No s tím dajvem, např. P-47 by mělo umět odpálit HVAR v dajvu, 80-90stupňů, to byla jedna z metod efektivního použití raket a to DCS AI neumí.
Další metody např. podhladinový zásah HVAR taky AI neumí a tak by se dalo pokračovat ..
Jinak dajv s bombama AI umělo, např. A-20.
LSO: GRADE_OK_:WIRE# 3.
Po rozboru přistání bych si to asi nedal, nějaké drobnosti byly, nebylo to 100%, tak +90%. LSO byl asi v dobrém rozmaru, dneska to daj každýmu.
Ale je to nějak spíše jak psal Magot. Mít to v oku a být na správném místě ve správné vzdálenosti na správné rychlosti. V nějakých 1,0-0,8nm je to rozhodující bych tipnul. Když jsem dobře je potom prostor v klidu i na drobné korekce. Ten paprsek IFLOLS je tam široký a ani správný ball ještě není záruka toho, že jsem tam kde mám být.
9L potvrdil, že v DCS 2.9+ budou zrušený všechny RB moduly.
Takže sbohem M-2000, harrier (+tarawa), Mig-19, F-15E, mapa Falkland (+ sa assety) .. ohledně vrácení peněz, zatím nic nepadlo. S vyjímkou tedy F-15E, tam peníze vrátí.
(funkční moduly ve verzi 2.9, tu lze kdykoliv stáhnout přes command line)
Upravil/a magot dne 26-07-2025 18:47
9L potvrdil, že v DCS 2.10 budou zrušený všechny RB moduly.
Takže sbohem M-2000, harrier (+tarawa), Mig-19, F-15E, mapa Falkland (+ sa assety) .. ohledně vrácení peněz, zatím nic nepadlo.
(funkční moduly ve verzi 2.9, tu lze kdykoliv stáhnout přes command line)
Kolik to nasere lidí ani nepočítám, ale kolik to rozesere kampaní a obsahu co jsou navázáný na RB assety, AI stroje z RB. No chuťovka.
Mr. Grey to vymyslel nejlíp jak mohl
No podle toho prohlášení stále ještě není jasné, jestli zmizí nebo ne.
V reakci na nedávné komentáře a dotazy společnosti Razbam Simulations, jejích zástupců a/nebo externích vývojářů společnost Eagle Dynamics potvrzuje, že na konci roku 2024 podepsala s Razbam dohodu o urovnání sporů, která ukončuje stávající spory, a že tato dohoda také stanoví přísnou povinnost mlčenlivosti, která brání společnosti Eagle Dynamics v poskytování dalších informací.
Společnost Eagle Dynamics však může potvrdit, že společnost Razbam nařídila společnosti Eagle Dynamics, aby přestala prodávat moduly vyvinuté společností Razbam a jejími nezávislými vývojáři. Všechny moduly nadále fungují „tak, jak jsou“, a přestože společnost Eagle Dynamics nemá přístup ke zdrojovým kódům ani spolupráci ze strany společnosti Razbam a jejích externích vývojářů, bude se snažit zajistit, aby tyto moduly nadále fungovaly ve verzi 2.9.X.
Stále doufáme, že se nám podaří dohodu o urovnání implementovat a najít uspokojivé řešení současné situace v nejlepším zájmu naší vážené komunity.
Děkujeme za vaši trvalou podporu a pochopení.
Tak jako že nevím, jestli jsem to zmiňoval, ale jediné stránky, které od RB jsou aktivní, jsou ty japonské. A i letos mají být na Tokio Game Show https://razbam-jp...
No největší sranda by byla s verzí AC-130
Nicméně MC-130 má vyjít až později. A bude to asi první hratelný tanker. Taky to bude první modul s možností se volně procházet po palubě. A podle vývojářů je kvalita srovnatelná se špičkou pro MSFS, jako jsou například addony od PMDG, což je tvrzení vývojáře, jenž spolupracuje jak s ASC, tak s PMDG.
Prej údajně když vydělají dost peněz, tak udělají i tu variantu AC-130 nebo Harwest Hawk. YouTube Video
Tak ta verze MC-130 pro speciální operace, co chystají, by nemusela být zase tak nudná...
tam by byla zajímavější C-123 pro CIA spec. operace v jungli v Kambodži a Laosu ala "Air America" pěkně s celou tou fyzikou křivých krátkých na rychlo zbastlených letišť
Přesně v tomhle duchu YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.