proč tak komplikovaně Míro, prostě TDC - dolů
Případně pro BVR mod (za horizont) myslím senzor control dát do prava ..
Lock the target by either pressing down on the TDC or pressing the Sensor Control switch to the right, or…
6. Place TDC not over a target symbol and press Sensor Control switch right to lock closest target in RADAR scan volume
Teprve to budu testovat
Barone, tady akademik to akademicky vysvětluje v 4.10 Pokud nejsi akademik tak máš smůlu YouTube Video
Barone, tady akademik to akademicky vysvětluje v 4.10 Pokud nejsi akademik tak máš smůlu
Ale pořád to honí manuálně.
Master Arm On > AA režim > Sensor Control Switch Forward (ACM režim) a ještě si dávám Sensor Control Switch Left (WACQ) a zamyká se automagicky.
Hmm…? Já tam nevidím žádný rozdíl. Mám LG ULTRAWIDE 2560x1080. poraďte kde je něco jinak?
Ani když obr. zvětším na 1:1!
Upravil/a Paulus dne 03-06-2018 12:15
magot napsal:...není to železem nebo blbým spojením?...
Nemyslim. Zelezo mam docela silne. Este dajme tomu to pripojenie, ale robi to aj kolegovi z letky a ten ma high end zelezo s nejakym 100 alebo 200 megovym pripojenim. Tiez ho to kope a niekedy ma problemy s pripojenim sa na server.
Provedl jsem optimalizaci textur kokpitu Horneta pro FXAA vyhlazování. Napravuje rozostření touhle metodou a při vypnutém MSAA přidává u mě k dobru +9 fps u nízkých snímků mise s letadlovkou.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.