včera jsem doladil novou GTX 560 Ti a konečně si začal užívat!!CoolCoolCool Je to žůžo. nemám co dodat.Mrknutí

První let na frontě jsem poučil spojence o tom že to nebude švanda a snížil jim stav letového parku o jednu Ni 17.C1 a dvě D.H.2 . Druhý den jsem stál na trávě letiště a najednou poplach. Nahazujem motory a alou za vtíravým průzkumníkem v D.H.2. Doháníme jej kousek od jeho letiště, kde po jeho sestřelení mím velitelem inkasuji pozdrav od pozemních jednotek letiště a zraněn mizím dom. Ručička palivoměru rychle obýhá kruh až končí na nule a nastavá ticho. Dokáži doplachtit nad fronu a přistávám u našich zákopů.
Tyrl mi může jen tiše závidět bo k odznaku za zranění jsem dostal plných 6 dní plácání sestřiček po zadku!!!!Šklebící seŠklebící seŠklebící se A že to jsou fakt kousky.VyděšenýMrknutí
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/menu1.jpg[/img] is not a valid Image.
-----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/rozpis1.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Novotny
Hele docela zajímavá informace od Jasona.
http://riseofflig...49&t=21049

BP_Tyrl
Opitz napsal:
Jinak jak to skutečně vypadá, můžeš vidět i tady... Více se tu kecá o ROFu, hlavně o samotném hraní. O CODu se nekecá téměř vůbec, dokonce vypadl z přehledu na první stránce...

Vyděšený

Vzhledem k tomu, že i Velký Fuči opustil svého ošolíchávaného, oplácávaného a nejspíše občas i ženu nahrazujícího, Fw-190 a přesedlal na DRI, mnohé naznačuje. Šklebící se

313_123
o jeho sexualních preferencích (přesedlal na starší tip)
nebo o kvalitách zminovaných simulátorů

jo nechystáš se přeloit rof kampan taky do češtiny prosíííííííím

ps: rof bude uplně geniální až tam bude vzducholod Mrknutí
Upravil/a 313_123 dne 17-06-2011 13:02

1stCL_Fucida
Pozor, já v RoF odletěl dvě mise, zatímco ve Šturmovi asi 10 Úsměv Já jen aby nedošlo k omylu, že jsem Fw 190 nějak zanedbal Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 17-06-2011 13:32
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
Paráda tento Rofík. Vyděšený
hlavne táto kampan. Vyděšený

1.kampan , Jasta6. leto 1917.
prvý den , a hned ide do tuhého. doprovod prieskumákov sa snažia narušit elitná letka spojencov. Štastie bolo pri nás, zo šiestich Triplane nezostal ani jeden. Nárokujem si štyri ale uznané sú mi len tri.
Velitel mi udelil Železný kríž II, triedy a chlastalo sa do rána.
Druhý den ,neúspešný útok na balon. Obrana 3xN17 bola viac ako tvrdá ale dalo sa bez strát. jeden N17 zostrelený, pilot uhorel vo vzduchu. Dv je poškodená nabúral do mna druhý pilot pri pristání.
Tretí den, malo íst len o nudný let. Ale letím s nelakým ultra nastratým pilotom, po 30 minutach nudy nad naším územím zamieril k britom a začal si vybavovať nejaké osobné účty s balonmi. tri balony v plamenoch.
Štvrtý den.
Važ. pani.
Váš syn hrdinsky zahynul za našeho Pána cisára. Predtým ako ho roztrhal flak, získal status let.esa zostrelením N17 a dalších 2 balónov.
Velitel Jasta6.

2.kampan
Esc3, Spad13 zima 1917.
Ťažke je to lietať so spadom. Velká spotreba streliva a výsledok žiadny. Štvrdý den a len jeden zárez. Pri dalšej rvačke ma zranil jeden Albík. Zapikoval som k zemi a uletel. Ked som pristál tak som sa trochu kochal a to som nemal. Huni ma našli a začali ostrelovať na zemi. Bastardi. Z nemocnice sa vrátim o päť dní.

Paráda, parádička, super paráda.
Mrknutí

WT_Horrido
1stCL Novotny napsal:
Hele docela zajímavá informace od Jasona.
http://riseofflig...49&t=21049

Tohle ale nevypadá jako Siemens. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Skanduju: Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Šklebící se

[img]http://voidhunger.borec.cz/sswIII.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
313_123 napsal:...ps: rof bude uplně geniální až tam bude vzducholod Mrknutí

VyděšenýVyděšenýVyděšený

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/zep2.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 17-06-2011 13:58
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Horri samo máš můj hlas v řadě hned vedle tebe!!Mrknutí
Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert! Sie-mens Schu-ckert!

1stCL_Fucida
A to já bych asi ze všeho nejvíc chtěl Spad VII a Sopwith Snipe Úsměv A pak samozřejmě toho nasranýho rakouskýho Albatrosa Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,077,938 návštěv