October 20 2025 01:21:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2025
AJaromir
Vylepšení AI funkcí v DCS. AI nyní umí overhead brake a střemhlavé bombardování.
YouTube Video

magot
No s tím dajvem, např. P-47 by mělo umět odpálit HVAR v dajvu, 80-90stupňů, to byla jedna z metod efektivního použití raket a to DCS AI neumí.
Další metody např. podhladinový zásah HVAR taky AI neumí a tak by se dalo pokračovat ..
Jinak dajv s bombama AI umělo, např. A-20.

AJaromir
Po dnešním patchi Corsair lítá jakoby měl FBW. To drží jak na kolejích.

magot
No vidiš to, tak to je dál než JF-17, ta ho má jen v jedné ose Šklebící se

magot
po dlouhé době něco pro zebra džbány
YouTube Video

Richi
LSO: GRADE_OK_:WIRE# 3.
Po rozboru přistání bych si to asi nedal, nějaké drobnosti byly, nebylo to 100%, tak +90%. LSO byl asi v dobrém rozmaru, dneska to daj každýmu. Úsměv
Ale je to nějak spíše jak psal Magot. Mít to v oku a být na správném místě ve správné vzdálenosti na správné rychlosti. V nějakých 1,0-0,8nm je to rozhodující bych tipnul. Když jsem dobře je potom prostor v klidu i na drobné korekce. Ten paprsek IFLOLS je tam široký a ani správný ball ještě není záruka toho, že jsem tam kde mám být.

magot
9L potvrdil, že v DCS 2.9+ budou zrušený všechny RB moduly.
Takže sbohem M-2000, harrier (+tarawa), Mig-19, F-15E, mapa Falkland (+ sa assety) .. ohledně vrácení peněz, zatím nic nepadlo. S vyjímkou tedy F-15E, tam peníze vrátí.
(funkční moduly ve verzi 2.9, tu lze kdykoliv stáhnout přes command line)
Upravil/a magot dne 26-07-2025 18:47

Ace14
magot napsal:

9L potvrdil, že v DCS 2.10 budou zrušený všechny RB moduly.
Takže sbohem M-2000, harrier (+tarawa), Mig-19, F-15E, mapa Falkland (+ sa assety) .. ohledně vrácení peněz, zatím nic nepadlo.
(funkční moduly ve verzi 2.9, tu lze kdykoliv stáhnout přes command line)

Tak to je špatnéNaštvaný

magot
Kolik to nasere lidí ani nepočítám, ale kolik to rozesere kampaní a obsahu co jsou navázáný na RB assety, AI stroje z RB. No chuťovka.
Mr. Grey to vymyslel nejlíp jak mohl Šklebící se

AJaromir
No podle toho prohlášení stále ještě není jasné, jestli zmizí nebo ne.

V reakci na nedávné komentáře a dotazy společnosti Razbam Simulations, jejích zástupců a/nebo externích vývojářů společnost Eagle Dynamics potvrzuje, že na konci roku 2024 podepsala s Razbam dohodu o urovnání sporů, která ukončuje stávající spory, a že tato dohoda také stanoví přísnou povinnost mlčenlivosti, která brání společnosti Eagle Dynamics v poskytování dalších informací.

Společnost Eagle Dynamics však může potvrdit, že společnost Razbam nařídila společnosti Eagle Dynamics, aby přestala prodávat moduly vyvinuté společností Razbam a jejími nezávislými vývojáři. Všechny moduly nadále fungují „tak, jak jsou“, a přestože společnost Eagle Dynamics nemá přístup ke zdrojovým kódům ani spolupráci ze strany společnosti Razbam a jejích externích vývojářů, bude se snažit zajistit, aby tyto moduly nadále fungovaly ve verzi 2.9.X.

Stále doufáme, že se nám podaří dohodu o urovnání implementovat a najít uspokojivé řešení současné situace v nejlepším zájmu naší vážené komunity.
Děkujeme za vaši trvalou podporu a pochopení.

Translated with DeepL.com (free version)

magot
no to jsem tedy zvědav jak to dopadne Úsměv

saldy
RB se asi chce realizovat na jiné platformě. V DCS zřejmě moduly zůstanou, ale je otázkou za jak dlouho se změní v cizorodé prvky.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
AJaromir
RB se chce realizovat jako tvůrce 3D modelů, co jsem pochopil.

magot
Dělaj cosi pro VR Engineers, na linkáči mají ukázky nové Mirage 2000D
https://www.linke...ivity/all/

AJaromir
Tak jako že nevím, jestli jsem to zmiňoval, ale jediné stránky, které od RB jsou aktivní, jsou ty japonské. A i letos mají být na Tokio Game Show
https://razbam-jp...

jardazov
C-130J Hercules Preorder
https://www.digit...es/c-130j/
YouTube Video

magot
se spooky verzí by byla mnohem větší zábava jako v tom modu, takhle to bude jen suchý transport + moab ..

Coffin Corner
Tak ta verze MC-130 pro speciální operace, co chystají, by nemusela být zase tak nudná... Úsměv
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson

AJaromir
No největší sranda by byla s verzí AC-130
Nicméně MC-130 má vyjít až později. A bude to asi první hratelný tanker. Taky to bude první modul s možností se volně procházet po palubě. A podle vývojářů je kvalita srovnatelná se špičkou pro MSFS, jako jsou například addony od PMDG, což je tvrzení vývojáře, jenž spolupracuje jak s ASC, tak s PMDG.
Prej údajně když vydělají dost peněz, tak udělají i tu variantu AC-130 nebo Harwest Hawk.
YouTube Video

Upravil/a AJaromir dne 02-08-2025 10:27

magot
Coffin Corner napsal:

Tak ta verze MC-130 pro speciální operace, co chystají, by nemusela být zase tak nudná... Úsměv

tam by byla zajímavější C-123 pro CIA spec. operace v jungli v Kambodži a Laosu ala "Air America" pěkně s celou tou fyzikou křivých krátkých na rychlo zbastlených letišť Úsměv
Přesně v tomhle duchu Šklebící se
YouTube Video

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,313,036 návštěv