November 22 2024 01:38:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - VIVE LA FRANCE
Glad69
Fajlow:btw ja jsem se asi 3x snazil osit nejaky befko a asi po deseti minutach mi to napsalo: nepratelske letadlo zniceno. Vubec si neuvedomuju, ze bych nekoho trefil tak, ze by mu to mohlo nejak ublizit.Mozna ze jedno koupilo tak 2-3 kulicky... Jak Glad k sestrelu prisel:-)))

http://www.cockneyrejects.net
1stCL_Fajlow
jo to když někoho vošiješ nebo skoro sestřelíš a on přistane , tak ti to sice v pravo dole napíše že enemy airkraft ... ale server - statistika se na tebe vybodne

Glad69
wle ale mi to i pripsalo body za sestrel...

1stCL_Fajlow
Tak ti to muselo hodit hlášku do tý gonzole jak je chat ...

jestli jo tak máš právoplatnej sestřel eh

někde jsou od toho i statistiky ale nevim kde

Glad69
Ty woleVyděšený Este chvili a bude ze mne uplny eso:lol:

1stCL_Fajlow
.. A máš doma akrvárko ? Cool

Glad69
A nestačí terárko?:-)))

Hoper
LesniHU napsal:
Spis myslim, ze tentokrat se to seslo dost nestastne - cile hydroplanu byly v tom nejvetsim centru boju. Priste bude asi potreba povazovat hydroplany za normalni bojove jednotky a urcit jejich pocet podle planovaneho nasazeni a ocekavanych ztrat. (Ne ze by byl tentokrat v poctu nejaky velky problem, jen ta jejich nejvice nebezpecna mise byla hned na pocatku, takze se k zachranovani uz nedostaly).

nebýt vracení se pro Petrase a zaváhání coveru, tak já přežil ...

310_Ikar
Hoper napsal:
LesniHU napsal:
Spis myslim, ze tentokrat se to seslo dost nestastne - cile hydroplanu byly v tom nejvetsim centru boju. Priste bude asi potreba povazovat hydroplany za normalni bojove jednotky a urcit jejich pocet podle planovaneho nasazeni a ocekavanych ztrat. (Ne ze by byl tentokrat v poctu nejaky velky problem, jen ta jejich nejvice nebezpecna mise byla hned na pocatku, takze se k zachranovani uz nedostaly).

nebýt vracení se pro Petrase a zaváhání coveru, tak já přežil ...

to je fakt, a na to jsem taky zapomnel ze za to zaslouzis placku (posmrtne)Šklebící se

www.310raf.com
Lekk
Mungo napsal:
VGR_Lekk napsal:
Neboj příště budeš mít mnohem víc možností hydroplánovat ... Bitva o Kanál bude hodně o záchraně. Bring your personal MAEWEST Šklebící se

Ciste pracovne navrhy: Co takto mrtvym pilotom umoznit hydroplanovat, nech to neodcerpava zdrave sily - rescue fungoval aj bez pilotov bojovych skupin?
Ako to bolo v praxi - boli tieto lietadla chranene pred napadnutim, alebo sa nato dlabalo? Stalo by totiz za uvahu dat im imunitu, ale sucastne by lietali "empty".

No umožněno je přesednout do hydroplánu kýmkoliv...ale mrtvoly by podle mě neměli lítat..páč pak by nám najednou lítalo 30 hydroplánů...a nikdo by se moc nesnažil udržet se na živu..když si pak v klidu muže zalítat s hydrákem. Jsem docela proti...protože pokud bude v mojich speckách někdy extra ukol pro rescue..tak se rozhodně nebude odbývat v klidu a v pohodě...natož s imunitou Šklebící se

Lekk
Hiltos napsal:
Pracovni otazka:

1. proc kouri i potopena ponorka????
2. slo by nastavit jmena kanalu driv nez 15 minut pred startem? ja si nastavil puvodni jmena a netuse nic o prejmenovani, volal jsem na vsechny kanaly. nikdo neodpovidal Úsměv

ad 1/ ponorka kouří, protože hoří...a potopená ponorka kouří..protože --..hmm...neumíte sestřelit kouře Šklebící se..kouře jsou stat. objekty které tam prostě jsou..dokud neskončí mapa...pro rejpavý šmejdy a jinou verbež...nafta/mazut hoří i na hladině a dlouho..a hrozně čoudí...

ad 2/ chybka byla v samotné funkcionalitě TS..jelikož TS neumí šeptat o dvě urovně kanálů dolů..tj museli jsme naposlední chvíli s Fučim překopat kanály pod jeden hlavní kanál. Příště už budou rovnou napsány správné kanály. Sry...porád se učím.

Lekk
Jo díky Hu..vysvětlil jsi to líp a dřív.
Upravil/a Lekk dne 31-07-2006 18:07

Mungo
Lekk - imunitu nanajvys pre zachranne hydro, rozhodne nie ziadne ero s commandos na palube!!!!

Nic ti nebrani predsa obmedzit pocet hydro vo vzduchu - zvlast nie zachrannych. Takze ziadnych 30 kuskov nehrozi (co by aj zachranovali,ze :rol: )

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,488 návštěv